Lenovo X230 12,5" 2,6GHz 320GB 4GB Sort

Ikke på lager
SKU
33883
Relaterede produkter
Henter data...

En Lenovo X230 er en smart, let bærbar computer, der er nem for dig at have med rundt på både arbejdet og studiet. Den koster ikke så mange penge som brugt, men har både en tidssvarende processor, fin grafik og den kendte Lenovo-holdbarhed.

Har du brug for en brugt studie- eller arbejdscomputer, som du kan have med overalt, vil det være nemt med en Lenovo X230. Den vejer kun 1,5 kilo, og er derfor i høj grad en bærbar computer, modsat andre og tungere typer, der nærmere er slæbbare.

Med computeren får du en god processor, der giver den en høj hastighed, fin grafik til prisen og højttalere i høj kvalitet, så du kan se film på computeren, når du holder fri. Det er derfor en simpel, men solid computer, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Tre fordele ved Lenovo X230

  • Meget let computer
  • Godt tastatur
  • Vandafvisende

Den største fordel ved en Lenovo X230 er, at den er meget let for dig at bære. Du kan nemt have den med rundt overalt, både på arbejdspladsen og på studiet. Dermed bliver det nemt og hurtigt for dig at tage noter, skrive opgaver, holde møder på Skype og mange andre opgaver, som en bærbar computer er helt uundværlig til.

Når du skal arbejde på din computer, er det vigtigt, at den har et godt tastatur, så du kan holde til at sidde og skrive på den i flere timer i træk. Det kan du netop på din Lenovo X230. Tastaturet er i den kendte Lenovo-kvalitet, du aldrig bliver træt af at skrive på.

Derudover er computeren i meget høj grad vandafvisende. Den kan faktisk klare, at du spilder helt op til en halv liter væske ned i den. Du skal bare sørge for at slukke for computeren, så snart uheldet sker, og så selvfølgelig at få væsken ud i en fart.

Fordele ved at handle hos BlueCity

Her hos BlueCity kan du købe en billig, brugt Lenovo X230.  Det giver dig dels mulighed for at spare penge på dit køb af computer, og dels mulighed for at gøre noget godt for miljøet. Det kræver nemlig mange ressourcer at fremstille en ny bærbar computer. Så når du køber en brugt, sparer du verden for alle disse tunge og forurenende processer.  

Vi sørger for, at de computere du køber hos os, fungerer fuldstændig, som hvis den var ny. Vi gennemgår al teknikken i den og sikrer os, at indmaden er i top. Samtidig giver vi hvert enkelt produkt en stand-mærkning. Du vil derfor tydeligt kunne se, hvorvidt der er ridser eller skrammer på din billige bærbare Lenovo computer – eller den fremstår helt som ny.

Køb din nye brugte Lenovo X230 hos BlueCity i dag – til glæde for både din pengepung og miljøet!

Mere information
Produktgruppe Computer
Produktkategori Bærbare
Modelnavn X230
Farve Sort
Skærmstørrelse 12,5"
Processor i5-3320M
Hastighed 2,6GHz
Harddisk størrelse 320GB
RAM størrelse 4GB
Manufacturer Lenovo