Corona-restriktioner - Vigtig information om COVID-19

FAQ - SPØRGSMÅL & SVAR

Hvilke COVID-19 retningslinjer gælder for Blue City?

Vi fokuserer selvfølgelig på, at passe på vores kunder og vores medarbejdere under den nuværende COVID-19 situation. Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer og overvåger udviklingen nøje.

Du vil her på siden finde de vigtigste COVID-19 retningslinjer og informationer, i forhold til, hvordan du handler hos Blue City, i lyset af den nuværende COVID-19 situation.

Kan jeg stadig købe varer (fysisk) nede i Blue City butikken?

Ja, alle Blue City butikker er åbne igen. Find din lokale butik her.

Du kan stadig købe Blue City varer herinde på bluecity.dk, som du kan få sendt hjem til din privatadresse, en pakkeboks eller til afhentning i din valgte Blue City butik (afhentning skal ske i butikkens åbningstid).

Vi er fortsat underlagt restriktioner og kører derfor ikke med fuld personale. Husk derfor at være ekstra søde ved vores hårdtarbejdende personale i butikkerne.

Jeg skal afhente min vare fysisk i en Blue City butik.

Hvordan skal jeg gøre det?

Har du købt en vare med afhentning i butik, så får du besked via e-mail, når din ordre er klar til afhentning i den valgte Blue City butik. 

Hvilke dage kan jeg hente mine varer? 

De varer du har købt online kan du afhente i butikkernes åbningstider.
Tjek de præcise åbningstider og -dage i Blue City butikken nær dig lige her.

Hvad skal jeg gøre, når jeg kommer hen til butikken?

Når din ordre er klar, skal du tage hen til butikken, have dit ordrenummer og dit ID parat. Husk at have dit mundbind på. 

Hvad skal jeg huske at have med når jeg afhenter min vare?

Når du har bestilt din vare med afhentning i din valgte Blue City butik, er det vigtigt at du husker at have dit ordrenummer og ID med, så vi kan se hvem du er og hvilken pakke du skal have med dig.

Derudover skal du også huske at have mundbind med. Husk at der godt kan forekomme ventetider i butikkerne, men vi lover, at vi gør det bedste vi kan og holder det gode humør. Og det håber vi også at du gør.

Mundbind

Vi har krav om mundbind i alle vores Blue City butikker. Vores personale i butikkerne bærer mundbind og det skal alle vores kunder også gøre. Husk derfor dit mundbind, når du skal hente en pakke hos Blue City.

Hygiejne

Hos Blue City følger vi sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring rengøring, hygiejne og personlig adfærd for at minimere risikoen for smitte. Der står håndsprit i alle butikker ved indgangsdøren og flere steder inde i butikken. Når du skal afhente din pakke nede i en Blue City butik, opfordrer vi dig til at spritte af, både når du kommer ind og når du står med din pakke i hånden.  

Vi holder afstand 

Ved indgangen til alle vores Blue City butikker står antallet af kunder, som den givne butik har plads til, ifølge de gældende regler. Hjælp os med at overholde dette og hold afstand til andre kunder og personale når du færdes i vores butikker. Vi skal alle hjælpe hinanden bedst muligt.

Hvad er leveringstiden ved online køb? 

Vi har som udgangspunkt alle varer på lager og vi afsender derfor din ordre den første eller anden hverdag, efter vi har modtaget din bestilling. Vi leverer fortsat kun til kunder i Danmark og der leveres ikke til Færøerne og Grønland.

Vi gør vores aller ypperste for, at du får dine varer hurtigst muligt. Det er dog en udfordrende tid vi befinder os i, og der kan derfor godt forekomme længere leveringstider. Men vi gør det bedste vi kan. Det håber vi også at du gør.

Mit spørgsmål er ikke på listen. Hvad gør jeg så?

...fortvivl ej. Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål her på siden, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 7875 6535. De sidder klar til at hjælpe dig over telefonen på alle hverdage i tidsrummet fra kl. 12 - 17.  Du er også velkommen til at skrive en e-mail på [email protected]
Husk at have dit ordrenummer parat til kundeservice, eller notér det i e-mailen. Så kan vi bedre hjælpe dig.

Du kan fortsat trygt handle hos Blue Cityselvom der er COVID-19 restriktioner.
Lad os sammen passe på hinanden.

✓ Altid husk mundbind ✓ Altid sprit hænder
✓ Lad os sammen passe på hinanden