Loading

Brugte iPhone 8 / Plus

iPhone 8 og iPhone 8 Plus fik ikke helt den opmærksom, de fortjente, da Apple præsenterede sine nye iPhone-modeller i 2017 – og det er en skam! For med en iPhone 8 eller 8 Plus får du alle de bedste features fra iPhone 7 og flere af nyhederne fra iPhone X til en virkelig god pris. Se vores store udvalg af brugte iPhone 8 og 8 Plus herunder og bestil hos Blue City i dag!

14 Items

per side
Sorter stigende

14 Items

per side
Sorter stigende

iPhone 8 og iPhone 8 Plus er på alle tænkelige måder bedre og flottere end sine forgængere. Mobiltelefonens processor er ikke alene meget hurtigere – kamerarene er også blevet bedre og bagsiden skiftet ud med en glasflade.


3 fordele ved iPhone 8 og iPhone 8 plus

  • Imponerende ydeevne i flot design – 50% hurtigere end iPhone 7!
  • Fantastiske Retina HD-skærm med True tone-teknologi og høj lysstyrke
  • Fås i flere forskellige størrelser og med fra 64 GB til 256 GB hukommelse
  • A11 Bionic Chip
  • Mulighed for augmented reality

Stort udvalg af brugte iPhone 8 og 8 Plus

iPhone 8 og 8 Plus har efterhånden et par år på bagen. Det betyder imidlertid blot, at du kan finde et stort udvalg af brugte iPhone 8 og iPhone 8 Plus til virkelig gode penge.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus er de første iPhone-modeller med en bagside af glas. Den blanke glasside er en smuk detalje, der særligt kommer til sin ret i den guldfarvede variant. Samtidig vejer begge iPhone 8-modeller en del mere end tidligere. Særligt iPhone 8 Plus ligger godt i hånden, da den vejer helt op til 30 gram mere end den første store iPhone 6 Plus.

Og det bliver bedre! IPhone 8 og 8 Plus er nemlig IP67 certificeret, udstyret med et ridsefast glas og en 7000-series aluminiumsramme. IPhone 8-modellerne er desuden støvtætte og vandafvisende i 30 min. på ned til en hel meters dybde. Flere iPhone tests viser da også, at iPhone 8 og iPhone 8 Plus er Apples hidtil mest holdbare telefon.

iPhone 8 og 8 Plus har de vanlige skærmstørrelser med en 4,7” skærm i en opløsning på 1134x750 pixel på den lille model og en 5,5”skærm med en opløsning på 1920x1080 på iPhone 8 Plus. Begge modeller leveres med iOS 11 og fås med op til 256 GB hukommelse. Ønsker du en billigere model, kan du dog vælge at gemme tunge filer i din iCloud og nøjes med at købe iPhone 8 eller 8 Plus med 64 GB.

Kameraet er magen til det, du kender fra iPhone 7 – dog med små rettelser. En større sensor og bedre efterbehandling giver nemlig flottere og skarpere billeder. Kameraerne på de populære iPhone-modeller fra 2017 fokuserer desuden hurtigere end nogensinde før. Så selvom bagkameraet stadig ”kun” har 12 megapixel på bagsiden, får du altså rigere farveovergange og god performance med en iPhone 8 eller 8 plus.

Som noget helt nyt understøtter iPhone 8 og iPhone 8 plus også trådløs opladning med særligere ladere.

iPhone 8 – alt-i-én løsningen til dig, der er vild med fantastiske features!

iPhone 8 og 8 Plus lever op til alle dine forventninger, hvad angår features og alsidigt smartphone-brug.

Den lynhurtige processer giver dig nemlig mulighed for at streame og bruge din iPhone 8 hurtigere end nogensinde. Har du et Apple Watch, vil du også opleve, at ydeevnen sammen med en iPhone 8 og 8 Plus er højere end hidtil.

De populære iPhone-modellers fantastiske Retina HD-skærm, der understøtter DCI-P3 standard, gør desuden iPhone 8 – og måske særligt iPhone 8 plus – til en oplagt platform, når du vil streame dine yndlingsfilm og -serier. Displayets maksimale lystyrke er da også blevet forbedret siden sidst, hvilket gør det endnu mere behageligt at læse og se film i fuldt solskin.

Sammen med et par højtalere, der spiller 25 % højere end på iPhone 7, bliver både lyd- og brugeroplevelsen altså mange gange bedre, når du sætter dig godt til rette med din nye iPhone 8 eller 8 Plus.

Som sagt kan du få en iPhone 8 med enten 64 GB eller 256 GB. Ønsker du at downloade billeder og musik direkte i dit fotobibliotek eller iTunes, kan du med fordel oprette en iCloud-konto. På den måde har du adgang til alt dit yndlingsindhold fra alle dine Apple-enheder, samtidig med at den smarte løsning forbedrer din iPhone 8’s power kapacitet.

Trådløs teknologi gør iPhone 8 og 8 Plus til noget helt særligt

Da iPhone 7 kom på markedet i 2016, var det med nyheden om, at almindelige hovedtelefonstik hører fortiden til. Siden da har hele verden ventet på trådløs teknologi, der kunne erstatte de pålidelige kablers bruger- og lydoplevelse.

iPhone 8 og 8 Plus retter op på nogle af de fejl og mangler, som iPhone 7 har måttet lide under. De populære modeller fra 2017 er således forsynet med NFC-support samt trådløs opladning takket være Qi-standarder.

NFC-supporten, som giver dig mulighed for at dele data trådløst mellem dine devices, bliver løbende forbedret med nye iOS-opdateringer. Når det er sagt, får du virkelig det fulde udbytte af alt fra Apple Pay til delinger fra iCloud, når du køber en iPhone 8, 8 Plus eller en nyere model – f.eks. en brugt iPhone X.

Det rigtige tilbehør forbedrer batteriets kapacitet

Apple har desværre ikke formået at forbedre batteriets kapacitet i iPhone 8-modellerne. Faktisk er batteriet hele 7 procent mindre end i iPhone 8-modellernes forgængerne.

Når det er sagt, kan iPhone 8 holde sig kørende i et lille døgn, alt imens iPhone 8 Plus kan strække den en smule længere – op til halvandet døgn på en fuld opladning med aktivt brug.

Har du din iPhone kørende hele dagen, kan du derfor med fordel investere i en smart trådsløs oplader-måtte, en iPhone 8 power adapter eller et cover med opladning. På den måde er du sikker på, at du har strøm nok til hele dagen!

iPhone 8 eller 8 plus – hvilken model skal jeg vælge?

Det er bestemt ikke blevet nemmere at vælge mellem Apples populære iPhone-modeller. For selvom der kun er to størrelser at vælge imellem – iPhone 8 med 64 GB og 256 GB – bragte Apples release fra 2017 hele nye spillere på markedet – iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

Så spørgsmålet lyder i virkeligheden: Er du til den lille, store eller vilde iPhone-løsning?

Om du vælger en iPhone 8 eller iPhone 8 plus er en smagssag, der i høj grad kommer an på størrelsen. For alt imens iPhone 8’s kompakte design ligger godt i én hånd, får du et bedre kamera og længere driftstid med en iPhone 8 Plus. Er det vigtigt for dig – og har du store lommer eller en god håndtaske, bør du vælge en iPhone 8 Plus.

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør investere i en iPhone 8 med 64 GB eller 256 GB, kan det være en rigtig god idé at tage et kig på hukommelsen på en af dine tidligere smartphones. iPhone 8 med 64 GB går fint an til hverdagsbrug, dine favoritapps og -billeder. Ønsker du en iPhone med fuld kapacitet og plads til bøger, film og arbejdsdokumenter, bør du imidlertid gå efter en iPhone 8 eller 8 Plus med 256 GB.

Dit valg af iPhone bliver først rigtig indviklet, hvis du samlinger iPhone 8-modellerne med iPhone X. Det er nemlig her, at der er blevet revolutioneret på skærm- og designfronten. Det er imidlertid som regel prisen, der får iPhone-brugere til at vælge iPhone 8 fremfor iPhone X.

Du får nemlig virkelig meget for pengene – en fornuftig mobil med alle de nye features – når du køber en brugt iPhone 8 eller 8 Plus.

Hos Blue City kan du købe et stort udvalg af brugte iPhone 8-modeller

Apples iPhones nyder stor succes i udlandet såvel som herhjemme. Flere og flere danskere vælger da også stadig at skifte deres iPhone ud, så snart der kommer en ny model på markedet.

Det er heldigvis kun til din og din pengepungs fordel. Hos Blue City modtager vi nemlig ofte brugte iPhone 8 og 8 Plus flere gange om ugen. Køber du en brugt iPhone 8 eller 8 Plus, kan du derfor spare penge, fordi telefonerne har haft en tidligere ejer. Det betyder dog ikke, at du skal give afkald på den høje kvalitet og lækkerhed, som iPhones er kendt for.

Find en iPhone 8 eller 8 Plus, der er så god som ny

Vi er eksperter i elektronik og sørger selvfølgelig for at reparere, nulstille og teste alle iPhones, inden vi sælger dem videre her på nettet eller i en af vores butikker. På den måde kan du være sikker på, at din iPhone 8 eller 8 Plus fremstår så god som ny, når du modtager den med posten.

Vi har desuden gjort det nemt for at vurdere kvaliteten af de brugte iPhone 8 og 8 Plus, som du finder på vores hjemmeside. Vi anvender nemlig en standardskala til bedømmelse af alle vores produkter. Vores standardbeskrivelser dækker tre forskellige kvaliteter – perfekt stand, god stand og rimelig stand.

Køber du en iPhone 8 i perfekt stand, vil du som regel ikke kunne se, at den har været brugt. Du kan imidlertid spare en hel del penge, hvis du køber en iPhone 8 eller 8 Plus, der har små, enkelte ridser i skærmen eller på bagsiden.

Alle vores iPhones leveres ulåste og uden abonnement. Du kan derfor frit vælge, hvilken mobiloperatør du ønsker at bruge, når du handler hos Blue City.

Du får fuld garanti, når du køber din brugte iPhone 8 hos Blue City

Her hos Blue City er besparelser på ellers dyr elektronik altid velkomne. Det betyder imidlertid ikke, at du behøver gå på kompromis med garantien, når du f.eks. køber en billig iPhone 8 Plus. Ligesom alle vores andre produkter sælges vores brugte iPhone 8-modeller nemlig med 2 års garanti. Du har også 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Vi garanterer desuden, at der ikke er nogle materielle fejl ved leveringen, og at vores produkter fungerer, som det står skrevet i vores produktbeskrivelser, inden for 730 dage.

Drømmer du om en billig iPhone model 8, kan du derfor købe den hos Blue City med fuld garanti takket være vores kompetente teknikere og fair kundeservice. 

Slå til med det samme og spar mange penge på en brugt iPhone 8

Det handler om at slå hurtigt til, når du finder en iPhone 8 på tilbud hos Blue City! For der kan hurtigt være en anden kunde, der får samme gode ide, fordi I begge har set det samme fantastiske iPhone 8 tilbud.

Vi har som regel et stort udvalg af iPhone 8 og 8 Plus til rådighed, men antallet af iPhones på lager varierer meget. Så det er ikke altid, at du kan finde en iPhone 8 magen til den, du allerede havde udset dig på shoppen.

Når det er sagt, gør vi selvfølgelig vores bedste for at fylde vores sortiment med nye, reparerede og testede iPhone 8 og iPhone 8 Plus-modeller. Er du udkig efter en helt særlig model – f.eks. en guld iPhone 8 Plus på tilbud, kan du derfor med fordel tage et kig på vores webshop med jævne mellemrum.

Vi sælger også tilbehør til iPhone 8 og 8 Plus

Det er de færreste, der kan nøjes med at købe en brugt iPhone 8 eller 8 Plus. Er du på udkig efter en brugt iPhone-oplader eller et par gode, brugte Apple-høretelefoner, kan du helt sikkert finde det blandt vores store udvalg af Apple-tilbehør.

Vær dog opmærksom på, at vi ikke sælger brugte, men nye, iPhone 8 covers, earpods og opladere.

Køb din iPhone 8 eller 8 Plus på afbetaling

Der står som regel noget med småt, når du køber elektronik på afbetaling – men ikke her hos Blue City! Vores afdragsordninger fungerer nemlig ikke som hos andre mobilselskaber. Du kan til gengæld købe en iPhone 8 eller 8 Plus uden abonnent og betale den i små, nemme afdrag af flere omgange takket være vores samarbejdspartner ViaBill.

På den måde kan du få fingrene i din iPhone 8, uden at det behøver at vælte dit månedlige budget!

Se vores store udvalg af iPhone 8 og iPhone 8 plus – bestil i dag!

Har du besluttet dig for, at du vil købe en ny iPhone 8 eller iPhone 8 plus til en god pris? Så er det på tide, at du går på opdagelse blandt vores store udvalg af brugte iPhone 8’ere ovenfor. Såfremt du er i tvivl om dette er den bedste telefon for dig, kan du få det fulde overblik over fordele og ulemper ved iPhone og Android telefoner her.


Leder du efter en iPhone til en ekstra nedsat pris? Så se vores mange tilbud på sitet.