Loading

Valentinsdag

Valentinsdag 2021: Er du klar til lidt varme?

D. 14. februar markerer dagen som vi alle efterhånden kender som valentinsdag. “De elskendes helligdag” er dagen, hvor venskab og kærlighed fejres verden over. Et døgn, hvor der typisk indgår masser af chokolade, blomster og romantik — for ikke at nævne hjerte-emojis i lange baner.

Hos Blue City kører vi også med på kærlighedsvognen igen i år, og du kan finde varme valentinstilbud her på shoppen fra d. 7. februar til d. 14. februar.

Husk at holde øje med vores tilbud her på siden. Mon ikke du kan finde en valentinsgave til den du holder af? Eller måske du har lyst til at prøve vores kærlighedshjul? Husk også at holde også øje med vores Facebookside, mon ikke der kommer en lille konkurrence, som du kan give dig i kast med

Lad  os sammen holde den kærlige forbindelse i en kold tid

Selvom tiden er forunderlig, så er det det nu det gælder om at holde sammen og holde ved. Lyset er ved at vende tilbage og tiden ser ud til at vende i den rigtige retning. 

Vi gør selv vores ypperste for at holde humøret højt. Derfor vælger vi også at holde fast i den gode tradition om valentinsdag, som rammer på den velkendte dato, d. 14. februar.

Kan kærlighed og brugt elektronik redde verden?

Okay, det er måske lidt stort slået op. Ikke desto mindre havde Beatles-drengene fat i noget med deres “All you need is love”. Man kommer langt med lidt ekstra kærlighed i hverdag. Tager man derefter også den gamle talemåde “gammel kærlighed ruster ikke” med ind i ligningen, så forener man to af vel nok verdens mest nutidige emner: Kærlighed og Genbrug.

Og her passer vi hos Blue City perfekt ind med vores forkærlighed for brugt elektronik. For gammel kærlighed ruster ikke — og det samme gælder også kærligheden for genbrug.  Så hvorfor ikke give den du holder af, et stykke brugt elektronik til valentinsdag? Det kunne være en brugt mobil, en brugt Playstation eller Xbox, eller måske en brugt bærbar computer. Hold øje med vores hjemmeside fra d. 7. februar til d. 14. februar, hvor vi fejrer valentinsdag.

4 hurtige - Hvad skal din valentinsgave signalere?

Er du løbet tør for gaveidéer til valentinsdag? og hvad skal du overhovedet signalere med din valentinsgave?

Det kommer selvfølgelig altid ned til den enkelte, hvad en god valentinsgave er, og bør signalere. Men et par forslag kunne være, at din valentinsgave bør: 

 • Vise, at du elsker og ”ser” personen
 • Fortælle, at du har tænkt dig godt om
 • Signalere, at du tænker på miljøet
 • Overraske og forkæle modtageren

Kærlig & Genbrug: Giv en Valentinsgave med et vigtigt fokus

Hvad med at vælge et stykke brugt elektronik som valentinsgave?

Måske en brugt mobil, Playstation, tablet eller et brugt smartwatch? På den måde kan du give en lækker valentinsgave som samtidig er billig, så den ikke koster dig alt, hvad du har på bankbogen.

Fordelen ved at købe brugt elektronik i valentinsgave er at:

 • Du får råd til at den du holder af det stykke forbrugselektronik, som vedkommende har gået og sukket efter – eller ikke vidste, de havde brug for. Altså viser du både, at du elsker og ”ser”, samt overrasker, glæder og forkæler vedkommende.
 • Du får fortalt din udkårne, at du har tænkt dig godt om og valgt en valentinsgave med stor omhu, samt har gjort noget godt for miljøet. For ved at give brugt forbrugselektronik i valentinsgave har du sparet miljøet for alle de farlige og tungt nedbrydelige stoffer, som elektronikskrot indeholder.
 • Du har sparet penge, uden at du behøver være nervøs over, om den du holder af synes, du er nærig.

Brugt kan også være smukt

Men måske vægrer du dig alligevel lidt ved at gå ud og købe brugt. Især hvis du er på jagt efter en brugt iPhone eller Samsung-telefon, en brugt iPad eller et brugt smartwatch. For her er det oftest nemt at se, at der er tale om et brugt produkt.

Men handler du brugt forbrugselektronik hos Blue City, får du en klar og tydelig indikation af, hvilken stand det enkelte produkt er i. For i forbindelse med at vores teknikere gennemtester og sletter enhederne for gamle data, vurderer de også den kosmetiske stand på produkterne.

Alle Blue Citys produkter bliver nemlig bedømt ud fra, hvilken stand de er i. På den måde kan du nemt selv vælge, hvor billigt dit produkt skal være.

Blue Citys 4 standbeskrivelser:

 • Som ny: Produktet fremstår som nyt
 • Meget flot stand: Produktet kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser
 • Okay stand: Produktet kan have en højere grad af kosmetiske skrammer, ridser og buler
 • Slidt stand: Produktet har en høj grad af ridser og buler i metalramme, cover eller lakering

Husk på, alle vores produkter er altid fuldt funktionsdygtige. Vores 4 standbeskrivelser, refererer altså kun til produktets kosmetiske stand.

Du kan se detaljerne for vores 4 standbeskrivelser lige her.

Og virker alle produkterne?

Ja, det gør de. Standbeskrivelserne på vores brugte elektronik gælder kun for produkternes udseende — og altså ikke for om de er funktionsdygtige eller ej. Alle produkter, som vi sælger, er gennemtestede og kontrollerede af vores dygtige teknikere. Det betyder, at du er helt sikker på, at du får en valentinsgave til den du holder af, der virker.

Samtidig er der heller ingen gamle apps eller personlige oplysninger og f.eks. billeder fra den tidligere ejer på enheden. For alle telefoner, tablets og øvrige enheder som kan indeholde personlige data og digitale køb bliver slettet i forbindelse med test og kontrol.

Det betyder, at du kan give en valentinsgave, der rent digitalt og funktionsmæssigt virker som nyt. Og køber du en brugt mobil, er eventuel SIM-kortlås fjernet, så den der får gaven frit kan vælge mobilselskab.

2 års garanti på din Valentinsgave fra Blue City

En af de absolut største fordele ved at købe din brugte elektronik gennem os hos Blue City er, at vi giver dig hele 2 års garanti. Hvis uheldet er ude inden for de 2 år, så skal vi nok hjælpe dig. Samtidig har du selvfølgelig også 14 dages fortrydelsesret.

Det gør det lige så sikkert at handle brugt, som at købe en ny valentinsdagsgave!

Køb en kærlig og miljøvenlig Valentinsgave

Vil du gerne overraske den du holder af til Valentinsdag, så hvorfor ikke give købe brugt elektronik? Du får en flot gave, du får en gave til gode penge, og du gør noget godt for miljøet. Så skynd dig ind og se hvad der gemmer sig på vores online hylder! 

Blue City kører med kærlige Valentinstilbud fra d. 7. februar til d. 14. februar.