Loading

Konsoller

Leder du efter en god og billig spillekonsol? Så er du landet på den rigtige side. Vi sælger både nye stationære samt bærbare konsoller som Sony PlayStation, Microsoft Xbox og klassiske konsoller fra Nintendo, som vækker nostalgisk glæde hos de fleste. Se det store udvalg af populære brugte konsoller herunder.

6 Items

per side
Sorter stigende
 1. Turtle Beach Ear Force XO One Xbox One Sort/Grøn
  Turtle Beach Ear Force XO One Xbox One Sort/Grøn
  299,00 kr
 2. Microsoft Wired Mono Headset Xbox One Sort/Grøn
  Microsoft Wired Mono Headset Xbox One Sort/Grøn
  99,00 kr
 3. Prison Architect Xbox One
  Prison Architect Xbox One
  49,00 kr
 4. Nba 2k14 Xbox One
  Nba 2k14 Xbox One
  39,00 kr - 49,00 kr
 5. GameStop Nintendo Wii Balance Board Starter Pack Wii Grøn
  GameStop Nintendo Wii Balance Board Starter Pack Wii Grøn
  39,00 kr
 6. Battleborn Xbox One
  Battleborn Xbox One
  29,00 kr

6 Items

per side
Sorter stigende

Her kan du købe brugte spillekonsoller

Vores sortiment varierer og vi har et begrænset antal på lager, men vi forsøger altid at have et bredt udvalg af brugte spillekonsoller i vores webshop. Bl.a. har vi løbende stærke tilbud på brugte PS4, Xbox One og Nintendo Wii. Endvidere fører vi også ældre modeller som PS3 og Xbox 360. Vi håber du finder det produkt du søger! Hvis ikke det er tilgengængeligt i dag, så hold udkig, da vi hele tiden får nye varer.

Du kan både finde stationære og bærbare spillekonsoller i vores sortiment. Vi sælger også spil og tilbehør, så glem ikke at tilkøbe det nødvendige tilbehør til din spillekonsol. Du finder en seperat kategori her på siden med brugt tilbehør til konsoller.

Det er nemt og sikkert at købe din næste spillekonsol hos Blue City

Blue City er eksperter i brugt elektronik og vores spillekonsoller gennemgås grundigt inden de går til vidersalg. Vi anvender standbedømmelser på vores produkter, så du trygt kan vælge at købe en brugt spillekonsol i perfekt stand, god stand eller rimelig stand, alt efter dit behov og budget. Du kan altid føle dig sikker på den høje kvalitet når du køber brugt elektronik her hos os.

Køb en brugt konsol med 2 års garanti

Når du køber produkter hos os, får du altid 2 års produktgaranti, dvs. at indenfor en periode på 730 dage, fra faktureringsdatoen, skal vores produkter fungere i overenstemmelse med produktbeskrivelsen og være uden materielle fejl ved levering. Du har også 14 dages fortrydelsesret, hvis det skulle ske at du ikke er tilfreds med dit køb. Som kunde hos Blue City kan du handle trygt og sikkert. Vores mål er glade og tilfredse kunder!

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

udforsk udvalget og køb en brugt spillekonsol med god samvittighed hos Blue City.