Loading

Brugte iPhone X

Hos Blue City finder du et stort udvalg af brugte iPhone X. Det er Apples seneste topmodel fra 2017. Det er en af de absolut bedste produkter Apple har frigivet de seneste år. iPhone X er til dig som ønsker den aller nyeste teknologi.

4 Items

per side
Sorter faldende
 1. Apple iPhone X 64GB Space Grey
  Apple iPhone X 64GB Space Grey
  4.844,05 kr - 5.699,05 kr
 2. Apple iPhone X 64GB Sølv
  Apple iPhone X 64GB Sølv
  4.844,05 kr - 5.366,55 kr
 3. Apple iPhone X 256GB Space Grey
  Apple iPhone X 256GB Space Grey
  5.224,05 kr - 6.269,05 kr
 4. Apple iPhone X 256GB Sølv
  Apple iPhone X 256GB Sølv
  5.224,05 kr - 5.794,05 kr

4 Items

per side
Sorter faldende

Køb en brugt iPhone X fra 2017

iPhone X har høj præstationsevne til apps og spil. Skærmen går helt ud til kanten af telefonen, og er derfor ligeså stor som på Plus-modellerne. Dog uden at være i samme store format som iPhone 8 Plus. iPhone X har runde kanter, fantastisk skærm, farver og lysstyrke. Man sviper op på skærmen i stedet for at trykke på hjemknappen. iPhone X kommer med Face ID og et fantastisk kamera. Den har trådløs opladning. 

Du kan trygt handle hos os!

Vi giver nemlig altid 2 års produktgaranti og 14 dages fortrydelsesret.
Hos Blue City er vi eksperter i brugt elektronik. Vores dygtige teknikere gennemgår grundigt alle produkter inden de sættes til vidersalg. Hvis det er nødvendigt udfører vi også reparationsarbejde, således telefonen ser ud som ny. Alle vores mobiler sælges ulåste uden abonnement, så du kan selv vælge hvilken operatør du vil anvende. Hos os kan du købe en iPhone X i perfekt stand. Vi laver nemlig standbedømmelser på alle vores produkter. Så du kan vælge om du vil købe en iPhone X i perfekt stand, god stand eller rimelig stand. Det betyder også at vi har noget der passer et hvert behov og budget.

Gør en forskel, og køb din iPhone X brugt

Vi synes alt for meget brugt elektronik går til spilde i dag. Det vil vi gerne lave om på! Når du køber brugte produkter sparer du nemlig ikke kun penge, du gør også noget godt for miljøet. Hos Blue City kan du altid spare penge.

Udforsk vores udvalg og køb en billig iPhone X her!