Blue City Reparation

Er din smartphone eller Macbook gået i stykker?

Hos Blue City hjælper vi dig med at reparere din ødelagte mobiltelefon eller Macbook, om end det er skærmen der skal skiftes, højtalerne der er gået i stykker eller bagcoveret der er ødelagt.

Vælg dit produkt herunder, og se prisen på den reparation du skal have udført

Hos Blue City reparation får du:

2 års garanti på reparationen

Du kan føle dig tryg hos Blue City. Vi giver dig nemlig 2 års garanti på den udførte reparation.

Hurtig reparationstid

Vi ved, at du har brug for at få din mobiltelefon tilbage hurtigst muligt. Vi har det rigtige udstyr, og dygtige teknikere der arbejder hurtigt på at få din telefon færdig.

Dygtige teknikere

Vores dygtige teknikere gennemgår din telefon, lokaliserer problemet og reparerer den ud fra deres ekspertise.

Indlevering i butik

Blue City har butikker landet over der gør det nemt for dig at indlevere din telefon.

Gratis lånetelefon

Det er altid frustrerende at skulle af med sin telefon imens den bliver repareret, derfor tilbyder vi dig en gratis lånetelefon når du afleverer din telefon i en af vores butikker.

Byt til nyt

Hvis du ikke ønsker reparation af din telefon, kan det være vi vil købe din ødelagte telefon. På den måde kan du nemt købe en anden brugt telefon hos os.

Reparation af Macbooks, smartphones og tablets

Hos Blue City udfører vi reparation af din ødelagte Macbook, smartphone, iPhone eller iPad. Du får 2 års garanti på reparationen hos os. Du kan nemt og enkelt, indlevere din mobiltelefon i vores butikker rundt omkring i landet. Her på siden kan du se hvad det koster at få repareret forskellige dele på iPhones, Samsung Galaxy, Huawei og Macbooks. Hvis det drejer sig om skader på øvrige smartphones, mobiltelefoner eller tablets så bedes du tage kontakt til din lokale Blue City butik og vi giver dig en pris på reparationen. Ønsker du ikke reparation af din ødelagte mobiltelefon, anbefaler vi at du køber en brugt mobiltelefon hos Blue City. Her får du en en god og billig mobiltelefon med 2 års produktgaranti. Se Blue Citys udvalg af brugte mobiltelefoner her.

Smartphone reparation i din lokale Blue City butik

Hos Blue City finder du smartphone, Macbook og iPhone reparation i København, Aalborg, Næstved og Vejle. Besøg os i butikken, og vi hjælper dig med at reparere din ødelagte mobiltelefon så den bliver så god som ny. Vores butikker udfører reparationer mandag til fredag. Vi udfører desværre ikke reparationer i vores butik, i Århus, Odense, Slagelse og Køge. Priser for reparation af dele på andre smartphones, eksempelvis Samsung Galaxy telefoner aftales nærmere i butikken. Find butikkerne her

Er din mobiltelefon gået i stykker?

Uheldet kan ske og din smartphone eller iPhone kan gå i stykker. Enten taber du den på jorden eller på fliserne i badeværelset. Ofte kan skader ses i form af en ødelagt skærm. Men i visse tilfælde, er der ikke nødvendigvis tegn på at din telefon er gået i stykker. Det er indtil skærmen går i sort, eller den ikke reagerer som normalt. Indlever din telefon eller iPad til os, og vores dygtige teknikere vil undersøge skaden og komme med en pris for reparationen.

De mest normale skader på smartphones

Knuste skærme ses ofte, både på iPhones og andre smartphones. Når skærmen, der oftest er lavet af glas, går i stykker er telefonen stort set så godt som uanvendelig også selvom det “indvendige” intet fejler, her vil du opleve glas der falder af og som kan skære dig i øre og fingre. Hos Blue City har vores dygtige teknikere erfaring med at udskifte mobilskærme, så du er garanteret et godt resultat.

Hvordan undgår jeg en ødelagt mobiltelefon?

Det kan være svært at undgå at din telefon går i stykker når du taber den, men for at undgå de mindste skader er det en god idé at beskytte telefonen. Det kan du bl.a. gøre ved at købe et cover til din telefon, der enten beskytter bagside og kanter, eller et cover der beskytte hele vejen rundt. Det er også en god idé at sætte panserglas på telefonens skærm. Hos Blue City har vi også et udvalg af diverse covers og panserglas. Se udvalget her. Har din far en ødelagt telefon? Du kan vælge at få den repareret hos en af vores butikker - eller du kan også overraske ham med en ny på Fars dag? Læs mere om fars dag hos Blue City lige her.