Loading

Brugte iMacs

Her på siden finder du et bredt udvalg af brugte iMacs - både nye og ældre modeller. 

iMacs er Apples svar på en klassisk stationær computer. Den skiller sig ud ved at have samlet både skærm og harddisk i én. Find en flot iMac herunder.

1 Item

per side
Sorter stigende
  1. Apple iMac 7,1 20" 2,00GHz 250GB HDD 3GB (Mid 2007)
    Apple iMac 7,1 20" 2,00GHz 250GB HDD 3GB (Mid 2007)
    2.199,00 kr

1 Item

per side
Sorter stigende

Køb en brugt iMac fra Apple hos Blue City

Hos Blue City finder du et stort udvalg af brugte iMacs fra Apple.  Apple er kendt for altid at levere driftssikre og holdbare computere med lang levetid. Derudover har de det klassiske stilige og enklw Apple design, der gør at en iMac ikke blot har stor ydeevne, men også giver dit hjem eller kontor et flot æstetisk udtryk selvom den har været brugt.

Alle vores iMacs er gennemtestet og klar til dig

Når du køber en iMac brugt hos os, så sørger vi altid for at have gennemgået og testet computerne, således du modtager en fuld funktionsdygtig iMac. Når du køber brugt elektronik hos os, får du altid 2 års produktgaranti samt 14 dages fortrydelsesret, så hvis produktet alligevel ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at levere det tilbage til os.

Det er miljøvenligt at købe brugt

Hos Blue City mener vi at alt for meget brugt elektronik går til spilde, hvilket er skadeligt for vores miljø. Så hos os kan du ikke kun finde billige produkter, du kan endda være med til at gøre noget godt for miljøet.

Køb en brugt iMac hos Blue City og spar penge.