Loading

Apple iPad 3

Med en iPad 3 får du en ældre iPad-model fra Apple. Det betyder dog ikke at den ikke kan leve op til dine behov. Du kan vælge mellem enten en Wi-fi model eller en Wi-fi + 4G model.

Der er ikke nogle produkter, som matcher disse kriterier.

Køb din iPad 3 hos Blue City

iPad 3 er 241,2 mm høj, 185,7 mm bred, 9,4 mm dyb og vejer enten 652 g (wi-fi) eller 662 g (wi-fi + 4G). IPad 3 fås enten med en lageringskapacitet på 16GB, 32Gb eller 64GB.

IPad 3 har en specialdesignet dual-core Apple A5-processor, stor ydeevne, lavt strømforbrug og quad-core-grafik. Du får altså en iPad, der trods sin alder, stadig kan præstere. Den kommer med et 5-mega pixel inSight-kamera, autofokus, tryk for fokusering og ansigtsgenkendelse i stillbilleder. I forhold til videooptagelse, har den HD (1080p) op til 30 billeder pr. sekund med lyd samt videostabilisering. FaceTime-kameraet tager billeder i VGA-kvalitet og video med op til 30 billeder pr. sekund.

Det er sikkert at købe en brugt iPad 3 hos os

Hos Blue City gennemgår vores dygtige teknikere alle produkter og renser dem fra gammelt data, før de bliver solgt videre. Vores produkter standbedømmes, og du kan derfor vælge om du vil købe en brugt iPad 3 i perfekt stand, god stand eller rimelig stand. Når du køber brugt elektronik hos Blue City sparer du ikke kun penge, men du tager også et miljøvenligt valg. I dag går der meget velfungerende elektronik til spilde og det ønsker Blue City at ændre på. Du kan altid føle dig tryg ved dit køb hos Blue City. Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret, og med vores produkter følger der altid 2 års garanti.

Vores udvalg er altid stort

Vores sortiment af elektronik varierer, men vi gør vores bedste for at tilbyde en bred vifte af produkter til vores kunder. Er den brugte ipad, du leder efter, udsolgt, arbejder vi på at få det på lager igen så hurtigt som muligt, så hold øje - vi opdaterer hele tiden vores side med nye og spændende produkter. Vi håber du finder den Apple iPad 3 der passer til dine behov og ønsker.