Loading

Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus

Samsung Galaxy S5 serien er en prisvindende smartphone. Den er perfekt til dig som ikke behøver at have den seneste model, eller for dig som vil købe en billig smartphone til børn. Den kommer med en "Super-Amoled"-skærm, der er lysfølsom og som har bedre farver end forgængeren Galaxy S4.

4 Items

per side
Sorter faldende
 1. Samsung Galaxy S5 Mini Sort
  Samsung Galaxy S5 Mini Sort
  699,00 kr
 2. Samsung Galaxy S5 Mini 16GB Hvid
  Samsung Galaxy S5 Mini 16GB Hvid
  799,00 kr
 3. Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Guld
  Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Guld
  999,00 kr - 1.099,00 kr
 4. Samsung Galaxy S5 (m. burn-in) 16GB Shimmery White
  Samsung Galaxy S5 (m. burn-in) 16GB Shimmery White
  1.155,00 kr

4 Items

per side
Sorter faldende

Her kan du finde en brugt Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus

Samsung Galaxy S5 kommer med fingeraftrykslæser og serien er støv og vandafvisende. Designmæssigt følger mobilen samme form som tidligere modeller. Den her serie af smartphones kommer med 16 megaapixel kamera og videoafspling i 4K UHD. Den er hurtigere autofokus end tidligere, HDR Photo and Video Support, kontrollerbar dybdeskarphed og øget lysemittering, hvilket betyder at den gør det bedre i mørke end Galaxy S4. Det har et 2,1 megapixel selfiekamera.

Det er nemt og trygt at købe en brugt Samsung S5 hos Blue City

Alle Blue Citys telefoner sælges ulåste og uden abonnement, så du kan vælge præcis den udbyder du ønsker. Hos Blue City er vi eksperter i brugt elektronik. Vores dygtige teknikkere gennemgår grundigt alle produkter inden de sættes til vidersalg. Alle vores produkter kommer med en standbedømmelse, så du kan købe en brugt Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus i enten perfekt stand, god stand eller rimelig stand.

Køb brugt med god samvittighed og 2 års garanti

Hos Blue City får du 2 års produktgaranti og hvis dit køb ikke lever op til det forventede har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan altid føle dig tryg når du handler hos os. Når du køber brugt elektronik sparer du ikke kun penge, du gør også noget godt for miljøet. Alt for meget brugt elektronik går i dag til spilde og det vil vi gerne lave om på! Køb en brugt samsung galaxy S5/ S5 mini/ S5 plus med god samvittighed hos Blue City.

Vælg smart - køb en billig Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus