Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid

Produkt karakter:
100% of 100
Ikke på lager
SKU
63004

Detaljer

Dyson SuperSonic Hårtørrer (brugt) Hvid

Vil du have fingrene i en hårtørrer, der er noget ud over det sædvanlige? Så hils på SuperSonic-hårtørreren fra Dyson.

Dyson har her udviklet en helt særlig hårtørrer, som effektivt sørger for, at du bevarer glansen i dit hår. Hårtørreren måler konstant lufttemperaturen for at sikre, at dit hår ikke bliver varmebeskadiget ved brug, og samtidig er dens motor i gennemsnit seks gange hurtigere end motorerne i andre hårtørrere. Du får altså en effektiv hårtørrer, som samtidig er skånsom for håret. Hvad mere kan man overhovedet ønske sig?

Læs mere om Dyson SuperSonic her på siden.

Få glans og volumen i håret med Dyson

Det helt særlige ved SuperSonic fra Dyson er, at hårtørreren måler lufttemperaturen over 40 gange i sekundet. Den regulerer varmen for at sikre, at dit hår ikke bliver beskadiget ved brug, og dermed kan du roligt benytte SuperSonic dag efter dag. Ved at undgå ekstrem varme bevarer du glansen i dit hår, så det kommer til at tage sig endnu smukkere ud.

Dyson-hårtørreren kan kombineres med en række forskellige former for stylingstilbehør. Vil du eksempelvis gerne have fingrene i en Dyson-hårtørrer til krøller eller bølger, kan du kombinere SuperSonic med Dysons helt særlige diffuser. Deres wide tooth comb er særligt udviklet til krøllet og kruset hår, som har brug for lidt ekstra inden for hårpleje. Der findes naturligvis også stylingstilbehør til fint og glat hår.

Med det rette stylingstilbehør får du ikke blot tørt hår, men hår, der sidder lige akkurat, som du går og drømmer om. Du kan altså tørre og style på én gang.

Køb din Dyson-hårtørrer brugt her hos Blue City

Vil du gerne have fingrene i en billig Dyson-hårtørrer, som i en fart kan forvandle slasket, vådt hår til din drømmefrisure? Så er du landet det rette sted. Her hos Blue City forhandler vi nemlig brugt elektronik, som er klar til at finde en ny ejermand, og du behøver således ikke længere lede efter gode Dyson-tilbud.

Når du køber en brugt Dyson SuperSonic-hårtørrer her hos os, får du den til en særligt skarp pris. Samtidig gør du noget godt for miljøet ved at købe brugt i stedet for nyt, og det er således en ren win-win-situation.

Denne refurbished Dyson SuperSonic i hvid er fuldt ud funktionsdygtig og har fortsat masser af stylingssessions i sig. Den har ganske små brugsridser, men det er ikke noget, der går ud over din mulighed for at få smukt, glansfuldt hår. Køb derfor roligt en billig Dyson-hårtørrer her hos os, og kom i gang med at opdage en verden af stylingsmuligheder.  

Mere information

Mere information
Produkttype Hårtørrer (Refurbished) Hvid
Produktgruppe Andre produkter
Modelnavn SuperSonic
Producent Dyson

Produktanmeldelser Andre produkter

 • Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul

  Ninebot KickScooter by Segway ES4 (Non-Folding) Elektrisk Løbehjul

  • Ny - Ny vare
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Ricki
  Da vi købte produktet online kunne vi vælge mellem et nyt eller et brugt løbehjul. Vi valgte at købe et nyt, men fik leveret et brugt med begrænset garanti. Det er ikke særligt tilfredsstillende, vi skrev straks til Bluecity, men her efter 3 uger har de ikke reageret fornuftigt på vores forundring.
  Nyttig?
  0
  0
  Svar fra butik
  Hej Ricki, Tak for din anmeldelse. Jeg bek...
  Hej Ricki, Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, hvis I har modtaget et produkt, der ikke svarer til produktbeskrivelsen. Det ser ud til at du er i kontakt med Lea ang. denne sag og hun venter svar på fra dig for at kunne følge yderligere op på det. Vi vil rigtige gerne finde en løsning, dog har vi brug for de oplysninger min kollega efterspørger. De bedste hilsner Pia
 • Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid

  Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid

  • Brugt - Som ny
  • Kvalitet

  • Værdi for pengene

  Eline
  Klart mindre varme/slid på håret og kortere tørretid. Kan mærkes fra første brug. Over tid tror jeg det kan betyde store fordele for håret. (Og penge kan spares på hårprodukter). Anbefales! Og fint at spare 500,- via Blue City. Hårtørren virkede desuden fuldstændig uåbnet, da jeg jeg modtog den.
  Nyttig?
  0
  0

Din vare er nu lagt i kurven

Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid i alt

Det rigtige tilbehør til din Dyson SuperSonic Hårtørrer (Refurbished) Hvid

Tak fordi du valgte Blue City

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444

Andre kiggede også på disse produkter

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444
Lager i butik
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst