Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul

Produkt karakter:
40% of 100
Ikke på lager
SKU
63756

Detaljer

Ninebot ES4: El løbehjul fra Segway 

Indbygget LED forlygte - Kraftigt Lithium-ion batteri - LED display - Stødabsorberende gummihjul - Elektrisk / Mekanisk bremsesystem - Vægt på 14 kg

Premium el løbehjul fra Segway med indbygget LED forlygte, kraftigt lithium-ion batteri og elektronisk og mekanisk bremsesystem. ES4 har en tophastighed på 30 km/t og kan indstilles til maksimalt at køre 15/20/25 m/t. Løbehjulet er non-foldable som giver dig mere stabilitet og større sikkerhed. Aldersgrænse 15+ år. Denne model er pga. maks. hastigheden ikke godkendt til kørsel på offentlig vej.

Ninebot Kickscooter by Segway ES4 giver dig både kvalitet og kraft for dine penge. Som en opgradering af Ninebot ES2 el løbehjulet fra Segway, kommer Ninebot ES4 med ekstra batteri og styrke. Det elektriske løbehjul har god acceleration og stødabsorberende for- og baghjul som giver dig en sikker og behagelig kørsel. De elektriske og mekaniske bremser gør at du med en hastighed på 20 km/t kan bremse på kun 4 meter og du får giver dermed en sikker bremseafstand. 

Ninebot ES4 har en tophastighed på 30 km/t og er derfor ikke godkendt til kørsel på offentlig vej. Aldersgrænsen for kørsel af Ninebot ES4 er 15+ år.

Segway-Ninebot ES4 Kickscooter elektrisk løbehjul kan på nuværende tidspunkt kun købes fysisk i Blue City butikker.

Løbehjul med masser af motorkraft og rækkevidde

Med Ninebot Kickscooter ES4 fra Segway får du masser af styrke, rækkevidde og kraft samlet i ét premium el løbehjul. ES4 har kraftig motor med en peak power på 800 W, en tophastighed på 30  km/t og en rækkevidde på op til 45 km. Løbehjulets rækkevidde betyder at du kan køre op til 45 km på en opladning med en max vejstigning på 15%. Segway-Ninebot ES4 har derfor masser af slagkraft og hører ikke bare til et af de gode løbehjul, men er et premium og et af de bedste løbehjul.

Lithium-ion batteri og energivenligt Smart Battery System Management  H2: FÆRDIGT

Segway-Ninebot ES4 er en opgradering af Segway-Ninebot ES2 og har masser af styrke og kraft, så du kan køre endnu længere på det med forøget acceleration. ES4 modellen kommer med et kraftigt Lithium-ion batteri (dual battery) med en kapacitet på 374 Wh og en opladningstid på 7 timer. 

El løbehjulet kommer desuden med Segways “Smart Battery Management System”, som sikrer at al batteriets energi udnyttes optimalt og at det hverken overophedes, kortsluttes eller overoplades. 

Indbygget LED frontlygte, LED-display og Stødabsorberende gummihjul

Med Ninebot ES4 får du et elektrisk løbehjul med en kraftigt indbygget LED frontlygte som nemt kan tændes via power-knappen. Ninebot ES4 har også indbygget LED-display så du hele tiden ved hvad hastighed du kører med samt hvor meget batteri du har tilbage. El løbehjulet har desuden stødabsorberende gummihjul som sikrer stabilitet og giver dig en sikker kørsel. 

Skal du have et billigt el løbehjul?

Med et Segway-Ninebot KickScooter ES4 elektrisk løbehjul, er du sikker på t få både kvalitet og kraft for pengene. Vælger du at købe Ninebot ES4 hos Blue City får du samtidig et premium el løbehjul til en formidabel pris.

Mere information

Mere information
Produkttype Elektrisk Løbehjul
Produktgruppe Legetøj & Gadgets
Modelnavn ES4 (Non-Folding)
Producent Ninebot KickScooter by Segway

Produktanmeldelser Andre produkter

 • Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul

  Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul

  • Ny - Ny vare
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Ricki
  Da vi købte produktet online kunne vi vælge mellem et nyt eller et brugt løbehjul. Vi valgte at købe et nyt, men fik leveret et brugt med begrænset garanti. Det er ikke særligt tilfredsstillende, vi skrev straks til Bluecity, men her efter 3 uger har de ikke reageret fornuftigt på vores forundring.
  Nyttig?
  0
  0
  Svar fra butik
  Hej Ricki, Tak for din anmeldelse. Jeg bek...
  Hej Ricki, Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, hvis I har modtaget et produkt, der ikke svarer til produktbeskrivelsen. Det ser ud til at du er i kontakt med Lea ang. denne sag og hun venter svar på fra dig for at kunne følge yderligere op på det. Vi vil rigtige gerne finde en løsning, dog har vi brug for de oplysninger min kollega efterspørger. De bedste hilsner Pia
 • Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid

  Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid

  • Brugt - Som ny
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Eline
  Klart mindre varme/slid på håret og kortere tørretid. Kan mærkes fra første brug. Over tid tror jeg det kan betyde store fordele for håret. (Og penge kan spares på hårprodukter). Anbefales! Og fint at spare 500,- via Blue City. Hårtørren virkede desuden fuldstændig uåbnet, da jeg jeg modtog den.
  Nyttig?
  0
  0

Din vare er nu lagt i kurven

Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul i alt

Det rigtige tilbehør til din Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul

Tak fordi du valgte Blue City

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444

Andre kiggede også på disse produkter

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444
Lager i butik
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst