Loading

Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus

Har du brug for en god telefon til en overkommelig pris? Samsung er et kendt og troværdigt mærke, der laver holdbare smartphones i høj kvalitet – og Samsung Galaxy S5-serien er ingen undtagelsen. Vælger du at købe den brugt hos Blue City, får du den endnu billigere – endda med samme garanti og fortrydelsesret, som hvis du havde købt den fra ny.

2 Items

per side
Sorter faldende

2 Items

per side
Sorter faldende

Selv om den første Samsung Galaxy S5 udkom i 2014, er det stadig en mobiltelefon, der lever op til dagens standarder. Den har en kraftfuld processor, et lækkert kamera og en praktisk fingertrykaflæser til at åbne telefonen med.

Så selvom den efterhånden har nogle år på bagen, er det stadig en telefon i allerbedste kvalitet. Hos Blue City har vi et stort udvalg af forskellige Samsung Galaxy S5 telefoner i sort – find din allerede i dag!

Tre gode grunde til at købe en brugt Samsung Galaxy S5 i sort

  • Spar penge ved at vælge en brugt Samsung Galaxy S5 frem for en ny
  • Hjælp med at reducere mængden af elektronikaffald, og pas på miljøet
  • Føl dig sikker hos Blue City med hele 2 års garanti og 14 dages returret

Få en lækker smartphone fra et godt mærke

Samsung Galaxy er kendt for at lave gode telefoner med masser af funktioner og lang batteritid. Og Samsung Galaxy S5 i sort er særlig populær. Den er ikke kun flot designet udenpå, men er også fyldt med software og funktioner i højkvalitet indeni.

Samsung Galaxy S5 kommer med fingeraftrykslæser og serien er både støv- og vandafvisende. Designmæssigt følger mobilen samme form som tidligere modeller.

Den her serie af smartphones kommer med 16 megapixel kamera, et 2,1 megapixel selfiekamera, og videoafspilning i 4K UHD. Den har et hurtigere autofokus end tidligere modeller, har HDR Photo and Video Support, kontrollerbar dybdeskarphed og en bedre lysemittering, hvilket betyder, at den er nemmere at se på i mørke end Galaxy S4.

Oversigt over de forskellige modeller

Samsung Galaxy S5  sort er en populær Samsung telefon, og den fås i flere forskellige modeller. Herunder kan du få et overblik over nogle af forskellene mellem dem:

  • Samsung Galaxy S5: Den originale S5 er en telefon i verdensklasse, hvor du får mange funktioner og høj kvalitet – og køber du brugt, får du den også til en super god pris. Samsung Galaxy S5 har et lækkert 16 megapixel kamera, og så kan du filme videoer i 4K-kvalitet. Derudover har den en god processor, hurtig forbindelse med WiFi og Bluetooth og plads til et micro-simkort.
  • Samsung Galaxy S5 Plus: Storebroderen til den originale Galaxy S5 med de samme funktioner og mere til. Vælger du en Plus, får du en endnu hurtigere telefon med endnu bedre 4G forbindelse og en endnu større processorkraft. Som Galaxy S5 kan den fås med enten 16 GB eller 32 GB plads til apps og billeder.
  • Samsung Galaxy S5 Mini: Vil du gerne have en mindre telefon, der stadig fungerer perfekt, og har et godt kamera? Så kan du overveje brugt Samsung Galaxy S5 Mini. Den er ikke så kraftfuld som Galaxy S5 og S5 Plus, men er mere kompakt og billigere i pris. Vælg den, hvis du ikke kører så mange tunge apps, og bare vil have en lækker telefon, der virker som den skal.
  • Samsung Galaxy S5 Neo: Den nyeste af S5’erne. Den er billigere end både Samsung Galaxy S5 og S5 Plus, men er også mindre kraftfuld. Til gengæld kan den prale af et bedre batteri og nye funktioner. Som de andre S5’ere er Samsung Galaxy S5 Neo bygget til en aktiv livsstil. Den er derfor både vand-, sand- og støvafvisende.

Det er nemt og trygt at købe en brugt Samsung S5 hos Blue City

Alle Blue Citys telefoner sælges ulåste og uden abonnement, så du kan vælge præcis den udbyder du ønsker.

Hos Blue City er vi eksperter i brugt elektronik. Vores dygtige teknikere gennemgår grundigt alle produkter inden de sættes til videresalg. Alle vores produkter kommer desuden med en stand-bedømmelse, så ved, hvor ridset og skrammet telefonen er. Du kan således vælge at købe en brugt Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus i enten perfekt stand, god stand eller rimelig stand.

Køb brugt med god samvittighed og 2 års garanti

Hos Blue City får du 2 års reklamationsret, og hvis dit køb ikke lever op til det forventede, har du 14 dages fortrydelsesret. Så du kan altid føle dig tryg når du handler hos os.

HUSK: Når du køber brugt elektronik, sparer du ikke kun penge, du gør også noget godt for miljøet. Alt for meget brugt elektronik går i dag til spilde, og det vil vi gerne lave om på! Køb derfor en brugt Samsung Galaxy S5/ S5 mini/ S5 plus med god samvittighed hos Blue City.

Vælg smart og spar penge - køb en billig Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus i sort hos Blue City allerede i dag!