Loading

Brugte iPhone 5 / 5s / 5c

Her på siden finder du vores store udvalg af brugte Apple iPhone 5, 5S og 5C. En brugt iPhone 5 er en prisvenlig smartphone med god kapacitet og ydeevne. Vores billige iphone 5 mobiler kommer altid ulåste og uden abonnement, så du kan selv vælge hvilken operatør du vil anvende. Se udvalget af mobiltelefoner og vælg den du foretrækker herunder.

11 Items

per side
Sorter stigende

11 Items

per side
Sorter stigende

Her kan du købe en brugt iPhone 5, 5S eller 5C billigt

Disse modeller har været blandt de mest populære iPhones fra Apple. Derfor har vi rigtig mange af netop denne variant til salg hos Blue City.

Søger du en billig mobil til dit barn eller har du bare en forkærlighed for en anderledes mobil? Så kan en brugt iPhone 5C være et godt alternativ, da du kan vælge mellem flere farverige varianter. Fx har vi den populære og smarte lyserøde iPhone 5C til lave priser og 2 års garanti.


Det er nemt og sikkert at købe en billig iPhone 5, 5s eller 5c hos Blue City

Vi er eksperter i brugt elektronik og refurbished Apple mobiltelefoner - og vi står altid klar til at vejlede dig til det bedst mulige køb. Alle vores produkter standbedømmes, nulstilles og renses for gammel data. Så der er ingen spor efter mobilens gamle ejer. Hos Blue City får du altid 2 års produktgaranti og 14 dages fortrydelsesret.

Udover du spare penge gør du også noget godt for miljøet ved at købe brugt. Udforsk udbuddet og find en billig iPhone 5. Du kan handle trygt, smart og sikkert hos Blue City!

Er du i tvivl om du vil have en æble eller Android mobiltelefon? Så frygt ej. Vi har samlet alt hvad du har brug for at vide i vores guide til Android og Apple telefoner, så du kan træffe det bedst mulige valg for dig.