Loading

Apple iPad 1

Her på siden finder du vores udvalg af brugte iPad 1. IPad 1 er en 1. generations iPad. iPaden der udkom i 2010, er den første iPad Apple lancerede, og den holder stadig! 

2 Items

per side
Sorter faldende
  1. Apple iPad 1 Wi-Fi 32GB Sort/Sølv
    Apple iPad 1 Wi-Fi 32GB Sort/Sølv
    699,00 kr
  2. Apple iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB Sort/Sølv
    Apple iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB Sort/Sølv
    999,00 kr

2 Items

per side
Sorter faldende

Køb en brugt iPad 1 hos Blue City

Med sit lækre og velkendte apple design, tilbyder den stor brugervenlighed i form af sin 1024 × 768 skærm. IPad 1 er perfekt til dig, der ikke kræver så meget af din iPad, og evt som barnets første iPad. iPaden er perfekt som hjemme-ipad, da den kun kører på Wi-fi.

Det er nemt og sikkert at købe en brugt iPad 1 hos os

Hos Blue City er vi eksperter i brugt elektronik. Vores dygtige teknikkere gennemgår grundigt alle produkter inden de sættes til vidersalg. Alle vores produkter kommer med en standbedømmelse, så du kan købe en brugt iPad 1 i enten perfekt stand, god stand eller rimelig stand. Er det produkt, du leder efter, udsolgt, arbejder vi på at få det på lager igen så hurtigt som muligt, så hold øje - vi opdaterer hele tiden vores side med nye og spændende produkter.

Hos Blue City får du 2 års produktgaranti, og hvis dit køb ikke lever op til det forventede, har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan altid føle dig tryg, når du handler hos os. Vores sortiment af elektronik varierer, men vi gør vores bedste for at tilbyde en bred vifte af produkter til vores kunder.

Når du køber brugt elektronik, sparer du ikke kun penge, du gør også noget godt for miljøet. Alt for meget brugt elektronik går i dag til spilde og det vil vi gerne lave om på! Køb en brugt computer med god samvittighed hos Blue City. Vælg smart - køb en billig iPad 1 hos Blue City.