Brugteiphones.dk bliver til Blue City 

Du ledte efter brugteiphones.dk - det er overtaget af Blue City som forhandler bæredygtigt elektronik. Hos Blue City forhandler vi mange forskellige smartphones fra mærker som Apple, Samsung, OnePlus, Huawei, HTC, m.m.

Alle brugte smartphones er gennemtestede, nulstillede og klar til brug, og køber du en brugt iPhone hos Blue City, får du 2 års tryghedsgaranti, 14 dages returret og et klart billede af telefonens stand, inden du køber.Sælg din brugte iPhone til os!

Står du med en gammel iPhone, smartphone, eller tablet, som du ønsker at få solgt, så lad os købe den af dig. Processen er super enkel – vi sender en label, som du bare sætter på en kuvert - vi undersøger din enhed og sender pengene inden for 2 dage efter modtagelse!

Det har aldrig været nemmere at sælge sin brugte iPhone!

Skulle du ønske at opgradere din iPhone til en af de nyere, er bluecity.dk også stedet for dette. Vi er specialister inden for faget og sørger for at du kommer trygt videre, hvad enten du skal af med din gamle enhed eller købe en ”ny”.


Blue City og Bæredygtighed 

Hos Blue City tror vi på en bæredygtig fremtid, hvor genbrug er det naturlige valg, og hos os finder du et kæmpe udvalg af bæredygtig elektronik – både telefoner, computere og tablets. At produktet er bæredygtigt betyder, at produktet har haft et liv, før det lander hos os for til sidst at ende hos dig. Det kan være en privatpersons aflagte telefon, som ligger og samler støv i en skuffe eller en virksomheds aflagte computere, som ikke længere er i brug.

 

Hos Blue City har vi en bæredygtig mission: at forlænge elektroniske produkters levetid og udbrede genbrug af elektronik. Vi vil gerne gøre det til normen, og en del af hverdagen at genbruge elektronik, og gøre mere op med vores brug-og-smid-væk-kultur. Når du handler bæredygtigt elektronik hos os i Blue City, vil du altid finde det til en lavere pris, end hvis du køber nye varer. Udover at det er en økonomisk god beslutning, sparer du samtidig kloden for en masse ressourcer, og forlænger brugte produkters levetid.

 

Hos Blue City tilbyder vi alt hvad du har brug for indenfor køb, salg og reparation af brugte iPhones, smartphones, tablets, computere og meget mere. 


Køb en brugt iPhone eller smartphone hos os i dag!

Hos Blue City er vi en af Danmarks førende forhandler af brugte iPhones, iPads og smartphones, så du kan trygt købe din næste enhed hos os.Vi er 100% dedikerede i vores arbejde, og det er af selv samme grund, at vi tilbyder dig 24 måneders garanti på alle vores varer.Vi sørger for, at din nye enhed kommer så tæt på at være ny som overhovedet muligt – den er renset, tjekket og testet ned i mindste detalje af vores erfarne teknikere, som alle har stor erfaring inden for feltet.

Du skal ikke sørge for andet, end at nyde din nye telefon! Køb en brugt iPhone hos os - du vil ikke fortryde det!