Loading

Blue Citys påskefejring med påsketilbud

Blue Citys Påskespil 2021: Vinde skøn elektronik, rabatkoder og gavekort

Vi gi’r dig lige lidt ekstra elektronik-tilbud…

...nu er det jo kun påske én gang om året. Her hos Blue City vil vi gerne fejre påsken med dig. Vi gi’r påsken baghjul og kører derfor med en række påsketilbud på brugt elektronik og tilbehør, som du kan forsøde tilværelsen med. Det kan være du selv står og mangler noget brugt elektronik? Måske mangler du en påskegave til et familiemedlem, til din partner, kæreste, eller måske bare en kammerat?

Hos Blue City fejrer vi påsken i vores butikker og her på shoppen fra mandag d. 29.marts til mandag d. 12. april. Du kan holde øje med vores påsketilbud her på siden. Hurra!

Hvilke påsketilbud kan du finde?

Påsken bliver hos os fejret og hyldet med forskellige påsketilbud i vores butikker og her på shoppen. Husk, at vi hos Blue City forhandler brugt elektronik som vi ovenikøbet giver dig 2 års garanti på. Du får dermed funktionsdygtigt elektronik, hvor priserne allerede i forvejen er langt billigere, end hvis du køber produktet fra nyt. Og som vi plejer at sige: “Brugt guld, er stadig guld”.

Hvad er påske? Og hvornår falder påsken i 2021?

Påske er en religiøs højtid inden for Kristendommen, hvor kristne fejrer Jesu Kristi død og genopstandelse. Med tiden har påsken i Danmark dog for de fleste fået en mindre kristen drejning.

Påsken i 2021 falder i uge 13. Palmesøndag (d. 28. marts) er søndagen før påske, og er indledningen til hvad der betegnes som “påskeugen”. Mandag d. 29.marts er dermed første dag i påskeugen, men er, sammen med tirsdag d. 20. og onsdag d. 31. marts, ikke helligdage. Først torsdag d. 1. april (Skærtorsdag) i uge 13 har vi påskens første helligdag, sammen med fredag d. 2. april (Langfredag). Søndag d. 4. april er påskedag og mandag d. 5. april er 2. påskedag (helligdag).

Puha, mange datoer. Du får dog lige to ekstra oveni hatten: d. 29. marts til d. 12. april.

Det er nemlig start- og slutdatoerne for vores påskefejring i Blue City butikkerne og her på shoppen.

Hvad betyder påsken for dig?

Påske er en kærkommen tid i Danmark og betyder typisk påskehygge med dem vi holder af, med masser af god påskemad, gækkebreve, påskepynt, hjemmebag, påskeharen og lækkerier som påskeæg og påskeslik. Især påskefrokoster er i Danmark samlingspunkt for mange under påske, typisk med forskellige slags fisk, æg og rejer i lange baner. Måske hører du til dem, der også får traditionel “nikål” til påske, en kålsuppe lavet på op til 9 forskellige slags kål, eller måske “skidne æg”, en anden traditionel påskeret med hårdkogte æg overhældt med sennepssovs. Haps haps, siger vi bare.

Uanset hvad, så er det centrale for påske i Danmark altså påskehygge — og dét er noget vi hos Blue City gerne vil værne om og bidrage til med vores lille påskefejring.