Loading

Cyber Monday

Cyber Monday er en dag, hvor du har mulighed for at spare virkelig mange penge, når du handler på nettet. Det er nemlig dagen, hvor en lang række webshops sænker priserne betydeligt på mange forskellige varer.

Leder du til Cyber Monday efter gode tilbud på elektronik, kan du finde dem her på siden. Hos Blue City forhandler vi brugt elektronik, hvilket betyder, at du i forvejen sparer penge i forhold til at købe nyt. Med de gode tilbud til Cyber Monday kan du spare endnu flere penge.

 

Cyber Monday er altid mandagen efter Black Friday. I år er Black Friday fredag d. 26. november 2021, og Cyber Monday er mandag d. 29. november 2021.

Hold øje med gode tilbud til Cyber Monday

Til Cyber Monday kan du finde masser af gode tilbud her på siden. Dermed kan du købe brugt elektronik til en endnu lavere pris, end hvad vi normalt kan tilbyde. Fordi vi sælger brugt elektronik, er det ikke muligt for os at sige præcis, hvad der kommer til at være tilbud på til Cyber Monday. Det handler derfor om at du tjekker hjemmesiden på dagen.


Vi kan dog godt løfte sløret for, at der til Cyber Monday kommer til at være nogle gode deals online. Herunder kommer vi ind på nogle af de kategorier, som det er en god ide for dig at holde øje med.

Smartphones – Android og iPhone

Til Cyber Monday vil du altid kunne finde gode tilbud på iPhone og android smartphones. Det er derfor værd for dig at holde øje med, hvilke mobiler der kommer på udsalg på dagen, hvis du er på udkig efter en ny mobil.

Om du skal vælge android eller iPhone, kommer selvfølgelig helt an på dine præferencer. Har du en MacBook og en iPad, vil det typisk være smartest, at du vælger en iPhone, så alle styresystemerne er ens. Har du en PC og en android tablet, er det derimod smartere, at du vælger en android mobil.

Spillekonsol

Vores spillekonsoller har vi som regel også nogle virkelig gode tilbud på til Cyber Monday. Det gælder både for PlayStations som PS4 og Xbox’s som Xbox One. Vi bestræber os på at have så mange gode tilbud af begge dele som muligt, så du kan købe den spillekonsol, der passer til dit spillebehov.

For eksempel bør du altid holde øje med, om de spil, du spiller, passer til den spillekonsol, som du vælger. Det gælder for eksempel både i forhold til grafik og hukommelse. 

Computer

Til Cyber Monday kan du også finde en række gode computer deals. Vi forhandler både brugte MacBooks og brugte pc’er fra mærker som Samsung, Acer, Lenovo og HP. Er du på jagt efter en ny bærbar computer, kan du derfor nemt finde den på dagen.

I dag er et af de helt store spørgsmål i forhold til computere, om det skal være en MacBook eller en pc. Alt efter, hvordan du bruger din computer, er det forskelligt, hvad der vil være det rette for dig. Arbejder du med grafik, foto, film eller lyd, vil du stort set altid kunne få de bedste programmer til en MacBook.

Skal du bare bruge din computer til at gå på nettet og skrive tekster i et skriveprogram, kan du typisk sagtens nøjes med en PC, der ofte ikke er lige så kraftig, men som regel har en lavere pris.

Køb dine julegaver til Cyber Monday

Med sine mange gode tilbud i slutningen af november eller starten af december, er det oplagt for dig, at du køber dine julegaver til Cyber Monday. Det gør det muligt for dig at finde det, der står på ønskelisterne til en billigere pris eller at købe nogle varer, som, din familie troede, ville være for dyre og derfor slet ikke har skrevet på listen.

Udover at vi sænker priserne til Cyber Monday, finder du som bekendt altid nogle gode og lave priser hos Blue City. Da alle vores produkter er brugte, ligger prisen under, hvad du kan købe elektronik for i andre butikker. Du får derfor på en måde to rabatter og sparer dermed endnu flere penge.

Sådan forbereder du dig til Cyber Monday

De seneste år har der været meget debat, om dage som Black Friday og Cyber Monday bare er en stor forbrugsfest, hvor folk køber en masse ting, som de ikke har brug for. Det skyldes blandt andet, at de kommer til at købe ting, kun fordi det er et godt tilbud, og ikke fordi de har et behov for dem.

For at undgå fejlkøb til Cyber Monday er det en god ide, at du sørger for at forberede dig til dagen. Det er først og fremmest ved at gøre det klart for dig, hvad du gerne vil have. Skriv en liste med de ting, som du gerne vil købe, og hvor du kan købe dem henne. Vil du gerne købe julegaver, så find ud af i god tid, hvad dine familiemedlemmer ønsker sig. Listen hjælper dig til at undgå impulskøb.

Når du ved, hvad du gerne vil købe, kan du nemt undersøge, hvad førprisen er på varerne inden selve Cyber Monday. Dermed kan du finde ud af, hvor godt et tilbud der egentlig er tale om og undgår derfor at blive revet alt for meget med.

Endelig skal du selvfølgelig også have styr på, hvornår tilbuddene starter og slutter. Er der åbent for salg ved midnat og varer det hele dagen? Kan varen blive udsolgt? Er der nogle varer, der kun er tilbud på i bestemte tidsrum? Når du ved det, ved du også, hvornår du skal sidde klar ved computeren.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er webshoppenes modsvar til Black Friday. Den dag sænker de priserne på deres varer. Det giver selv små webshops mulighed for at kunne give nogle gode tilbud og dermed konkurrere med de større kæder.

Begrebet er langt nyere end Black Friday, der er kendt som fænomen siden 1960’erne. Cyber Monday blev som begreb første gang brugt i en pressemeddelelse i 2005. Den beskrev, at der netop var flere, der handlede den dag, hvilket altså betyder, at dagen er blevet markeret af webshoppene lidt før.

Cyber Monday er den tilbudsdag, der ligger senest på året. Den 11. november begynder flere og flere butikker at have tilbud til singler på Singles Day, og Black Friday, der falder i slutningen af november, har stort set alle danske butikker i dag gode tilbud.

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday er altid mandagen efter Black Friday. Black Friday er altid fredagen efter den amerikanske Thanksgiving, der bliver fejret den fjerde torsdag i november. Det ligger derfor ikke fast, hvornår det er Cyber Monday eller Black Friday, men du kan nemt regne dig frem til det.

I 2021 falder Cyber Monday den 29. november, hvilket er den absolut seneste dato, som dagen kan falde på.

De kommende år kommer Cyber Monday til at ligge på:

  • Cyber Monday 2022: 28. november
  • Cyber Monday 2023: 27. november
  • Cyber Monday 2024: 2. december

Køb miljøvenlige varer hos Blue City

Vi danskere smider enormt elektronik ud hvert år. Meget af det er elektronik, der ellers ikke fejler noget, men hvor ejeren bare gerne vil have noget nyt. Det er selvfølgelig et kæmpe spild, som vi i Blue City gerne vil stoppe.

Derfor forhandler vi kun brugte produkter hos Blue City. Det betyder, at du kan handle hos os med god samvittighed. Samtidig giver det dig mulighed for at finde lækre produkter til en billigere pris, end hvis du skulle købe dem fra nye.

Til Cyber Monday i Blue City kan du altså handle med god samvittighed og finde alle de elektronikprodukter, du skal bruge, til en meget favorabel pris.

Kan du ikke vente til Cyber Monday? Så kan du også gøre et par gode handler til Black Friday 2021.