Populære kategorier

De mest populære kategorier på Bluecity.dk

Hos Blue City finder du et stort udvalg af de mest populære kategorier af brugt forbrugselektronik. Alle produkter er gennemtestede og i orden, ligesom den tidligere ejers data er slettede. Derfor får du samme garanti på gode, brugte mobiltelefoner, computere, skærme, hifi-udstyr og anden forbrugselektronik, som hvis de var købt fra ny. Se de mest populære kategorier her, og bestil online i dag hos Blue City.

Hver dag kasseres der masser af brugte mobiltelefoner, bærbare computere, tablets, skærme og masser af andet forbrugselektronik. Elektronik, der ikke fejler andet, end at der er kommet en ny, opdateret model. Bliver al denne brugte elektronik bare smidt ud, skaber det en stor miljømæssig belastning.

Det gør vi noget ved hos Blue City. Vi sælger brugt forbrugselektronik, der er gennemtestet, fuldt funktionsdygtigt og nulstillet til fabriksindstillingerne. Altså får du et produkt, der opleves helt som da det kom fra fabrikken. Prisen afhænger af standen. Altså hvor lidt eller meget, du kan se, at der er tale om et brugt produkt.

Masser af brugte Apple iPhone- og Samsung Galaxy-telefoner

Blandt nogle af vores mest populære produkter er smartphones som Apple iPhone og Samsung Galaxy. Her kan du oftest får selv de helt nye modeller til en ekstra god pris. Eller spare endnu mere ved at købe den forrige model i en god, gennemprøvet kvalitet.

Vi har også masser af brugt mobiltilbehør, der både er blevet gennemtestet og rengjort. Så er det klar til at få et nyt liv hos dig frem for at blive smidt ud.

Såfremt du er i tvivl om du helst vil have en Apple eller Android telefon har vi samlet en iPhone eller Android guide til dig, hvor du kan læse om fordele og ulemper.

Overblik over de nyeste iPhones på Bluecity.dk

Vi fører i princippet alle iPhones, men de mest populære er vores nyeste modeller, da deres software er bedre opdateret. De mest populære iPhones på vores hjemmeside er derfor disse:

Find din næste Apple iPad eller Android tablet hos os

Du kan også finde et stort udvalg af Apple iPads. Både de gamle, de helt nye og Pro-modellerne. Vi har også Android tablets fra nogle af de mest populære producenter på markedet. Både Samsung, Huawei, Lenovo og SONY.

Endvidere finder du også Windows Tablets i vores store sortiment af tablet computere.

Er du i tvivl om hvilken tablet du bør vælge, så har vi også samlet en komplet guide til tablets i webshoppen, samt en mere specifik guide til iPads.

Stort udvalg af Macbooks og Windows-bærbare

På jagt efter en lækker Macbook. Eller en Windows Surface bærbar, HP ZBook eller en MSI gaming-bærbar?

Hos Blue City finder du masser af både lækre og kraftfulde, brugte bærbare og stationære computere i alle størrelser – både når det gælder skærm-, lager- og processorkapacitet.

Vi har naturligvis også et kæmpe udvalg af computertilbehør til både Mac- og Windows-computere.

Masser af brugte konsoller

Skal ungerne have hver deres spillekonsol, finder du masser af både Sony Playstation 3, Sony PlayStation 4 og Microsoft Xbox One konsoller i vores sektion med konsoller. Samt brugte konsoller fra andre producenter som f.eks. Nintendo Wii.

Vi har også lækkert konsoltilbehør som brugte VR-hjelme til både PlayStation og Xbox, seje headset med surround-lyd og controllere fra nogle af de bedste producenter på markedet.

Hi-Fi, soundboks og andet lyd- og billedudstyr

Endelig kan du også finde et brugt Hi Fi anlæg til en rigtig god pris. Vi har jævnligt både de gode gamle rørforstærkere og de moderne, digitale på hylderne både online og i vores butikker.

Eller hvad med en brugt SOUNDBOKS til at skyde festen i gang – også der, hvor der er langt til nærmeste stikkontakt?

Køb brugt og spar miljøet for masser af elektronikskrot

Køber du brugt forbrugselektronik hos Blue City, får du gennemtestede kvalitetsprodukter til en rigtig god pris. Samtidig sparer du miljøet for tonsvis af elektronikskrot – og kan glæde dig over at have gjort en god handel.

Rul op, og klik dig ind på produkterne i de populære kategorier, du er på jagt efter, og bestil i dag fra BlueCity.dk.