OnePlus 7T Pro 256GB 8GB Haze Blue

3.599,00 DKK
På lager
SKU
56522
 
Kan kun købes i butik. Vis butiksliste.

Vores unikke koncept

bullet24 måneders garanti
bullet14 dages returret
bulletBesøg os i en af vores 11 butikker
bulletAlle produkter er renset for data og klar til brug

Brug for hjælp - Kontakt kundeservice på 78756535

Åben - Mandag-fredag 10-17

Detaljer

Er du på udkig efter en gennemført smartphone, der kombinerer et smukt ydre med et kraftfuldt indre? Så er du landet det helt rette sted.

OnePlus er et brand, der er kendt for altid at levere bomstærke smartphones fyldt med den nyeste teknologi til deres brugere – og at gøre det til en pris, der er til at forstå. Det er naturligvis også tilfældet med denne specifikke model ved navn 7T Pro.

Du får her en smartphone spækket med lækker indmad, der gør din brugeroplevelse til en sand fornøjelse. Den har et fænomenalt kamera og kommer i et smukt, iøjnefaldende design i denne flotte farve ved navn Haze Blue.

Læs mere om OnePlus 7T Pro 256 GB 8 GB (Haze Blue) her på siden.

OnePlus 7T – specs

Her nedenfor kan du blive klogere på specifikationerne i de forskellige OnePlus 7T-modeller.

 

 

OnePlus 7T

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Dimensioner

160,94 x 74,44 x 8,13 mm

162,6 x 75,9 x 8,8 mm

162,6 x 75,9 x 8,8 mm

Vægt

190 g

206 g

206 g

Farver

Glacier Blue/Frosted Silver

Haze Blue

Papaya Orange

Styresystem

OxygenOS baseret på Android 10

OxygenOS baseret på Android 10

OxygenOS baseret på Android 10

Processor

Snapdragon 855 Plus

Snapdragon 855 Plus

Snapdragon 855 Plus

GPU

Adreno 640

Adreno 640

Adreno 640

Hukommelse

128 GB + 8 GB RAM

256 GB + 8 GB/12 GB RAM

256 GB + 8 GB/ 12 GB

Batteri

3.800 mAh

4.085 mAh

4.085 mAh

Skærmstørrelse

6,55 tommer

6,67 tommer

6,67 tommer

Skærmtype

AMOLED

AMOLED

AMOLED

Kamera

48 MP + 12 MP + 16 MP

48 MP + 8 MP + 16 MP

48 MP + 8 MP + 16 MP

Frontkamera

16 MP

16 MP

16 MP

 

Som du kan se, får du virkelig en telefon, der batter, når du vælger OnePlus 7. Det gælder, uanset hvilken specifik model du vælger. Med Pro-udgaven får du naturligvis en smartphone, der tager steppet videre og giver dig endnu flere fede specifikationer, end den almindelige udgave gør.

Laver man en OnePlus 7T vs 7T Pro-sammenligning, er det tydeligt, at Pro-modellen vinder på parametre som eksempelvis performance og hastighed, men i begge tilfælde er der masser af sprød teknologi at komme efter.

OnePlus 7T Pro – design og skærm

Med OnePlus 7T Pro får du en smuk smartphone med en stor 6,67-tommer skærm. Skærmen har en opløsning på 3.120 x 1.440 pixels og er lavet med Fluid AMOLED. Skærmen byder yderligere på HDR10+, som er med til at give dig skarpe billeder, når du eksempelvis streamer. Med en opdateringshastighed på 90 Hz er du sikret en smooth brugeroplevelse ved netop streaming samt ved spil.

Kabinettet i glas er imponerende tyndt, og samtidig er det solidt som bare pokker. Der er nemlig tale om Corning Gorilla Glass 5, som er særdeles modstandsdygtigt, og derfor får du også en elegant smartphone, der samtidig virkelig kan holde til noget, når du vælger OnePlus 7T Pro.

Du kan få OnePlus 7T i tre forskellige farver:

 • OnePlus 7T Frosted Silver
 • OnePlus 7T White
 • OnePlus 7T Glacier Blue.

OnePlus 7T Pro kommer i den smukke Haze Blue, imens McLaren-udgaven kommer i farven Papaya Orange.  

OnePlus 7T Pro – kamera

For mange smartphonebrugere er kameraet afgørende for, hvilken telefon valget falder på. Med OnePlus 7T Pro får du heldigvis et kamera, der er en professionel værdig, og du kan således roligt gå med netop denne model.

OnePlus 7T Pro byder på tre forskellige kameralinser, som tilsammen giver dig mulighed for at tage smukke, detaljerige billeder. Benyt eksempelvis kameraets natfunktion til at tage skønne billeder trods begrænset lysindfald, og benyt ultravidvinkellinsen, når du vil være sikker på at få det hele med.

Kameraets portrætfunktion giver dig mulighed for at tage de smukkeste billeder med bokeh-effekt. Du kan her vælge imellem to forskellige brændvidder og dermed få det perfekte shot hver eneste gang.

Hvorfor vælge OnePlus 7T?

Med OnePlus 7T får du virkelig meget telefon for pengene. Du får en smartphone, der byder på state of the art-indmad pakket ind i et elegant og holdbart glasdesign. Telefonen ligger behageligt i hånden, og samtidig er dens gennemførte design en fryd for øjet.

I OnePlus 7T-anmeldelser roses telefonen blandt andet for sin skærm og sin flydende grafik. Også kameraet bliver fremhævet i OnePlus 7T Pro-anmeldelser, ligesom mange er imponerede over, hvor hurtigt og gnidningsfrit telefonen arbejder. Vil du have en smooth brugeroplevelse, kan du altså roligt gå med OnePlus 7T Pro.

Vil du blive klogere på, hvordan andre oplever telefonen, kan du med fordel læse diverse OnePlus 7T-tests/ OnePlus 7T reviews.

Køb OnePlus 7T Pro uden abonnement her hos Blue City

OnePlus 7T Pro 256 GB er en smartphone for dig, der ikke vil nøjes. Du får her en telefon, der virkelig er noget ud over det sædvanlige, når det kommer til bade specs og design. Smartphonen arbejder lynhurtigt takket være sin Snapdragon-processor kombineret med 256 GB ROM og op til 12 GB RAM.

Ønsker du at finde en OnePlus 7T med 256 GB indbygget hukommelse, er det ganske enkelt nødt til at være en Pro-model, da den almindelige udgave ”kun” kommer med op til 128 GB ROM. Du får således en endnu hurtigere og mere gennemført brugeroplevelse med pro-smartphonen.

OnePlus har selvfølgelig sørget for at gøre 7T klar til 5G, og vil du være klar til fremtiden, er det således værd at overveje at investere i en OnePlus 7T Pro 5G-telefon.

Her hos Blue City kan du købe en brugt OnePlus-smartphone til en god pris. Vi forhandler brugt elektronik, som ikke er klar til at blive kasseret, men derimod er klar til at være til glæde og gavn for en ny bruger. Vil du have et godt OnePlus 7T-tilbud, er du således endt det helt rigtige sted.

Ved at købe din OnePlus 7T Pro her hos os, kan du spare gode penge, og samtidig gør du noget godt for miljøet. Hvad mere kan man bede om?

Mere information

Mere information
Produktgruppe Mobiler
Modelnavn 7T Pro
Farve Haze Blue
Størrelse 162.6 x 75.9 x 8.8 mm
Processor Qualcomm SDM855 Snapdragon 855+
Skærmtype Fluid AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Megapixel 48MP,8MP,16MP(Primary) - 16MP(secondary)
Harddisk størrelse 256GB 8GB
Simkorttype NanoSIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot
Bluetooth Yes (Type 5.0)
Producent OnePlus

Produktanmeldelser Telefoner

 • Samsung Galaxy Xcover 4s 32GB Sort

  Samsung Galaxy Xcover 4s 32GB Sort

  • Brugt - Okay stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  gert
  jeg er rigtig godt tilfreds !
  Nyttig?
  0
  0
 • Apple iPhone 6S 64GB Sort/Grå

  Apple iPhone 6S 64GB Sort/Grå

  • Brugt - Okay stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Ask
  Levede på ingen måde op til hverken produktbeskrivelsen eller hvad man kan forvente. Fik en ikke rengjort mobil der havde tydeligt defekte lydknapper. Efter at have fået det fikset ved en reklamation viser det sig at skærmen ikke er sat ordenligt i og der er et 'sort område' i den ene side...
  Nyttig?
  0
  0
  Svar fra butik
  Hej Ask, Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, ...
  Hej Ask, Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har modtaget et defekt produkt og at der tilsyneladende stadigvæk problemer med den. Jeg tillader mig at sende en mail, så vi kan få det fikset :) De bedste hilsner Pia
 • Apple iPhone Xs 64GB Sølv

  Apple iPhone Xs 64GB Sølv

  • Brugt - Meget flot stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Kim
  100% OK i forhold til beskrivelsen
  Nyttig?
  0
  0
 • Huawei P30 Pro 128GB Aurora

  Huawei P30 Pro 128GB Aurora

  • Brugt - Meget flot stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Hans Erik
  Som ny. Meget flot . Rigtig god køber oplevelse.
  Nyttig?
  0
  0
 • Apple iPhone Xs 64GB Space Grey

  Apple iPhone Xs 64GB Space Grey

  • Brugt - Meget flot stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Rosa
  Telefonen er perfekt! Jeg valgte “Meget flot stand” og må sige, at det ligesåvel kunne være “perfekt stand” - der er ingen skrammer eller ridser og telefonen fungerer som var den helt ny.
  Nyttig?
  0
  0
 • Apple iPhone SE 64GB Sort/Grå

  Apple iPhone SE 64GB Sort/Grå

  • Brugt - Som ny
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Laura
  Den er virkelig i flot stand og kan faktisk ikke ses at den er blevet brugt. Dog er batteriet lidt ringe.
  Nyttig?
  0
  0
  Svar fra butik
  Hej Laura, Tak for din anmeldelse :) Vi er glad...
  Hej Laura, Tak for din anmeldelse :) Vi er glad for at høre, at du er tilfreds med dit produkt. Det er dog selvfølgeligt øv, hvis batteriet ikke holder strøm så godt :( Husk at skifter batteriet gratis det først halve år, hvis det er eller pludseligt bliver dårligt. Kontakt os endelig gerne i kundeservice enten på mail [email protected] eller på telefon 78 75 65 35. Hvis du bor i nærheden af en vores butikker, må du også endelig komme forbi der, når vi forhåbentlig snart genåbner :)
 • Apple iPhone 6S Plus 32GB Sort/Grå

  Apple iPhone 6S Plus 32GB Sort/Grå

  • Brugt - Meget flot stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Marie
  Fin telefon
  Nyttig?
  0
  0
 • Apple iPhone Xs 64GB Space Grey

  Apple iPhone Xs 64GB Space Grey

  • Brugt - Som ny
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Rune Møller
  Tabte tlf. fra en stol, ned på et linoleumsgulv, og bagskærm/kamera/lys/bundkort gik i stykker. Så fik jeg der rep. ved et Vejle firma, han sagde bagskærm var af meget dårlig kvalitet, derfor fik den så stor skade. Jeg kan ikke vurdere det, men tænkte I skal vide det, hvis I f.eks kvalitetsvurderer reservedele I bruger. Mvh. Rune M. Hauser
  Nyttig?
  0
  0
  Svar fra butik
  Hej Rune Tak for din anmeldelse :) Jeg har n...
  Hej Rune Tak for din anmeldelse :) Jeg har netop tjekket produkthistorikken på enheden, og vi har ikke haft foretaget reparationer på denne. Det er selvfølgelig super ærgerligt, den er gået i stykker, og det glæder mig at høre, at den nu er lavet. -Vi tager kritikken til os. Xs er hårdfør, men taber man den "rigtigt", vil skaden desværre være sket :( Du ønskes en fantastisk weekend. BH Kathrine
 • Apple iPhone Xr 64GB Sort

  Apple iPhone Xr 64GB Sort

  • Brugt - Okay stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Hanne
  Mobilen er fin og i brug Tak for god service mvh Hanne
  Nyttig?
  0
  0
 • Apple iPhone 6S 32GB Sort/Grå

  Apple iPhone 6S 32GB Sort/Grå

  • Brugt - Som ny
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Sune
  Super kvalitet for pengene. Er meget tilfreds.
  Nyttig?
  0
  0
 • Apple iPhone 8 64GB Space Grey

  Apple iPhone 8 64GB Space Grey

  • Brugt - Meget flot stand
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Rud
  Ok
  Nyttig?
  0
  0

Din vare er nu lagt i kurven

OnePlus 7T Pro 256GB 8GB Haze Blue i alt

Det rigtige tilbehør til din OnePlus 7T Pro 256GB 8GB Haze Blue

Tak fordi du valgte Blue City

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444

Andre kiggede også på disse produkter

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444
Lager i butik
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst