Loading

Konfirmation 2019

Du får god samvittighed ved at købe brugt elektronik

For ved at købe din elektronik hos os, skåner du samtidig kloden for utallige tons ressourcer. Du får tilmed muligheden for at få dine konfirmationspenge til at holde længere. Derfor, brænder konfirmationspengene i lommen? Få mere ud af dine penge ved at købe brugt elektronik hos Blue City.

Hvilken type er du? Se vores udvalg af brugt elektronik herunder

Få mere ud af konfirmationspengene - køb brugt elektronik hos Blue City. Spring ud i voksenlivet med god samvittighed, og få lige hvad du ønsker dig på samme tid. Vi har samlet den bedste elektronik til konfirmanden, der ønsker at få mere ud af konfirmationspengene.

iPhones

Brugt iPhone

iPads

Brugt iPad Pro

Macbooks

Brugt MacBook

Apple Watch

Brugt Apple Watch

Brugt elektronik er det nye sort. Er du på fornavn med de helt store brands og elsker du følelsen af kvalitet i hænderne, så kig her. Vi har samlet en række spændende kategorier af brugt elektronik med 2 års garanti, så du får meget mere for konfirmationspengene.

Søger du den nyeste iPhone, den sprødeste MacBook Pro eller et lækkert Apple Watch – nu kan du få lige, hvad du søger, og samtidig skåne miljøet for mange kilo ressourcer og affald.

PC Skærm

Brugt PC Skærm

Controllere

Brugt Xbox One Controller

Computer tilbehør

Brugt Razer Keyboard

Gamer PC

Brugt PC

Er du også kæmpe fan af LAN-parties, CS turneringer, Nintendos Super Mario og FIFA on-on-one’s? Så har vi samlet de bedste produkter til dig lige her. Få kvalitetsprodukter til lave priser og skån samtidig miljøet ved at købe dine konfirmationsgaver hos Blue City. Se bl.a. vores udvalg af brugte kvalitetstestede gamer PC'er, eller konsoller, så du er klar på flere timers underholdning foran skærmen.

Kameraer

Brugt Nikon D7100

iMacs

Brugt iMac

Computer tilbehør

Brugt Razer Mikrofon

Kameratilbehør

Brugt Nikon Objektiv

Er det Game of Thrones, The Act eller Stranger Things, der kører på skærmen for tiden? Eller er du allerede klar på nye binge-eventyr? Vi har samlet alle de produkter du mangler, for at få den bedste oplevelse i dit univers af serier og film.Se vores udvalg af brugte TVhøjtalereiPads og hjemmebio og få meget mere for dine konfirmationspenge. Du skåner tilmed kloden for flere kilo affald i processen.

TV

Brugt TV

Højttalere

Brugt Højtalere

iPads

Brugt iPad

Hjemmebio

Brugt Hjemmebio

Er det Game of Thrones, The Act eller Stranger Things, der kører på skærmen for tiden? Eller er du allerede klar på nye binge-eventyr? Vi har samlet alle de produkter du mangler, for at få den bedste oplevelse i dit univers af serier og film. Se vores udvalg af brugte TV, højtalereiPads og hjemmebio og få meget mere for dine konfirmationspenge. Du skåner tilmed kloden for flere kilo affald i processen.

Gå endelig ikke glip af vores gode tilbud til Cyber Monday 2019 eller til Black Friday 2019