Soundboks 2 Sort

Produkt karakter:
97% of 100
Ikke på lager
SKU
55147

Detaljer

SOUNDBOKS 2 Bluetooth-højtaler

Er du på jagt efter en funktionsdygtig, langtidsholdbar og smartteknologisk højtaler med maksimal ydeevne, der kan levere timevis af musikoplevelser i højeste lydkvalitet – ud over det sædvanlige? I så fald er denne SOUNDBOKS 2 Bluetooth-højtaler som nærmest skabt for dig.

SOUNDBOKS 2 – kompromisløs bluetooth-højtaler

Hvorfor skal du vælge SOUNDBOKS 2? Det er der såmænd rigtig mange gode grunde til.

Med dette kvalitetsorienterede high-end-produkt får du blandt andet:

 • En trådløs Bluetooth-højtaler med nem betjening og lydafspilning
 • Et praktisk og brugervenligt design, der tåler udendørs og indendørs brug
 • Et opgraderet volumenniveau og super skarp lydkvalitet
 • En uovertruffen batteritid med op til hele 30 timers afspilning – non-stop
 • Et kraftigt batteri med lang levetid samt mulighed for tilkøb af ekstra batteri.

Kort sagt: En batteridrevet højtaler, der er en hel klasse for sig.

Opgraderet lydkvalitet i verdensklasse – til både indoor og outdoor

Oplever du lidt for ofte, at din nuværende højtaler ikke kan spille festen op, eller er du bare generelt utilfreds med lydkvaliteten og volumenniveauet? Løsningen er heldigvis ikke langt væk. Med den fantastiske SOUNDBOKS 2 får du populært sagt højtalernes svar på en Rolls Royce, og du kan således godt vinke farvel til lav, mudret lyd og i stedet byde velkommen til ultraklar lyd med hele 122 dB.

Denne revolutionerende Bluetooth-højtaler er generation 2 i SOUNDBOKS-serien, hvilket betyder, at du vil opleve en lang række afgørende forbedring og opgraderinger fra første generation. Der er nemlig tale om et markant step up fra 1.0 til 2.0 både med hensyn til lydkvaliteten, volumen og funktionsdygtigheden. Altså en vaskeægte ”all around”-optimering, der giver maksimal brugsværdi for pengene.

Foruden stribevis af hardwareopdateringer adskiller den nye generations højtaler sig særligt i kraft af sin smarte INDOOR/OUTDOOR-mode, der muliggør, at du kan indstille og justere lydens niveau nøjagtig efter omgivelserne og formålet. På den måde er du altid sikker på at opnå en tilpasset og perfekt lydoplevelse uafhængig af, om du skal spille et større indendørslokale op, eller du skal levere musik til den store udendørs havefest.

Derudover kan du nyde godt af en optimeret forstærker, der leverer maksimal power ved både de højfrekvente toner og den dybe basklang, samt en nyudviklet Bluetooth-chip, der reducerer lydens forvrængning, så den står knivskarpt og ren i øregangene. En ren fornøjelse – bogstaveligt talt.

Smartteknologisk og langtidsholdbar højtaler med timevis af afspilning

Det er nu langt fra kun på lydkvaliteten og volumen, at SOUNDBOKS 2 performer optimalt. Højtaleren udmærker sig også ved at være en smartteknologisk højtaler, der afspejler et ekstremt brugervenligt, strømlinet og stilfuldt letvægtsdesign.

Den trådløse højtaler kører via Bluetooth og er super nem at betjene. Både i forhold til selve tilslutningen af din Bluetooth-afspilningsenhed og håndteringen af det integrerede og intuitive kontrolpanel, der består af henholdsvis to grundindstillinger og en justerbar volumenknap med niveauer fra 1-11.

Og du skal ikke bekymre dig om, at din nye SOUNDBOKS 2 pludselig løber tør for strøm lige midt i festen. Højtaleren er nemlig udstyret med et stærkt batteri med ekstremt høj ydeevne, der giver dig op til hele 30 timers non-stop musikafspilning på bare én opladning. Og du har tilmed mulighed for at tilkøbe dig en solid backup-plan i form af et ekstrabatteri, der nemt og hurtigt kan påmonteres på højtalerens venstre side, så festen og musikken kan vare ved all night long.

Kvalitetssikker musikoplevelse til alle behov – både hverdag og fest(ival)

SOUNDBOKS-serien er et samlet produkt af tre unge, danske og musikelskende festivalentusiaster ved navn Jesper Theil Thomsen, Christofer Nyvold og Hjalte Emilio Wieth. Hele den bagvedliggende grundtanke opstod på grund af et ønske om at bekæmpe den udbredte tendens til døde højtalerbatterier og utilstrækkelig højtalervolumen på festivaler.

På baggrund af denne ambition udviklede de således en batteridreven Bluetooth-højtaler, der ikke udelukkende begrænsede sig til hverdagslig brug, men i den grad også egnede sig perfekt til fest – eller rettere festival. Højtalerne er produceret specifikt med øje for den solide, slidstærke og holdbare konstruktion, og kombinationen af metal og krydsfiner gør den yderst hårdfør over for diverse påvirkninger og slitage i forbindelse med udendørs brug. Selv under ekstreme festivalforhold med regn, vind, mudder og øl.

Så hvis du er på jagt efter en robust og funktionsdygtig high-end-højtaler, der kan levere kvalitetssikre musikoplevelser til hverdag, fest(ival) og alle andre tænkelige lejligheder, er SOUNDBOKS den helt rette løsning for dig.

Køb din nye SOUNDBOKS 2 lige her til super favorabel og konkurrencedygtig lavpris.

Mere information

Mere information
Produktgruppe Lyd & Billede
Modelnavn 2
Farve Sort
Producent Soundboks

Din vare er nu lagt i kurven

Soundboks 2 Sort i alt

Det rigtige tilbehør til din Soundboks 2 Sort

Tak fordi du valgte Blue City

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444

Andre kiggede også på disse produkter

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444
Lager i butik
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst