Blue City Næstved

  • Åbningstider
  • Mandag til Torsdag: 10-17:30
  • Fredag: 10-18:00
  • Lørdag: 10-15:00
  • Søn- og helligdage: Lukket

Om Blue City Næstved

Hos Blue City i Næstved har vi et stort udvalg af brugt elektronik til gode priser. Vores udvalg varierer løbende, men vi ligger altid inde med et bredt sortiment bestående af både nye og ældre modeller fra de førende og mest populære brands på markedet. Du kan derfor altid finde et stort udvalg af brugte iPhones, smartphones, mobiler, tablets, iPads, computere og meget mere i vores butik i Næstved – og du får selvfølgelig altid 2 års garanti og 14 dages returret på alle dine køb. Har du brug for et tilskud til en ny iPhone, og skal du med din gamle telefon? Så hjælper vi dig også med det i Blue City i Næstved. Vi køber nemlig din gamle elektronik, hvad end det måtte være en smartphone eller dit gamle fjernsyn. Du kan nemt og trygt sælge den elektronik, du ikke længere bruger, til Blue City.

Her finder du vores butik

Besøg Blue City i Næstved og se vores store udvalg af brugt elektronik. Butikken ligger i Kindhestegade 28 - på hjørnet af Møllegade og Kindhestegade.
Er du i bil?
Der er gode parkeringsmuligheder bag vores butik – og 2 timers gratis parkering.
Er du med offentlig transport?
Vores butik i Næstved er nem at finde til med offentlig transport. Fra Næstved station tager det kun 6 min med bus 480R (stoppested Rådmandshaven) eller 15 min, hvis du foretrækker at gå. Blue City i Næstved er samlingspunkt for alle i Næstved og omegn, som er interesserede i grøn og genbrugt elektronik. Er du f.eks. fra Ringsted og skal bruge en brugt mobil, kommer du nemt hertil på bare 40 min. Kom ind og se vores store udvalg af brugt kvalitetselektronik med 2 års garanti - og bliv vejledt af vores smilende personale, som altid står klar til at hjælpe dig.

Hvis du vil i kontakt med en af vores andre butikker, kan du her se en oversigt over alle 10 butikker.