Loading

Brugt vs. nyt

Køb en iPhone 11 Pro 64GB (Spar op mod 1500 kr.)

”Det kan da ikke passe”, tænker du. Men det kan det godt. Jovist, det er ikke en spritny telefon. Men den eneste reelle forskel mellem en spritny iPhone og en brugt iPhone fra Blue City er kosmetisk, altså i forhold til telefonens udseende. En brugt telefon fra Blue City er nemlig fuld funktionsdygtig, ligesom en spritny telefon. 

Du bestemmer: Hvilken stand (udseende) skal mit produkt have?

Når du køber et stykke elektronik hos Blue City får du et fuldt funktionsdygtigt produkt. Du vælger selv, hvilken produktstand, dit produkt skal have. Produktets stand refererer nemlig kun til produktets udseende og kosmetiske stand - og ikke "hvor godt dur produktet".

Alle produkter hos Blue City bliver gennemtjekket, renset og istandsat af vores dygtige specialister, så produktet er fuld funktionsdygtigt. Samtidig giver vi dig ovenikøbet 2 års garanti og vi giver ekstra 50 kr. i rabat, hvis du skulle finde samme produkt i samme stand, et andet sted. 

Hos Blue City har vi 4 forskellige stande du kan vælge efter, alt efter hvad der passer din pengepung bedst.

 

Vælg mellem 4 produktstande (efter dit budget)

Du kan vælge mellem 4 forskellige produktstande hos Blue City: Som ny, Meget flot, Okay stand og Slid stand. Uanset produktstand, vil dit produkt være fuldt funktionsdygtigt. Priserne varierer dermed efter stand. Jo bedre stand, jo højere pris. Prisen vil dog altid være billigere sammenlignet med samme produkt i spritny stand. Forskellen er kosmetisk i forhold til ridser og skrammer på produktets ydre. 

Du kan læse mere om Blue Citys 4 standbeskrivelser her

Du får prisgaranti og yderligere 50 kr. i rabat

Du får samtidig prisgaranti plus at vi giver yderligere +50 kr. i rabat, når du køber et brugt stykke elektronik hos Blue City. Det betyder i al sin enkelthed at, hvis du finder samme produkt til en billigere pris et andet sted, så matcher vi hos Blue City denne pris PLUS at vi fratrækker yderligere 50 kr. fra prisen. På den måde, får du altså et stykke brugt elektronik til den billigste pris. Det er da rimelig lækkert, hva?

Brugt elektronik: Hvordan udregner vi prisen?

Det er såre simpelt. Vi har dygtige folk siddende, som hver dag tjekker priser på forskelligt elektronik. Disse priser matcher de så med vores egne priser på samme type elektronik. Dette gør vi for at du som kunde, altid kan få billige priser på fuld funktionsdygtigt elektronik.

Lad os tage et eksempel: iPhone 11 Pro med 64GB.

 

Eksempel: Prisudregning på iPhone 11 64GB

Som eksempel tager vi en lækker iPhone 11 Pro med 64GB. Vi går ind og tjekker nyprisen på eksempelvis Pricerunner på en specifik dato. Her finder vi den billigste nypris for den specifikke model. Nyprisen sætter vi derefter op mod præcis samme model med samme antal GB i fx produktstanden "Som Ny" hos Blue City. Vi laver prisberegningen på telefonen alene – altså uden abonnement, forsendelse, gaver, rabatkampagner m.m.

Udregninger for pris er altså baseret på:

  • Den billigste pris for en ny model på Pricerunner d. 13/4-2021
  • Telefonens pris hos Blue City d. 13/4-2021

Har du brug for noget elektronik?

Du står muligvis i en situation, hvor du har brug for noget nyt elektronik. Måske har du brug for en ny computer? Måske har din iPhone eller Android smartphone brug for en ombytning? Måske har dine øjne bare længe været rettet mod en helt bestemt type bærbar?

De tre scenarier, er noget vi alle har prøvet. Det kan være i forbindelse med skole, jobbet, efteruddannelse, eller til ren og skær fornøjelse. Uanset situation har du et specifik budget; Og du vil selvfølgelig gerne undgå at betale spidsen af en jetjager for den elektronik, du har i tankerne (hvem vil ikke gerne det?).

Så har vi et godt forslag til dig: Køb brugt elektronik i stedet for spritnyt elektronik.

Så får du både et produkt som er fuld funktionsdygtigt og som er langt billigere.

Du mindsker også dit klimaaftryk ved at købe brugt[Den Grønne Fordel]

Når du køber brugt elektronik, sparer du ikke bare nogle af dine hårdt tjente penge. Du hjælper også miljøe, fordi du mindsker dit personlige klimaaftryk. Hver gang der produceres spritnyt elektronik, kræver det nemlig en masse ressourcer. Så når du køber brugt elektronik, produceres der ikke nyt elektronik. Og på dén måde mindsker du dit eget, personlige klimaaftryk og hjælper samtidig med at mindske verdens ressourcespil. Det giver nu en meget go’ fornemmelse i maven, synes du ik?

Og husk: Du kan også sælge til os

Står du og mangler nogle ekstra håndører? Så er der en nem måde du kan få lidt ekstra på kistebunden - og samtidig kan du få ryddet lidt op i gemmerne.  Du skal bare en tur på loftet, et smut i kælderen eller kigge i din rulleboks under sengen. Så finder du alt dit gamle elektronik frem, og vælger dét ud som du alligevel ikke bruger (og lad og være ærlige - vi har alle en gammel et-eller-andet liggende). 

Saml det i en taske, et indkøbsnet eller i en IKEA-pose, og smut forbi en Blue City butik. Så giver vores dygtige butiksansatte dig en prisvurdering, og så kan du vælge at sælge til os. Og bum. Dit gamle, aflagte elektronik er solgt. Efter 1-2 dage modtager du pengene på din konto og samtidig har du fået ryddet ud derhjemme. 

Du kan læse mere om hvordan du sælger til os lige her.