Loading

Brugte iPhone Xs / Xs Max / Xr

Dette er Apples tre nyeste iPhone-modeller som alle har et nyt design, fantastisk ydeevne, vandtæt skærm og langt længere batterilevetid end tidligere modeller. En brugt iPhone Xs, Xs Max eller Xr er perfekt til dig, som vil have det allernyeste model til en lavere pris. Se udvalget af amerikanske Apple's iPhone 10s og 10r herunder.

Produkt 1-24 af 34

Side:
per side
Sorter stigende
 1. Apple iPhone Xr 64GB Sort
  Apple iPhone Xr 64GB Sort
  Produkt karakter:
  90%
  1.849,00 DKK - 2.499,00 DKK
 2. Apple iPhone Xs 64GB Space Grey
  Apple iPhone Xs 64GB Space Grey
  Produkt karakter:
  70%
  1.829,00 DKK - 2.899,00 DKK
 3. Apple iPhone Xs 64GB Guld
  Apple iPhone Xs 64GB Guld
  1.829,00 DKK - 2.899,00 DKK
 4. Apple iPhone Xr 64GB Hvid
  Apple iPhone Xr 64GB Hvid
  Produkt karakter:
  100%
  1.849,00 DKK - 2.499,00 DKK
 5. Apple iPhone Xs 256GB Space Grey
  Apple iPhone Xs 256GB Space Grey
  Produkt karakter:
  60%
  1.989,00 DKK - 3.349,00 DKK
 6. Apple iPhone Xs 256GB Guld
  Apple iPhone Xs 256GB Guld
  1.989,00 DKK - 3.349,00 DKK
 7. Apple iPhone Xr 128GB Sort
  Apple iPhone Xr 128GB Sort
  Produkt karakter:
  97%
  2.319,00 DKK - 2.759,00 DKK
 8. Apple iPhone Xs 64GB Sølv
  Apple iPhone Xs 64GB Sølv
  Produkt karakter:
  65%
  2.149,00 DKK - 2.499,00 DKK
 9. Apple iPhone Xr 128GB Hvid
  Apple iPhone Xr 128GB Hvid
  2.319,00 DKK - 2.759,00 DKK
 10. Apple iPhone Xr 128GB Blå
  Apple iPhone Xr 128GB Blå
  Produkt karakter:
  100%
  2.319,00 DKK - 3.199,00 DKK
 11. Apple iPhone Xr 128GB Product Red
  Apple iPhone Xr 128GB Product Red
  Produkt karakter:
  90%
  2.319,00 DKK - 3.199,00 DKK
 12. Apple iPhone Xr 64GB Koral
  Apple iPhone Xr 64GB Koral
  1.849,00 DKK - 2.499,00 DKK

Produkt 1-24 af 34

Side:
per side
Sorter stigende

2018-smartphonemodellerne fra Apple, nemlig iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr, er stadig nogle af de bedste mobiler på markedet på trods af, at iPhone 11 er blevet lanceret i 2019. Med et fantastisk kamera, lang batterilevetid, stor hukommelse og lækkert design vil den helt sikkert være den rette mobil for mange. Se vores store udvalg af brugte iPhone Xs’ere her hos Blue City.

Dette er Apples tre iPhone-modeller fra 2018, som alle har et nyt design, fantastisk ydeevne, vandtæt skærm og langt længere batterilevetid end tidligere modeller. En brugt iPhone Xs-model er perfekt til dig, som vil have en af de allernyeste modeller til en lavere pris.

Mobilerne har nogle af de bedste kameraer på markedet i øjeblikket. Selvom Apple med lanceringen af iPhone 11 i 2019 sendte en mobil med et bedre kamera på markedet, er det ikke meget, der adskiller de to.  Derudover har mobilen også en række andre lækre features som Face ID, så du bare skal se på din skærm for at låse den op, og en retina skærm, der går helt ud til kanten.

Fordi vi forhandler brugt elektronik her hos Blue City, kan du ikke være sikker på, at lige præcis den mobil som du gerne vil have, er i udvalget. Vi kan dog garantere, at du kan finde en billig iPhone Xs i forhold til, hvis du købte en helt ny. Se udvalget af amerikanske Apple's iPhone 10s og 10r herunder.

Tre fordele ved iPhone Xs:

 • Virkelig godt kamera
 • Bruger mindre strøm
 • Tåler vand og væsker

I en iPhone Xs finder du et virkelig godt kamera. Faktisk så godt, at det ofte ikke giver mening for dig at købe en iPhone 11, da kameraerne har mange af de samme funktioner og giver billeder i høj kvalitet. Du får et dobbelt kamera system, så du kan vise split screen ved at vende mobilen horisontalt, og true depth kamera, hvor du kan justere på dybden i billedet, efter det er taget.

Har du problemer med, at din nuværende mobil hele tiden skal lade op, kommer du ikke til at have det med en iPhone Xs. Den har en nemlig en virkelig lang batterilevetid – faktisk er den 50 % mere strømeffektiv end tidligere modeller. Det skyldes blandt andet den smarte A12 Bionic Chip, der giver dig en langt mere kraftfuld mobil, men bruger langt mindre strøm.

Hvis du har prøvet at miste en mobil, fordi du tabte den i en vandpyt eller spildte øl udover den, vil du helt sikkert sætte pris på, at en iPhone Xs som udgangspunkt er vandtæt. Den kan holde til at være under vand i 30 minutter og kan derfor også overleve, at du kommer til at vælte din drink udover den.

Stort udvalg af brugte iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Her hos Blue City har vi et stort udvalg af forskellige former for brugte iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Vores dygtige teknikere sørger for at gennemgå dem grundigt, så du kan være sikker på, at de fungerer optimalt. Det er derfor faktisk kun i forhold til det ydre, at du i nogle tilfælde vil kunne se, at mobilerne er brugte.

Alle produkter hos Blue City sælges med standbedømmelse, så du kan vælge, om du vil købe en iPhone Xs eller Xr i perfekt stand, god stand eller rimelig stand. Hos Blue City får du altid 2 års produktgaranti og 14 dages fortrydelsesret. 

Den nye iPhone Xs er fyldt med nye features

iPhone Xs har samme design og størrelse som iPhone X, 5.8 tommer. Den har et nyt kameramodul med to nye kameraer. Det bagerste kamera har 12MP, og det forreste har 7MP. Kameraet tager bedre billeder i mørke, og du kan foretage flere portrætjusteringer end tidligere.

En anden nyhed er ”depth control”, som lader dig vælge skarphed for bedre portrætbilleder med sløret baggrund. Der findes forskellige lysindstillingsmuligheder. iPhone Xs kommer med et nyt chip-sæt, Apple A12 Bionic, som er hurtigere og mere energieffektiv end forgængeren. En iPhone Xs er vandtæt ned til 2 meter i 30 minutter, og den kan lade trådløst. 

Hos Blue City kan du også købe en brugt iPhone Xs Max, som er en større variant. iPhone Xs Max har en 6,5 tommer skærm med en opløsning på 2688 x 1242. 

iPhone Xr er iPhone Xs' nye lillebror

Den tredje model hedder iPhone Xr og kan beskrives som en kombination mellem iPhone Xs og iPhone 8. Den har en 6,1 tommer LCD-skærm med en opløsning på 1792 x 828. Den kommer med et 12 MP-kamera. iPhone Xr har meget tilfælles med iPhone Xs. Den har samme chip-sæt og FaceID-system. iPhone Xr udbydes i lidt flere farver. 

Find en billig iPhone Xs-model med god samvittighed. Vil du købe en anden brugt model af iPhone til en god pris, finder du også den hos Blue City. Her finder du nemlig et bredt og varierende sortiment, og vi får hele tiden nye produkter.

Sådan vælger du den rette iPhone Xs

Når du skal vælge en iPhone Xs, skal du først og fremmest være opmærksom på, hvor meget hukommelse du har brug for. Du kan vælge iPhone Xs med hukommelser på mellem 64 GB, 256 GB og 512 GB. Tager du virkelig mange billeder med din mobil, er det smartest for dig, at du vælger den med størst hukommelse. Dermed løber du ikke tør, lige meget hvor mange billeder du skyder.

Prisen afhænger dog også af, hvor stor hukommelse du vælger. Selvom der er tale om brugte iPhone Xs’ere her på siden, er prisen for mange stadig høj, hvis du vælger den størst mulige hukommelse. I det tilfælde kan det bedre betale sig for dig, at du vælger mindre hukommelse.

Derudover skal du selvfølgelig også tænke over, hvilken farve du gerne vil have, at din mobil skal være. Du kan få iPhone Xs i gold, silver og space grey. Fordi der er tale om brugt elektronik, kan vi dog ikke garantere, at vi har den rette farve med den størrelse hukommelse på lager, som du ønsker.

Oversigt over modellerne

 • iPhone Xs
 • iPhone Xs Max
 • iPhone Xr

iPhone Xs vs. android

Når det kommer til, at du skal vælge en smartphone, kommer valget altid først og fremmest til at stå mellem iPhone eller android smartphone. Er du en af dem, der er en dedikeret Apple-fan, behøver du ikke at læse mere. I det tilfælde skal du bare gå med det lækre design og intuitive styresystem, som du kender fra Apple.

Er du i tvivl om, hvilken mobil der vil være den rette for dig, kan du dog godt læse videre. Selvom iPhone Xs på mange måder stadig er en af de bedste mobiler på markedet, er der nemlig nogle smartphones, der godt kan give den konkurrence. Det er for eksempel Samsung Galaxy Note 9, Huawei P20 Pro og LG V35 ThinQ, der alle har lidt mere batterikapacitet end iPhone Xs.

Noget af det, der adskiller Apple fra konkurrenterne, er dog A12 bionic-chippen, der gør iPhone Xs både hurtigere og kraftigere end nogle af android-modellerne. Når det kommer til kameraet, er iPhone Xs også bedre end de andre modeller, selvom de har nogle virkelig gode kameraer.  

Spar penge på nye iPhone-modeller og gør noget godt for miljøet

En ny iPhone Xs har virkelig en høj pris. Derfor er der virkelig mange penge at spare for dig, hvis du køber en brugt model her hos os. Vi har selvfølgelig sørget for, at mobilen fungerer, som den skal. Dog kan det på nogle af dem være muligt at se, at de er brugte.

Det er dog ikke kun for at spare penge, at du skal vælge en brugt iPhone Xs, Xs Max eller Xr. Det er også for at gøre noget godt for miljøet. I Blue City synes vi, at alt for meget god elektronik går til spilde i dagens samfund, og det vil vi gerne ændre på. Ved at købe brugt elektronik sparer du altså ikke bare penge; du gør også noget godt for miljøet. 

Endelig er det selvfølgelig også en smart måde for dig at købe en iPhone Xs uden abonnement, så du kan fortsætte med dit nuværende.