Loading

Blue City B2B

Ligger din virksomhed
inde med elektronik,
som I ikke længere
skal bruge?

macbook_b2b

Kontakt os ved at udfylde denne formular

Så finder vi hurtigst muligt en dag, hvor vi kan komme og befri jer for den elektronik, som ligger og fylder. 

Blue City åbnede i 2014Blue City har konkurrence dygtige priserBlue City støtter cirkulær økonomi
Åbnet i 2014Konkurrencedygtige
priser
Støtter cirkulær
økonomisikre_haender

Sælg til Blue City


Er du blevet sat til at få styr på jeres lagerrum med aflagt elektronik, selvom det ikke står i din jobbeskrivelse? Bare rolig - Hos Blue City har vi siden 2014 hjulpet virksomheder af med aflagt elektronik, som ligger og fylder.

 

Ved at sælge jeres aflagte elektronik til Blue City støtter I som virksomhed op om cirkulær økonomi og tjener samtidig penge direkte til jeres virksomheds bundlinje. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige opkøbspriser, står for alt det praktiske, og sørger for at sikkerheden omkring jeres virksomheds følsomme data er i top.

Nem og hurtig<br> <br>procesBlue City åbnede i 2014Certificeret datasletning
Nem og hurtig procesAfhentning på
jeres adresse
Certificeret
datasletningHvordan foregår det?


Det er nemt at sælge din virksomheds aflagte elektronik til Blue City. Vi står for alt det praktiske - inkl. afhentning af produkterne på jeres adresse. Når I sælger jeres aflagte elektronik til Blue City, afhænger forløbet af, hvad der er vigtigst for jer som virksomhed, og hvor meget arbejde I selv har lyst til at gøre forud for salget. Er det vigtigste for jer at komme af med jeres aflagte elektronik på nemmeste vis? Eller er det afgørende for jer at kende opkøbsprisen, før I sælger?

 

Er det ikke nødvendigt for jer at kende opkøbsprisen på forhånd, kan vi afhente jeres aflagte elektronik med det samme. Er det afgørende for jer at kende opkøbsprisen, før I sælger til os, er det muligt at få et tilbud forud for afhentning af den elektronik, I ligger inde med.


Find nærmere info om det praktiske forløb i dette dokument og kontakt os på b2b@bluecity.dk. Så finder vi hurtigst muligt en dag, hvor vi kan komme og befri jer for den elektronik, som ligger og fylder.

Hvordan_foregaar_det_blueCity
i_sikre_haender_blue_city

I sikre hænder - vi udfører certificeret datasletning

Hos Blue City udfører vi certificeret datasletning på alle produkter. Vi anvender et sikkert test- og datasletningssystem kaldet Piceasoft.Piceasoft er et sikkert test- og datasletningssystem, som blev grundlagt i 2012. Det er et anerkendte system inden for certificering af test og datasletning af elektroniske produkter. Ved at benytte Piceasoft sikrer vi, at ingen data videregives fra jeres virksomhed, og at både vi, og I som virksomhed, overholder EU’s GDPR-lovgivning.Vi tilbyder certifikater på datasletningen af hver enhed I har solgt til os.

En fælles bæredygtig missionProduktets levetidMiljø
En fælles
bæredygtig mission
Forlænger brugte produkters levetidSparer kloden for
miljøbelastningGør noget godt for miljøet


Mange virksomheder kan have behov for regelmæssig udskiftning af deres elektronik for bedst muligt at kunne opretholde virksomhedens daglige drift. Det betyder, at mange virksomheder ligger inde med store mængder aflagt elektronik - til stor belastning for klimaet. I 2016 havde vi på verdensplan genereret 44,7 millioner elektronisk affald, mens vi Danmark alene ligger nr. 3 på listen over lande i Europa, som genererer mest e-waste per indbygger.

 

Ved at sælge jeres aflagte elektronik til Blue City gør I som virksomhed noget godt for miljøet og er med til at ændre tal som disse. I understøtter cirkulær økonomi og bidrager til en mere bæredygtig livscyklus for forbrugerelektronik. Ved at bidrage til genbrug sparer I kloden for den miljøbelastning, der er tilknyttet produktion af ny elektronik og minimerer spild af allerede eksisterende ressourcer.

gor_noget_godt_for_miljoet_bluecity
Hvordan_foregaar_det_blueCity_2

Blue City recycler - spred det gode budskab


Hos Blue City har vi en bæredygtig genbrugsmission. En stor del af denne mission handler om at udbrede genbrug af elektronik. Det gør vi ved at gøre brugt elektronik til det attraktive og naturlige valg. Men vi mener også, at en stor del af arbejdet for en mere bæredygtig fremtid handler om at sprede det gode budskab - og dét, tror vi på, er en fælles mission.

 

Derfor gør vi det nemt for jer at sprede det gode budskab. Som Blue City Recycler modtager I derfor et badge samt et certifikat til jeres hjemmeside og sociale medier, så I kan sprede det gode budskab og vise, at I som "Blue City Recycler" støtter op om en bæredygtig fremtid, hvor genbrug er det naturlige valg. Sådan tror vi på, at vi sammen kan gøre en positiv forskel for miljøet.