• Åbningstider
  • Mandag til Torsdag: 10-20:00
  • Fredag: 10-20:00
  • Lørdag og Søndag: 10-20:00
  • Helligdage: Lukket

Om Blue City Field's

I Blue City i Field’s har vi et bredt udvalg af brugt elektronik til gode priser. Vores udvalg varierer løbende, men vi har altid de nyeste produkter og modeller fra de førende og mest populære brands på markedet. Du kan derfor altid finde et stort udvalg af brugte iPhones, smartphones, mobiler, tablets, iPads, computere og meget mere i vores butik i Field’s – og du får selvfølgelig altid 2 års garanti og 14 dages returret på alle dine køb. Har du ikke brug for atkøbe, men har du i stedet noget gammel elektronik, du skal af med? Så hjælpervi dig også med det i Blue City i Field’s. Hos Blue City kan du nemlig sælge din gamle elektronik til os – det er nemt og sikkert.

Her finder du vores butik

Besøg Blue City i Field’s og se vores store udvalg af brugt elektronik. Butikken ligger på Arne Jacobsens Álle 12, på hjørnet af Ørestads Blvd. og Jacobsens Álle- du finder os på plan 1 ved siden af Brdr. Simonsen. Den nærmeste indgang erHovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkerei nærheden af A-tårnet og tage elevatoren til plan 1.Det er let at komme hen til vores butik i Field’s, uanset om du foretrækker at gå eller tage offentlig transport. Fra Københavns Hovedbanegård kan du komme til butikken på 16 min med bus 029 (stoppested: Ørestad) eller på 21 min, hvis du foretrækker at cykle. Du kommer også komme til butikken med den nye Cityring. Du kan nemlig tage metro M1 fra Kongens Nytorv til Ørestad på 22 min.

Blue City i Field’s er for alle kunder, som ønsker at købe brugt elektronik. Det er nemlig let at komme fra Københavns omegn til butikken med offentlig transport. Bor du f.eks. i Roskilde og skal bruge en brugt iPhone, kan du komme hertil på kun én halv time med tog. Bor du derimod i Brøndby, Valby, Vanløse eller Glostrup og ønsker at købe en brugt smartphone eller anden brugt elektronik med 2 års garanti, kan du komme hertil på under 40 min. Kom ind og se vores store udvalg af brugt kvalitetselektronik og bliv vejledt af vores smilende personale, som altid står klar til at hjælpe dig.

Hvis du vil i kontakt med en af vores andre butikker, kan du her se en oversigt over alle 10 butikker.