Kontaktoplysninger

Blue City Odense

Vestergade 19

5000 Odense C

Tlf: (+45) 27 90 33 51


Åbningstider

Mandag til torsdag: 10 - 18

Fredag 10 - 19

Lørdag: 10 - 16

Søn- og helligdage Lukket 


Følg os

 

Hos Blue City i Odense finder du altid et godt udvalg af brugt elektronik til gode priser. Vores udvalg varierer løbende, men vi har altid et bredt sortiment af brugte mobiler, iPhones, iPads og anden elektronik fra kendte mærker til lave priser. Du kan derfor altid finde et godt udvalg af de mest populære smartphones, uanset om du ønsker en Android-baseret smartphone eller en iPhone. Leder du derimod efter en ny bærbar computer, skal din gamer-PC opgraderes eller har du brug for en billig computerskærm? Så finder du også et godt udvalg af computertilbehør hos os – og du får selvfølgelig altid 2 års garanti og 14 dages returret på alle dine køb.

Har du købt en ny mobiltelefon, og brænder du inde med din gamle mobil? Så er der også hjælp at hente hos Blue City i Odense. Vi opkøber nemlig din gamle elektronik, så du kan slippe for bekymringerne ved privat salg. Det er nemt og trygt at sælge den elektronik, du ikke længere bruger, til Blue City.

Sådan finder du os

Besøg Blue City i Odense og se vores store udvalg af brugt elektronik.

Butikken ligger i Vestergade – lige overfor Magasin.

Det tager kun 9 min at gå til vores butik fra Odense Station. Du kan også tage bus 10C til Jernbanegade. Det tager 2 min med bussen og 5 min at gå fra stoppestedet til butikken.

Er du i bil, finder du parkeringspladser i parkeringskælderen under Magasin.

Blue City i Odense er samlingspunkt for alle på Fyn, som er interesserede i grøn og genbrugt elektronik. Du kommer nemlig nemt hertil med offentlig transport. Er du f.eks. fra Svendborg og ønsker at købe en brugt mobil, kommer du nemt hertil på 45 min via Odense Station.

Kom ind og se vores store udvalg af brugt kvalitetselektronik med 2 års garanti - og bliv vejledt af vores smilende personale, som altid står klar til at hjælpe dig.

Hvis du vil i kontakt med en af vores andre butikker, kan du her se en oversigt over alle 8 butikker.