Loading

Brugte iPhone X

Hos Blue City finder du et stort udvalg af brugte iPhone X. Det er Apples seneste topmodel fra 2017. Det er en af de absolut bedste produkter Apple har frigivet de seneste år. iPhone X er til dig som ønsker den aller nyeste teknologi.

4 Items

per side
Sorter faldende

4 Items

per side
Sorter faldende

En revolutionerende smartphone, der hører fremtiden til

Med en billig iPhone X fra Bluecity.dk får du et monster af en smartphone. Dens kraftige A11 Bionic-chip kan udføre op til 600 milliarder handlinger i sekundet, og de fire kerner til effektivitet i smartphonen er op til 70 % hurtigere end dem i A10 Fusion-processoren.

Med Apple iPhone X får du en kæmpestor skærm, som optager hele telefonens overflade. Du får derudover et gennemført kamera, der gør det let som en leg at tage smukke billeder – herunder selfies. Frontkameraet kan bruges til Face ID, og derudover kan du sende personlige emojis, som er modelleret ud fra dit ansigt, til dine venner grundet det veludviklede kamera.

IPhone X – Specifikationer:

 • 5,8” Super Retina HD-skærm
 • Skærmopløsning på 2436 x 1125 pixels ved 458 ppi
 • To 12 MP-linser (tele og vidvinkel)
 • 7MP frontkamera med TrueDepth
 • Face ID
 • A11 Bionic-chip med Neural Engine
 • 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
 • 174 gram
 • IP67-klassificeret
 • Op til 60 timers lydafspilning
 • Trådløs opladning.

Kompromisløst design i bedste Apple-stil

De fleste af os forbinder Apple med virkelig godt design. De går naturligvis ikke på kompromis med indmaden i deres smartphones, men samtidig er det også tydeligt, at designet bliver vægtet utroligt højt hos dette mærke.

Med den smarte iPhone X får du en smartphone i et kompromisløst design. Du får en gigantisk skærm omkranset af et bånd i rustfrit stål. Både telefonens for- og bagside er fremstillet i noget af det mest holdbare glas, du kan finde i en smartphone. Telefonen fås i sort og i sølv.

Lad dig opsluge af en 5,85 tommer stor skærm

Du får med din refurbishede iPhone X en skærm, der måler 5,85 tommer diagonalt. Der er tale om en Super Retina-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels. Den lækre OLED-skærm fylder hele telefonens forside, og du kan derfor også forvente at blive opslugt af denne som aldrig før. Der er ingen home-knap eller ramme, som du kender det fra tidligere iPhones – blot én stor skærm, der fylder hele telefonens front.

IPhone X er stænk-, vand- og støvafvisende

Med fuldt funktionsdygtig og brugt iPhone X får du naturligvis ikke blot en virkelig smuk smartphone, der på alle måder brillerer i forhold til design. Du får her en smartphone, der samtidig er skabt til at blive brugt, og som virkelig kan holde til noget.

Denne telefon er IP67-klassificeret, og det vil sige, at den er både stænk-, vand- og støvafvisende. Den kan holde til at være nedsænket i vand på op til en meters dybde i helt op til 30 minutter. Du får således en telefon, der både er smuk og holdbar.

Hvor hurtig er iPhone X?

A11 Bionic-chippen i denne smartphone indeholder neural arkitektur og kan udføre helt op til 600 milliarder handlinger i sekundet. Telefonen er således langt hurtigere end sine forgængere.

CPU’ens kerner til effektivitet er helt op imod 70 % hurtigere end dem, der findes i tidligere iPhone-modeller, og kernerne til ydeevne er op til 25 % hurtigere. Du får altså en smartphone, der performer langt bedre end sine forgængere iPhone 8 og 8 Plus.

Machine learning gør iPhone X endnu mere intelligent

Modellen understøtter Face ID, hvilket er med til at gøre, at du kan føle dig endnu mere sikker. Telefonen registrerer dit ansigt ved at analysere over 30.000 usynlige punkter. At bruge denne metode til genkendelse er lige så sikkert som at bruge Touch ID, som du måske kender fra ældre iPhones.

Grundet machine learning i iPhone X er ansigtsgenkendelsen adaptiv. Det vil sige, at din iPhone bemærker, at du udvikler dig med tiden, og automatisk indstiller Face ID til hele tiden at være helt up to date.

Et gennemført dobbeltkamera gør dig til en sand mesterfotograf

I den fantastiske iPhone X får du ikke blot et enkelt kamera, men derimod et lækkert dobbeltkamera, som gør det let som en leg at tage smukke billeder. Den ene 12 MP-sensor er en vidvinkelsensor. Den anden er en telelinse – ligeledes på 12 MP. Kombinationen af disse to sensorer gør kameraet utroligt godt, og særligt portrætfunktionerne i iPhone X vil du med stor sandsynlighed få glæde af.

Linsekombinationen gør, at du kan tage smukke og farvemættede billeder under selv dårlige lysforhold.

Benyt frontkameraet til at lave personlige animojis

Det er naturligvis ikke kun det almindelige kamera, der har fået lidt ekstra kærlighed. Frontkameraet i denne telefon er ligeledes noget for sig.

TrueDepth-kameraet foran giver dig mulighed for at tage smukke selfies med portrætfunktion. Du har her at gøre med en linse på hele 7MP, og det resulterer i knivskarpe selfies med en smuk, sløret baggrund.

Takket være det lækre TrueDepth-kamera kan du desuden tilpasse dine emojis til faktisk at afspejle dine ansigtstræk. Apple kalder disse personlige emojis ”animojis”. Animojis fungerer ved, at TrueDepth-kameraet analyserer mere end 50 forskellige muskelbevægelser i dit ansigt, hvorefter disse omsættes til emojis. Det vil sige, at du kan gøre din kommunikation endnu mere personlig med iPhone X. Det er ligeledes TrueDepth-kameraet, der gør det muligt at gøre brug af ansigtsgenkendelse.

Hvad er forskellen på iPhone X og tidligere iPhones?

Det, der gør iPhone X til noget helt særligt, er uden tvivl dens kraftfulde processor. Du får med den gennemførte A11 Bionic-chip en CPU, der er væsentligt hurtigere og mere effektiv, end hvad du har set i tidligere modeller.

Denne smartphone har desuden et virkelig godt dobbeltkamera, som ligeledes er værd at fremhæve. Dertil kommer, at den har et TrueDepth-frontkamera, som gør den i stand til at understøtte adaptiv ansigtsgenkendelse og at omsætte dine ansigtstræk til personlige animojis.

IPhone 8 vs. iPhone X

I forhold til indmad minder iPhone X og iPhone 8 meget om hinanden, da de begge indeholder den solide A11 Bionic-chip. I iPhone 8 har du imidlertid ikke Face ID, og du har desuden kun et enkelt kamera at gøre godt med. Derudover er skærmen på iPhone 8 væsentligt mindre med sine 4,7 tommer sammenlignet med de 5,8 tommer i iPhone X.

IPhone XS vs iPhone X

IPhone XS kommer med en A12 Bionic-chip, som er endnu mere veludviklet end den, der findes i iPhone X. Den kan holde strøm en smule længere, end iPhone X kan, og derudover er den IP68-klassificeret. Skærmstørrelsen er den samme på de to modeller.

Køb en refurbished iPhone X til en god pris her hos Blue City

Vil du gerne have fingrene i en billig iPhone X uden abonnement, er du landet det rette sted. Her hos Blue City forhandler vi billige, brugte iPhones, og vil du have et særligt godt iPhone X-tilbud, skal du derfor også blot tage et kig på modellerne her på siden.

Vi inddeler vores iPhones efter stand, og vil du have en brugt iPhone X uden skrammer, kan du nemt finde dét. Sortér blot søgeresultaterne, så du kun får vist de iPhones, der er i ”perfekt stand”. Så får du en telefon, der vitterligt er lige så velfungerende, som hvis du købte en helt ny iPhone X i Elgiganten.

At købe en brugt iPhone er et bæredygtigt valg

Der er flere fordele ved at købe en brugt iPhone X. Først og fremmest er det langt billigere, end det er at købe en helt ny af slagsen. Dertil kommer, at det er et bæredygtigt valg at købe en brugt iPhone. På den måde får en brugt telefon nyt liv fremfor blot at blive kasseret.

Her hos Blue City kan du finde et bredt udvalg af brugte iPhones. Om du søger en iPhone X 256GB, en iPhone X 64GB eller måske en iPhone X Max, er du således landet det rigtige sted. Tag et kig på modellerne nu, og find den, der matcher dine behov. IPhone X vil helt sikkert ikke skuffe dig.

Leder du efter en nyere Apple telefon model? Vi fører også de lidt nyere iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11 og iPhone 11 Pro.