Loading

Blue City Reparation

Mest populært i kategorien
Henter data...

Reparation af iPhones, smartphones og tablets

Hos Blue City udfører vi reparation af din ødelagte smartphone, iPhone eller iPad. Du får 2 års garanti på reparationen hos os. Du kan nemt og enkelt, indlevere din mobiltelefon i vores butikker rundt omkring i landet. Her på siden kan du se hvad det koster at få repareret forskellige dele på iPhones. Hvis det drejer sig om skader på øvrige smartphones, mobiltelefoner eller tablets så bedes du tage kontakt til din lokale Blue City butik og vi giver dig en pris på reparationen. Ønsker du ikke reparation af din ødelagte mobiltelefon, anbefaler vi at du køber en brugt mobiltelefon hos Blue City. Her får du en en god og billig mobiltelefon med 2 års produktgaranti. Se Blue Citys udvalg af brugte mobiltelefoner her.

Priser for reparation af iPhones

Hos Blue City reparation får du:

2 års garanti på reparationen

      Du kan føle dig tryg hos Blue City. Vi giver dig nemlig 2 års garanti på den udførte reparation.

 

Hurtig reparationstid.

      Vi ved, at du har brug for at få din mobiltelefon tilbage hurtigst muligt. Vi har det rigtige udstyr, og dygtige teknikere der arbejder hurtigt på at få din telefon færdig.

 

Dygtige teknikere

      Vores dygtige teknikere gennemgår din telefon, lokalisere problemet og reparerer den ud fra deres ekspertise.

 

Indlevering i butik

      Blue City har butikker landet over der gør det nemt for dig at indlevere din telefon.

 

Gratis lånetelefon

      Det er altid frustrerende at skulle af med sin telefon imens den bliver repareret, derfor tilbyder vi dig en gratis lånetelefon når du afleverer din telefon i en af vores butikker.

 

Byt til nyt

      Hvis du ikke ønsker reparation af din telefon, kan det være vi vil købe din ødelagte telefon. På den måde kan du nemt købe en anden brugt telefon hos os.

Reparation af iPhones

At din nye iPhone går i stykker er rigtig surt. Det kan ofte være en dyr fornøjelse at få den repareret eller man kan udsættes for dårlig reparationsarbejde. Hos Blue City udfører vi iPhone reparation af høj kvalitet. Vores dygtige teknikere undersøger din iPhones skader og reparerer det nødvendige. Nedenfor ses et prisskema for reparation og/eller udskiftning af de enkelte dele. Hvis du har spørgsmål til reparationen er du velkommen til at kontakte enten vores kundeservice eller til at komme ned i din nærmeste Blue City butik. Har du en anden smartphone eller en iPad, så besøg os i butikken og vi giver dig et tilbud på reparationen.

Smartphone reparation i din lokale Blue City butik

Hos Blue City finder du smartphone, iPad og iPhone reparation i København, Århus, Aalborg, Slagelse, Næstved, Vejle, Odense og Køge. Besøg os i butikken, og vi hjælper dig med at reparere din ødelagte mobiltelefon så den bliver så god som ny. Vores butikker udfører reparationer mandag til fredag.

Priser for reparation af dele på andre smartphones, eksempelvis Samsung Galaxy telefoner aftales nærmere i butikken.

Find butikkerne her

Er din mobiltelefon gået i stykker?

Uheldet kan ske og din smartphone eller iphone kan gå i stykker. Enten taber du den på jorden eller i vand. Ofte kan skader ses i form af en ødelagt skærm. Men i visse tilfælde, især ved vandskader, er der ikke nødvendigvis tegn på at din telefon er gået i stykker. Det er indtil skærmen går i sort, eller den ikke reagerer som normalt. Hos Blue City hjælper vi dig med at reparere din ødelagte mobiltelefon, om end det er skærmen der skal skiftes, højtalerne der er gået i stykker eller bagcoveret der er ødelagt. Indlever din telefon eller iPad til os, og vores dygtige teknikere vil undersøge skaden og komme med en pris for reparationen.

De mest normale skader på iPhone og smartphones

Nogle af de skader vi oftest oplever på smartphones, er skader forårsaget af vand. Her er det ofte at telefonen er tabt i vasken, toilettet, havet eller druknet i et glas med væske. Også knuste skærme ses ofte, både på iPhones og andre smartphones. Når skærmen, der oftest er lavet af glas, går i stykker er telefonen stort set så godt som uanvendelig også selvom det “indvendige” intet fejler, her vil du opleve glas der falder af og som kan skære dig i øre og fingre. Hos Blue City har vores dygtige teknikere erfaring med at udskifte mobilskærme, så du er garanteret et godt resultat.

Hvordan undgår jeg en ødelagt mobiltelefon?

Det kan være svært at undgå at din telefon går i stykker når du taber den, men for at undgå de mindste skader er det en god idé at beskytte telefonen. Det kan du bl.a. gøre ved at købe et cover til din telefon, der enten beskytter bagside og kanter, eller et cover der beskytte hele vejen rundt. Det er også en god idé at sætte panserglas på telefonens skærm. Hos Blue City har vi også et udvalg af diverse covers og panserglas. Se udvalget her.