Loading

Brugte iPhone X

Her hos Blue City kan du finde et bredt udvalg af brugte iPhone X til en god pris.

4 Items

per side
Sorter stigende
 1. Apple iPhone X 64GB Space Grey
  Apple iPhone X 64GB Space Grey
  Produkt karakter:
  85%
  1.739,00 DKK - 2.549,00 DKK
 2. Apple iPhone X 256GB Sølv
  Apple iPhone X 256GB Sølv
  Produkt karakter:
  100%
  2.419,00 DKK - 2.979,00 DKK
 3. Apple iPhone X 64GB Sølv
  Apple iPhone X 64GB Sølv
  Produkt karakter:
  100%
  1.739,00 DKK - 2.549,00 DKK
 4. Apple iPhone X 256GB Space Grey
  Apple iPhone X 256GB Space Grey
  Produkt karakter:
  98%
  2.059,00 DKK - 2.979,00 DKK

4 Items

per side
Sorter stigende

En revolutionerende smartphone, der hører fremtiden til

Med en billig iPhone X fra Bluecity.dk får du et monster af en smartphone. Dens kraftige A11 Bionic-chip kan udføre op til 600 milliarder handlinger i sekundet, og de fire kerner til effektivitet i smartphonen er op til 70 % hurtigere end dem i A10 Fusion-processoren.

Med Apple iPhone X får du en kæmpestor skærm, som optager hele telefonens overflade. Du får derudover et gennemført kamera, der gør det let som en leg at tage smukke billeder – herunder selfies. Frontkameraet kan bruges til Face ID, og derudover kan du sende personlige emojis, som er modelleret ud fra dit ansigt, til dine venner grundet det veludviklede kamera.

iPhone X – Specifikationer:

 • 5,8” Super Retina HD-skærm
 • Skærmopløsning på 2436 x 1125 pixels ved 458 ppi
 • To 12 MP-linser (tele og vidvinkel)
 • 7MP frontkamera med TrueDepth
 • Face ID
 • A11 Bionic-chip med Neural Engine
 • 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
 • 174 gram
 • IP67-klassificeret
 • Op til 60 timers lydafspilning
 • Trådløs opladning.

Kompromisløst design i bedste Apple-stil

De fleste af os forbinder Apple med virkelig godt design. De går naturligvis ikke på kompromis med indmaden i deres smartphones, men samtidig er det også tydeligt, at designet bliver vægtet utroligt højt hos dette mærke.

Med den smarte iPhone X får du en smartphone i et kompromisløst design. Du får en gigantisk skærm omkranset af et bånd i rustfrit stål. Både telefonens for- og bagside er fremstillet i noget af det mest holdbare glas, du kan finde i en smartphone. Telefonen fås i sort og i sølv.

Lad dig opsluge af en 5,85 tommer stor skærm

Du får med din refurbishede iPhone X en skærm, der måler 5,85 tommer diagonalt. Der er tale om en Super Retina-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels. Den lækre OLED-skærm fylder hele telefonens forside, og du kan derfor også forvente at blive opslugt af denne som aldrig før. Der er ingen home-knap eller ramme, som du kender det fra tidligere iPhones – blot én stor skærm, der fylder hele telefonens front.

IPhone X er stænk-, vand- og støvafvisende

Med en fuldt funktionsdygtig og brugt iPhone X får du naturligvis ikke blot en virkelig smuk smartphone, der på alle måder brillerer i forhold til design. Du får her en smartphone, der samtidig er skabt til at blive brugt, og som virkelig kan holde til noget.

Den nye iphone er IP67-klassificeret, og det vil sige, at den er både stænk-, vand- og støvafvisende. Den kan holde til at være nedsænket i vand på op til en meters dybde i helt op til 30 minutter. Du får således en telefon, der både er smuk og holdbar.

Hvor hurtig er iPhone X?

A11 Bionic-chippen i denne smartphone indeholder neural arkitektur og kan udføre helt op til 600 milliarder handlinger i sekundet. Telefonen er således langt hurtigere end sine forgængere.

CPU’ens kerner til effektivitet er helt op imod 70 % hurtigere end dem, der findes i tidligere iPhone-modeller, og kernerne til ydeevne er op til 25 % hurtigere. Du får altså en smartphone, der performer langt bedre end sine forgængere iPhone 8 og 8 Plus.

Machine learning gør iPhone X endnu mere intelligent

Modellen understøtter Face ID, hvilket er med til at gøre, at du kan føle dig endnu mere sikker. Telefonen registrerer dit ansigt ved at analysere over 30.000 usynlige punkter. At bruge denne metode til genkendelse er lige så sikkert som at bruge Touch ID, som du måske kender fra ældre iPhones.

Grundet machine learning i iPhone X er ansigtsgenkendelsen adaptiv. Det vil sige, at din iPhone bemærker, at du udvikler dig med tiden, og automatisk indstiller Face ID til hele tiden at være helt up to date.

Et gennemført dobbeltkamera gør dig til en sand mesterfotograf

I den fantastiske iPhone X får du ikke blot et enkelt kamera, men derimod et lækkert dobbeltkamera, som gør det let som en leg at tage smukke billeder. Den ene 12 MP-sensor er en vidvinkelsensor. Den anden er en telelinse – ligeledes på 12 MP. Kombinationen af disse to sensorer gør kameraet utroligt godt, og særligt portrætfunktionerne i iPhone X vil du med stor sandsynlighed få glæde af.

Linsekombinationen gør, at du kan tage smukke og farvemættede billeder under selv dårlige lysforhold.

Benyt frontkameraet til at lave personlige animojis

Det er naturligvis ikke kun det almindelige kamera, der har fået lidt ekstra kærlighed. Frontkameraet i denne telefon er ligeledes noget for sig.

TrueDepth-kameraet foran giver dig mulighed for at tage smukke selfies med portrætfunktion. Du har her at gøre med en linse på hele 7MP, og det resulterer i knivskarpe selfies med en smuk, sløret baggrund.

Takket være det lækre TrueDepth-kamera kan du desuden tilpasse dine emojis til faktisk at afspejle dine ansigtstræk. Apple kalder disse personlige emojis ”animojis”. Animojis fungerer ved, at TrueDepth-kameraet analyserer mere end 50 forskellige muskelbevægelser i dit ansigt, hvorefter disse omsættes til emojis. Det vil sige, at du kan gøre din kommunikation endnu mere personlig med iPhone X. Det er ligeledes TrueDepth-kameraet, der gør det muligt at gøre brug af ansigtsgenkendelse.

Hvad er forskellen på iPhone X og tidligere iPhones?

Det, der gør iPhone X til noget helt særligt, er uden tvivl dens kraftfulde processor. Du får med den gennemførte A11 Bionic-chip en CPU, der er væsentligt hurtigere og mere effektiv, end hvad du har set i tidligere modeller.

Denne smartphone har desuden et virkelig godt dobbeltkamera, som ligeledes er værd at fremhæve. Dertil kommer, at den har et TrueDepth-frontkamera, som gør den i stand til at understøtte adaptiv ansigtsgenkendelse og at omsætte dine ansigtstræk til personlige animojis.

IPhone 8 vs. iPhone X

I forhold til indmad minder iPhone X og iPhone 8 meget om hinanden, da de begge indeholder den solide A11 Bionic-chip. I iPhone 8 har du imidlertid ikke Face ID, og du har desuden kun et enkelt kamera at gøre godt med. Derudover er skærmen på iPhone 8 væsentligt mindre med sine 4,7 tommer sammenlignet med de 5,8 tommer i iPhone X.

IPhone XS vs iPhone X

IPhone XS kommer med en A12 Bionic-chip, som er endnu mere veludviklet end den, der findes i iPhone X. Den kan holde strøm en smule længere, end iPhone X kan, og derudover er den IP68-klassificeret. Skærmstørrelsen er den samme på de to modeller.

Hvad er forskellen på iPhone X og nyere iPhones?

Siden udsendelsen af iPhone X i september 2017, har Apple udsendt to nyere iPhone-modeller. Nemlig iPhone Xs og senest iPhone 11 sidste år. I slutningen af 2020 ventes iPhone 12 at blive lanceret.

iPhone X vs iPhone Xs

I efteråret 2018 udsendte Apple iPhone Xs. I forhold til iPhone X er iPhone Xs på papiret en beskeden opgradering. For lige som alle andre S-modeller gennem tiden, er Xs blot en opgraderet udgave af iPhone X. Der er ikke sket nogen afgørende nyudvikling, ligesom Xs-modellen ikke er gentænkt fra grunden, sådan som f.eks. iPhone 11, der fulgte efter denne model.

iPhone Xs byder på den forventede opgradering af processoren fra A11 Bionic til A12 Bionic. 12’eren er omkring 15 % hurtigere og bruger 40 % mindre strøm. Samtidig er grafikprocessoren 50 % hurtigere end den tidligere model.

Det giver en lidt hurtigere telefon – i hvert fald på papiret. For ifølge anmelderne var der ikke den store forskel at mærke på de to modeller i praksis

Hukommelsesmæssigt kan du få iPhone Xs med 512 GB som den maksimale størrelse. Her var det kun muligt at få 256 GB på iPhone X. Så er du en digital hoarder, vil en iPhone Xs være det rigtige valg for dig.

Kameramæssigt er der ingen forskel på hverken opløsning, kameraantal og så videre. Den eneste nyhed er en såkaldt TrueTone-blitz, som giver et mere naturligt lys. Samtidig får du også mulighed for at justere på dybdeskarpheden i billedet. Vel at mærke efter du har taget det.

Så står valget mellem en brugt iPhone X og iPhone Xs, er der dog alt i alt ikke de store fordele ved at vælge den nyere model.

iPhone X vs iPhone 11

I forhold til iPhone X er der ikke sket det store mht. design og størrelse. Kun iPhone 11 PRO Max har en større skærm. Så stor, at du faktisk kan bruge den som erstatning for en bærbar computer eller tablet på farten.

Skærmmæssigt anvender iPhone 11 en Super Retina HD-skærm ligesom iPhone X. Men ser vi nærmere på specifikationerne, er skærmen på iPhone 11 faktisk lidt dårligere. For i modsætning til OLED-skærmen på iPhone X, er der ”kun” anvendt en LCD Liquid Retina HD-skærm på iPhone 11. Det betyder, at du ikke får helt samme skærmoplevelse på den almindelige iPhone 11 som på iPhone X.

Det gør du til gengæld, hvis du vælger iPhone 11 PRO eller PRO Max. Her får du en Super Retina XDR-skærm, der dog i praksis ikke giver den store kvalitetsforskel på billedet. På nær i stærkt sollys. Her har Super Retina XDR-skærmen nemlig 2 ekstra trin i lysstyrke. Det gør det muligt at skrue så meget op for lyset, at du kan se indholdet på skærmen selv på en dag med højt solskin.

Indeni er der arbejdet på at øge batterilevetiden, som altid har været iPhones akilleshæl. Batteriet i den nye iPhone 11 burde holde i op til 6,5 time længere end iPhone X – i hvert fald i starten. Samtidig har iPhone 11 fået den væsentlig hurtigere A13 Bionic-chip, der giver dig en lidt hurtigere telefon end iPhone X.

Endelig er kameraerne opdateret – og på iPhone 11 PRO endda udvidet med et ekstra kamera bagpå, så der nu er 3 i stedet for ”kun” 2 kameraer. Samtidig har kameraerne på iPhone 11 en ny særlig nattilstand, der gør det muligt at tage billeder i næsten mørke, og en helt ny ultrabred vidvinkellinse.

Så vælger du at købe en brugt iPhone X i stedet for den nyere iPhone 11 eller 11 Pro, er det særligt på batterilevetid, processorkraft og kamera, du giver køb.

Her er batterilevetiden nok den vigtigste for de fleste. Men hvor meget af de 6,5 times ekstra batterilevetid, du reelt set får ved at vælge en iPhone 11 i stedet, vil nok være begrænset. I hvert fald over tid. For lige som alle andre iPhones, taber batteriet kapacitet over tid. Derved afkortes batterilevetiden i takt med at batteriet får flere og flere opladninger på bagen.

Så er du en gennemsnitlig forbruger af din smartphone, kommer du ikke til at undvære det store, ved at vælge en brugt iPhone X til en god pris, frem for at kaste de rasende mange penge, som en ny iPhone 11 koster, efter den nyere model.

Køb en refurbished iPhone X til en god pris her hos Blue City

Vil du gerne have fingrene i en billig iPhone X uden abonnement, er du landet det rette sted. Her hos Blue City forhandler vi billige, brugte iPhones, og vil du have et særligt godt iPhone X-tilbud, skal du derfor også blot tage et kig på modellerne her på siden.

Vi inddeler vores iPhones efter stand, og vil du have en brugt iPhone X uden skrammer, kan du nemt finde dét. Sortér blot søgeresultaterne, så du kun får vist de iPhones, der er i ”perfekt stand”. Så får du en telefon, der vitterligt er lige så velfungerende, som hvis du købte en helt ny iPhone X i Elgiganten.

At købe en brugt iPhone er et bæredygtigt valg

Der er flere fordele ved at købe en brugt iPhone X. Først og fremmest er det langt billigere, end det er at købe en helt ny af slagsen. Dertil kommer, at det er et bæredygtigt valg at købe en brugt iPhone. På den måde får en brugt telefon nyt liv fremfor blot at blive kasseret.

Derved sparer du både på ressourcerne og reducerer vores CO2-aftryk på verden. For det er mere ressourcekrævende at bygge en helt ny telefon end at genbruge en aflagt, gammel telefon. Og så sparer både på fabrikkens CO2-udledning, og alt den CO2 som transporten fra fabrikken i Kina og hjem til dig udleder.

Køb brugt iPhone X hos Blue City

Her hos Blue City kan du finde et bredt udvalg af brugte iPhones. Om du søger en iPhone X 256GB, en iPhone X 64GB eller måske en iPhone X Max, er du således landet det rigtige sted. Tag et kig på modellerne nu, og find den, der matcher dine behov. IPhone X vil helt sikkert ikke skuffe dig.

Leder du efter en nyere Apple telefon model? Vi fører også de lidt nyere iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11 og iPhone 11 Pro.