Loading

Er du klar til den nye iPhone 13-serie?

3_banner_01

Skrevet af: Iben Sofie fra Blue City

Apple har endelig løftet sløret for den nye iPhone 13-serie, herunder de to topmodeller iPhone 13 pro og iPhone 13 Pro Max. Den nye iPhone 13-serie har lysere Super XDR-skærme med ProMotion, forbedret kamera med ny videofunktion, en mere kraftfuld variant af A15 Bionic-chip og op til 1 TB lagerplads samtidig med en ny skyfri blå farveindstilling og meget mere.
Design, farver og batteri

Den nye iPhone 13-serie kan købes i samme 6,1 og 6,7 tommer skærmstørrelser som iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Dog har de nye enheder et 20 procent mindre sensorbar i skærmen for at give plads til et nyt TrueDepth-kamera. iPhone 13-serien kommer til at blive tilgængelig i fire forskellige farver: skyfri blå, sølv, guld og grafitgrå. Glasbagsiden er stadig mat ligesom sidste år, hvis man har haft fornøjelsen af en iPhone 11 Pro eller 12 Pro.


Rammerne er i rustfri stål og har en tilpasset finish, der er modstandsdygtig over for slid og korrosion. Der er også et nyt og større batteri i den nye serie - Apple lover stadig kun én dags batteritid, men ikke desto mindre er der blevet plads til større batterier i telefonerne. Apple lover nu op til 1,5 times længere batteritid i iPhone 13 Pro i forhold til iPhone 12 Pro, mens der er mere end 2,5 timers længere batteritid i iPhone 13 Pro Max sammenlignet med dens modeller, hvilket er den længste batteritid nogensinde i en iPhone, oplyser Apple.Danske priser og tilgængelighed

Apple oplyser, at iPhone 13 Pro starter fra 8.999 kroner, mens iPhone Pro Max starter fra 9.699 kroner. iPhone 13 Pro er dermed 100 kroner dyrere end iPhone 12 Pro, mens prisen på iPhone 13 Pro Max er uændret.

Det forventes at man kan købe den nye iPhone 13-serie i de danske butikker fra 24. september 2021.Og husk: du kan sælge din brugte elektronik til os

Så står du nu med en masse gammel elektronik i gemmerne som du alligevel ikke bruger? Så sælg det til Blue City! For lad os være ærlige – vi har alle et eller andet gemt et sted som vi alligevel ikke bruger. Så smut forbi en Blue City butik eller besøg vores opkøbshjemmeside – så giver vores dygtige ansatte dig en prisvurdering, og så kan du vælge at sælge til os. Og bum. Dit gamle, aflagte elektronik er solgt. Efter 1-2 dage modtager du pengene på din konto og samtidig har du fået ryddet ud derhjemme.

Så tag kampen op – selvom der er kommet ny elektronik på markedet og gør noget godt for miljøet når du shopper elektronik!