Loading

Valentinsdag

Køb den perfekte valentinsdag gave!


Prøv lykken og spin kærlighedshjulet

 

Kærlighed og brugt elektronik redder verden!

Gammel kærlighed ruster ikke! Det gælder også gammel elektronik. Derfor skal du give din kæreste en brugt mobil, en brugt Playstation eller en anden brugt gave med forbrugselektronik til Valentins dag!

Er du løbet tør for Valentinsdags-ideer – og måske især tør for ideer til gaver til kæresten på Sankt Valentins dag. Så er det på tide at tænke anderledes og overraske kæresten på mere end én måde.

For den perfekte gave på Valentinsdag i år 2020 skal både:

  • Vise, at du elsker og ”ser” din partner
  • Fortælle, at du har tænkt dig godt om
  • Signalere, at du tænker på miljøet
  • Overraske og forkæle modtageren

Det er med andre ord lige præcis en ting sværere, end det kan løses med et Kinder-æg. Og tænker du alt for traditionelt i blomster, chokolade, lækkert tøj eller noget frækt, kan det være svært at få sat hak i alle fire ”krav” til den rigtige valentinsdags-gave.

Nåååå ja… De fleste af os har vel også et femte krav: Det må gerne være en billig gave. I hvert fald billig inden for den kategori gaven tilhører. Men ikke så billig at vores tilkommende synes, vi har været en nærigrøv.

Giv en gave der trumfers sidste års – uden at sprænge banken

Løsningen er – og det er måske ikke overraskende, når du nu er havnet på vores blog – selvfølgelig at købe noget brugt forbrugselektronik i valentinsgave til kæresten.

Fordi du vælger en brugt mobil, Playstation, tablet eller et brugt smartwatch, kan du snildt trumfe sidste års gave, uden at det koster dig alt, hvad du har på bankbogen.

Samtidig får du vinget alle andre punkter på listen af, fordi:

  • Du derved får råd til at give ham eller hende lige det stykke forbrugselektronik, som vedkommende har gået og sukket efter – eller ikke vidste, de havde brug for. Altså viser du både, at du elsker og ”ser”, samt overrasker, glæder og forkæler vedkommende.
  • Du får fortalt din udkårende, at du har tænkt dig godt om og valgt en gave med stor omhu, samt har gjort noget godt for miljøet. For ved at give brugt forbrugselektronik i valentinsgave har du sparet miljøet for alle de farlige og tungt nedbrydelige stoffer, som elektronikskrot indeholder.
  • Du har sparet penge, uden at du behøver være nervøs over, om kæresten synes, du er nærig.

Sådan! Alle fem krav til den perfekte valentinsgave er opfyldt.

Giv f.eks. en brugt Samsung Galaxy S9+ med et lækkert dobbeltkamera på bagsiden, og optag jeres helt egen valentinsdag-film.

Brugt kan også være smukt

Men måske vægrer du dig alligevel lidt ved at gå ud og købe brugt. Især hvis du er på jagt efter en brugt iPhone eller Samsung-telefon, en brugt iPad eller et brugt smartwatch. For her er det oftest nemt at se, at der er tale om et brugt produkt.

Men handler du brugt forbrugselektronik hos Blue City, får du en klar og tydelig indikation af, hvilken stand det enkelte produkt er i. For i forbindelse med at vores teknikere gennemtester og sletter enhederne for gamle data, vurderer de også den kosmetiske stand på produkterne.

Det udmønter sig i en stand-bedømmelse, som vi angiver på hvert eneste produkt. Det kan enten være:

  • Brugt – Som ny: Det er produkter, som fremstår som helt nye, men eventuelt har nogle meget små og ubetydelige ridser eller skrammer, som kun kan ses helt tæt på.
  • Brugt – Flot stand: Produkter med lidt mere tydelige brugsspor, med stadig i flot stand. Enten fordi brugssporene er små og ubetydelige, eller ikke sidder et sted, hvor de bliver bemærket i hverdagen.
  • Brugt – Rimelig stand: Brugte produkter i rimelig stand med lidt flere og tydeligere brugsspor. Men ikke noget der går ud over funktionalitet, betjening eller brugeroplevelse.

Endelig har vi også indimellem helt nye produkter på hylderne, som end ikke har været pakket ud af hverken beskyttelsesfolie eller indpakning. Det er oftest fejlkøb eller restpartier.

I øvrigt medfølger alt væsentligt tilbehør som f.eks. oplader eller strømforsyning. Så produkterne er lige til at tage i brug.

Og virker de så?

Stand-bedømmelsen på vores varer gælder kun for produkternes udseende. Alle produkter, som vi sælger, er gennemtestede og kontrollerede af vores dygtige teknikere. Det betyder, at du er helt sikker på, at du får en valentinsdagsgave til kæresten, der virker præcis lige så perfekt, som hvis den var helt ny.

Samtidig er der heller ingen gamle apps eller personlige oplysninger og f.eks. billeder fra den tidligere ejer på enheden. For alle telefoner, tablets og øvrige enheder som kan indeholde personlige data og digitale køb bliver slettet i forbindelse med test og kontrol.

Det betyder, at din elskede får et produkt, der rent digitalt og funktionsmæssigt virker som nyt. Og køber du en brugt mobil, er eventuel SIM-kortlås fjernet, så din tilkomne frit kan vælge mobilselskab.

To års reklamationsret og 14 dages fortrydelsesret

Altså sælger vi kun noget, som vi er absolut sikre på, giver din partner den samme oplevelse som et helt nyt produkt.

Af samme grund giver vi også helt den samme garanti, som hvis du havde købt et nyt produkt til din kæreste. Altså to års reklamationsret og 14 dages fuld fortrydelsesret, hvis gaven alligevel ikke var sagen.

Det gør det lige så sikkert at handle brugt, som at købe en ny valentinsdagsgave!

Så hvad venter du på?

Skal du virkelig overraske kæresten til Valentinsdag, er der ingen skam i at give noget brugt. Det er oppe i tiden, og du viser ham eller hende, at du er miljøbevidst. Samtidig giver det dig mulighed for at give en gave til din udkårne, som du måske ellers ikke havde råd til.

Så hvad venter du på?