Blue City Aalborg


Kontaktoplysninger

Blue City Aalborg

Bispensgade 27C

9000 Aalborg

Tlf: (+45) 27 90 33 52


Åbningstider

Mandag til torsdag: 10 - 18

Fredag: 10 - 18

Lørdag: 10 - 16

Søn- og helligdage Lukket

 


Følg os

     

 


Hos Blue City i Aalborg finder du altid et godt udvalg af brugt elektronik til favorable priser. Vores udvalg varierer løbende, men du kan være sikker på altid at kunne finde både de nyeste og ældre modeller af alt fra iPhones, smartphones, tablets, computere og meget mere fra førende og populære brands som Apple, iPhone, Samsung Galaxy og mange andre. Er du på udkig efter billig elektronik, er Blue City derfor det helt rigtige sted at gå hen - og du får selvfølgelig altid 2 års garanti og 14 dages returret på alle dine køb, så du kan føle dig tryg ved at købe brugt elektronik hos os.

Har du købt en ny mobiltelefon, og brænder du inde med din gamle mobil? Så er der også hjælp at hente hos Blue City i Aalborg. Vi opkøber nemlig din gamle elektronik, så du kan slippe for bekymringerne ved privat salg. Det er nemt og trygt at sælge den elektronik, du ikke længere bruger, til Blue City.

Hvor kan du finde os?

Besøg Blue City centralt i Aalborg. Butikken ligger i hjertet af byen - på Bispensgade 27C.

Vi er nemme at finde og ligger kun 850m fra Aalborg Station. Det betyder, at du kan komme hertil fra stationen på 10 min, hvis du går eller på 6 min med Bus17.

Kom ind og se vores store udvalg af brugt kvalitetselektronik med 2 års garanti - og bliv vejledt af vores smilende personale, som altid står klar til at hjælpe dig.

 

Hvis du vil i kontakt med en af vores andre butikker, kan du her se en oversigt over alle 8 butikker.