Fem grunde til at iPhone SE er det bedre valg...

5 grunde til at iPhone SE er det bedre valg
1. Prisen

iPhone SE med 16 gigabyte hukommelse koster i øjeblikket fra 1.749 kr hos Blue City. Til prisen på en iPhone X får du mere eller mindre fem iPhone SE.
Prisforholdet er meget bedre på iPhone SE end på iPhone X.
 

2. Form og Design

Sammenlignet med en iPhone X ser iPhone SE næsten lille ud: SE's 4-tommer skærm taber den direkte sammenligning med iPhone X, som kan prale af et 5,8-tommers panel.
Men skal større altid være bedre? Designet for iPhone SE er den samme som iPhone 5. På grund af sin størrelse er den sikker i hånden og kan også betjenes med én hånd - i modsætning til dagens displaygiganter.

 

3. Jack stik

iPhone SE er faktisk den sidste Apple-smartphone, som stadig har Jack stik installeret. Kabelhovedtelefoner virker dog også på nyere iPhone-modeller via en adapter, som kan irritere.
Så hvis du ikke har lyst til at skulle bruge en adapter hvergang du bruger et andet headset end Apples - så er iPhone SE en god løsning.

 

4. Hardware

Det er klart at iPhone SE ikke er ligeså hurtig som iPhone X - men ikke langt fra. Teknologien til iPhone SE er den samme som i iPhone 6 og leverer derfor stadig en jævn drift og hurtig brugeroplevelse i dag.
Kameraet kommer også fra iPhone 6s, så medmindre du går meget op i at have den nyeste kamera-teknologi, så bør iPhone SE heller ikke svigte dig her.

 

5. Software

En ting alle iPhones har til fælles er operativsystemet. Om det er iPhone X, SE eller iPhone 8 - så kører den, den nuværende version af iOS. IPhone SE er blandt de billigste måder at komme i gang i iOS.
Derudover forventes det, at der også vil være opdateringer til iPhone SE inden for en overskuelig fremtid.