Ofte stillede spørgsmål

Hvilken form for elektronik kan jeg sælge til Blue City?

Du kan sælge din brugte smartphone, tablet, Macbook eller konsol – uanset mærke f.eks. Apple, Samsung, Nokia. Vi forbeholder os dog retten til ikke at købe elektronik, som vi vurderer, vi ikke kan sælge videre.

Har I tænkt jer at udvide med køb og salg af nye kategorier inden for elektronik?

Ja, det er planen, at vi ret hurtigt køber og sælger flere kategorier inden for forbrugerelektronik. Hold øje med bluecity.dk, hvis du har noget, du vil sælge.

Hvad hvis jeg ikke er enig i bedømmelsen af min elektronik?

Det er altid butikken, som bedømmer dit produkts stand og fastsætter prisen. Har du ikke lyst til at sælge til os, kan du altid takke nej.

Hvordan indleverer jeg min elektronik?

Du kan se, hvor du kan indlevere din smartphone, tablet, MacBook eller konsol her.

For at opnå den højeste pris for din brugte elektronik, skal du altid huske at medbringe originalt ekstraudstyr, såsom oplader, headset etc.

 

Det er vigtigt, at du afleverer din elektronik opladet, da det er en forudsætning for, at vi kan tjekke produktets stand. 

 

Hvor kan jeg købe brugt elektronik?

Du kan se, hvor du kan købe brugt elektronik her.

Hvorfor skal jeg registreres i jeres system, når jeg sælger noget?

Af sikkerhedsmæssige grunde skal du oprettes i vores database, når du sælger din brugte elektronik til Blue City. Ved oprettelse skal du fremvise billed- og adresselegitimation. På den måde kan vi bl.a. sikre, at vi køber varer fra den retmæssige ejer.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til 3. part og du vil ikke modtage nogen former for markedsføringsmaterialer.

Får jeg mere for mit produkt, hvis jeg kan fremvise en kvittering for mit oprindelige køb?

Nej, det har ikke betydning for prisen, hvorvidt du har en kvittering eller ej. Men tag gerne kvitteringen med, hvis du har den.

Hvad giver I for produkterne?

Du skal besøge en af vores butikker for at få vurderet dit produkt. Alle vores butikker fungerer som selvstændige købmænd og vurderingerne kan derfor variere fra butik til butik. Jo pænere og nyere dit produkt er, jo højere vurdering.

Hvad betyder det, hvis jeg vælger at få beløbet indsat på min medlemskonto?

Vælger du at få indsætte beløbet på din medlemskonto, får du endnu mere for din brugte elektronik. Beløbet kan kun benyttes i den butik, hvor du har solgt dit elektronik. Beløbet kan bruges til alt i butikken. Beløbet kan ikke senere blive udbetalt til kontanter.

Hvilken form for garanti har jeg som køber?

Når du køber brugt elektronik i Blue City, har du altid 2 års garanti fra købsdatoen.

Hvad betyder det, at brugt elektronik fra Blue City er renset og klargjort?

Det betyder, at alle de varer, vi sælger, er blevet nulstillet, opladet, rengjort og godkendt til videresalg af vores produktspecialister - før de bliver sat til salg i vores Blue City butikker eller i webshoppen på Bluecity.dk.