•  
 • Fysiske butikker

  7 butikker rundt i landet.

 • Din sikkerhed

  14 dages fortrydelsesret.
  2 års garanti.

 • Hurtig levering

  1-3 dages leveringstid.

 • Fri fragt*

  På alle ordrer af
  mindst kr. 500,-

Returnering

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra du har modtaget varen.

Fortryder du købet, kan du indlevere varen til enhver Blue City butik eller sende varen tilbage til adressen nederst på denne side.

Returnering ved afsendelse til nedenstående adresse skal ske senest den 14. dag efter, at du har gjort krav på din fortrydelsesret (senest 14 dage fra, at du har modtaget din vare).

Når du indleverer/sender varen tilbage, skal den være i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den og du skal vedlægge/medbringe salgsfakturaen eller kopi heraf. Varen skal emballeres, så den ikke tager skade under forsendelsen og du skal selv betale forsendelsesomkostningerne.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbagebetales til den konto, som beløbet er trukket på.

 

Reklamationer/Garanti

Mener du, at varen har en fejl, bedes du sende en mail til kundeservice@bluecity.dk. Du er også velkommen til at henvende dig i en Blue City butik.

Det er en forudsætning for udøvelse af garantien, at fejlen ikke er opstået som følge af hændelige uheld, din fejlagtige brug eller anden skadevoldende adfærd.

Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

Garantien gælder i 2 år, fra du har modtaget varen.

Når Blue City modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Hvis der foreligger en mangel, kan du få varen ombyttet til lignende brugt vare, repareret eller få et prisnedslag i henhold til Købelovens regler. Hvis manglen ikke er uvæsentlig, kan du i stedet hæve handlen. Du kan dog ikke hæve handlen eller kræve prisnedslag, hvis Blue City tilbyder at ombytte eller reparere varen inden for rimelig tid. Medfører manglen, at varen skal tilbagesendes til Blue City, sker dette uden omkostninger for dig, hvis varen afsendes fra en adresse i Danmark.

For at gøre din garanti gældende, skal du medsende dokumentation for købet i form af faktura eller ordrebekræftelse, der begge er fremsendt med e-mail efter din bestilling.

Varer til onlineshop ordrer sendes direkte fra vores butikker. Ønsker du at sende varer retur, skal de sendes til den adresse der fremgår af fakturaen/følgesedlen.