Loading

Blue City rabatkoder på elektronik
Find 5 fejl og vind en rabatkode

Spar penge ved at anvende en Blue City rabatkode online

Hos Blue City har vi altid gode priser i vores butikker og på vores online shop. Men selvom vi i forvejen har lave priser, kan det være rart at spare penge med en rabatkode.

Med en rabatkupon til bluecity.dk kan du spare penge på Blue Citys store udvalg af billig elektronik.

Vi har et bredt udvalg af billig elektronik og imødekommer dine behov, uanset om du har brug for en ny mobiltelefon med tilhørende mobilcover eller en ny bærbar computer. Vores udvalg af smartphones spænder blandt andet fra en trendy iPhone til Samsung og Huawei, ligesom vores udvalg af bærbare computere spænder fra MacBooks til traditionelle Windows-pc’er. Du kan derfor få dækket dine behov, uanset om du skal bruge din bærbare til skole, til arbejde eller til at spille billige spil. Foretrækker du at spille spil på en konsol, har vi selvfølgelig også et udvalg af konsoller, så du kan finde din foretrukne konsol, uanset om du er til Xbox eller Playstation. Er du mere til gadgets som et nyt smartwatch, eller har du brug for en højtaler med god lyd eller et kamera, der tager gode billeder, finder du også dette på vores webshop.

 

Hvordan bruger man en rabatkode på bluecity.dk?

Du bruger din rabatkode på bluecity.dk i forbindelse med betalingen af din ordre. Når du har lagt de(n) ønskede vare(r) i kurven trykker du på indkøbskurven oppe i højre hjørne og klikker på ”gå til bestilling”. Når du har indtastet din leveringsadresse og den ønskede leveringsmetode kan du gå videre til betaling. Her kan du vælge ”rabatkupon” og indtaste rabatkoden. Derefter skal du klikke på ”benyt rabatkupon”, for at aktivere rabatkoden. Hvis rabatkoden er gyldig og indtastet korrekt vil rabatten blive fratrukket dit købsbeløb automatisk. Overstiger din ordre 599 kr., selv ved brug af en rabatkupon, får du gratis fragt.

Det er kun muligt at anvende én rabatkode per ordre. Hvis du har flere rabatkoder, anbefaler vi derfor, at du anvender den rabatkode, som udløber først, eller som gør, at du kan spare flest penge på netop din ordre. Så kan du benytte dig af den anden rabatkode til din næste ordre.

 

Hvis din rabatkode ikke bliver accepteret

Der kan være flere grunde til at din rabatkode ikke bliver accepteret. Start med at sikre dig, at du har indtastet rabatkoden korrekt og vær opmærksom på kombinationen af store og små bogstaver. Du kan evt. kopiere rabatkoden (marker rabatkoden og brug tastaturkombinationen Ctrl + C) og indsæt i rabatkuponfeltet (klik i feltet og anvend tastaturkombinationen Ctrl + V). Det er den letteste måde at sikre sig, at rabatkoden er indtastet korrekt.

Din rabatkode skal være en Blue City rabatkode. Tjek derfor om din rabatkode er til Blue City eller om du f.eks. har en rabatkode til computersalg eller til en anden side end bluecity.dk.

 

Hvornår kan jeg bruge min rabatkode på elektronik?

Du kan bruge vores rabatkoder online, selvom vi i forvejen har nedsatte priser. Du kan dog ikke benytte vores rabatkuponer i kombination med kampagnerabatter, udsalg og andre kampagnetilbud. Hvis vi f.eks. har et aktuelt weekendtilbud på elektronik på bluecity.dk i december, kan du altså ikke samtidig benytte en julerabatkode. Hvis du er i tvivl, om du kan bruge din rabatkupon, kan du altid forsøge at indtaste rabatkoden. Virker rabatkoden på de(t) produkt(er), du ønsker at købe, vil den blive accepteret automatisk.

 

Vi har i øjeblikket følgende ingen aktive rabatkoder til vores online shop.

  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at spare penge på i forvejen billig elektronik

Vores rabatkoder bliver tilføjet ovenstående kalender løbende. Ønsker du at kende rabatkoderne før alle andre og blive informeret om udsalg samt modtage eksklusive Blue City rabatkoder på elektronik, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her:


Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

 

Spar miljøet for unødvendigt ressourcespild med en rabatkode på brugt elektronik

Med en rabatkode hos Blue City sparer du ikke bare penge – du sparer også miljøet for unødvendig brug af ressourcer. Ved at købe brugt elektronik hos Blue City, forlænger du nemlig elektronikkens levetid og bidrager til en ændring af den køb-og-smid-væk-kultur, som præger samfundet.

 

Er rabatkulturen dårlig for miljøet?

Hos Blue City synes vi ikke, at det er et problem at give dig og andre mulighed for at spare penge på kvalitetselektronik. Fordi vores koncept er centreret omkring genbrug, bidrager et køb hos os nemlig til en cirkulær økonomi og et bedre miljø. Hos Blue City synes vi, at det handler om at forbruge med omtanke, og vores mål er derfor at udbrede genbrug af elektronik. Vi synes derfor, at det er en fordel for miljøet at hjælpe folk til at have råd til god kvalitetselektronik, som holder længere. Vi ønsker at give folk mulighed for og råd til at købe lige det produkt, de allermest ønsker sig og som er af god holdbar kvalitet. Det synes vi nemlig er bæredygtigt forbrug med omtanke.