Loading

Samsung Galaxy S4/ S4 Mini

Med Samsung Galaxy S4 serien får du en billig smartphone, til dig der ikke behøver den seneste nye Samsung Galaxy model. Måske det er noget for dig som leder efter en mobil til dit barn eller har behov for en ekstra telefon? Med S4 får du er godt alternativ til dig som ikke vil bruge for mange penge på en telefon.

Der er ikke nogle produkter, som matcher disse kriterier.

Køb en brugt Samsung Galaxy S4 / S4 Mini med god samvittighed

Selvom det er en ældre model fungerer den fint til de vigtigste behov, og den tager også billeder af rimelig kvalitet til trods for den har færre pixel en de nyere modeller. Bagkameraet har 13 MP kamera og kan spille video i HD på 1080p med 30 FPS. Dens selfiekamera er på 1,9 MP.

Køb brugt med 3 års garanti

Alle Blue Citys telefoner sælges ulåste og uden abonnement, så du kan vælge præcis den udbyder du ønsker. Hos Blue City er vi eksperter i brugt elektronik. Vores dygtige teknikkere gennemgår grundigt alle produkter inden de sættes til vidersalg. Alle vores produkter kommer med en standbedømmelse, så du kan købe en brugt Samsung Galaxy S4 eller S4 Mini i enten perfekt stand, god stand eller rimelig stand. Hos Blue City får du 2 års produktgaranti og hvis dit køb ikke lever op til det forventede har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan altid føle dig tryg når du handler hos os.

Når du køber brugt elektronik sparer du ikke kun penge, du gør også noget godt for miljøet. Alt for meget brugt elektronik går i dag til spilde og det vil vi gerne lave om på! Køb en brugt computer med god samvittighed hos Blue City.

Vælg smart - køb en billig Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus