Loading

Find de bedste påsketilbud hos Blue City

Find alle de gode påsketilbud her!

Blue City byder velkommen til stærke priser og spændende tilbud i hele påskeperioden med vores store påskesalg. Kampagnen kører her på bluecity.dk, så du har rig mulighed for at udnytte alle vores gode påskepriser på brugt kvalitets elektronik med 2 års garanti.

Vi har gjort påsken endnu nemmere for dig ved at samle alle vores gode tilbud på et sted. Så har du rig mulighed for at finde påskegaver til ham eller påskegaver til hende. Det skulle ikke undre os, at du også kan finde påskegaver til kæresten. Vi har brugt elektronik til enhver smag.

Overrask med en fantastisk påskegave - og god samvittighed

Skal kæresten overraskes med en påskegave, eller er det lidt selvforkælelse der skal til? Så er det bare med at grave dig dybt ned i alle vores skønne påsketilbud og påskepriser, hvor du både sparer penge på kontoen og scorer topkarakterer på karmakontoen. Hvorfor ikke bruge påsken på at redde jorden?

En miljøvenlig påske historie

Vi har sendt påskeharen på badeferie, for at give jer stærke påsketilbud hele perioden og samtidig en god samvittighed. Hver gang du køber elektronik hos os, skåner du nemlig kloden for en masse energi, og indtil videre har vores kunder sparet jorden for omkring 22 millioner kg ressourcer og affald.

Derfor behøver du ikke påskeharens nummer for at tage del i påskeherlighederne – vi har samlet det hele lige her.

Hvorfor købe elektronik hos Blue City?

Hos Blue City kan du købe din favorit telefon, computer eller andet elektronik til en rigtig stærk brugtpris.

Vores koncept er bygget op omkring recycling, også kaldet ecycling, hvor vi ser værdien i at give elektronikken nyt liv. I dagens samfund er ”smid-ud” kulturen i højsædet, hvilket har skabt store problemer for jordens balance.

Vores kunder har siden vores start i 2014, sparet jorden for omkring 22 millioner tons ressourcer og affald. En udvikling vi satser stærkt på at øge – for alle parter. Især vores børn og børnebørn.

Hvilket produkt skal jeg købe i påsken?

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal investere i her i påsken, kan du altid tage en snak med vores kundeservice, for at få en grundig vejledning. Vores personale er eksperter i Apple produkterSamsung og Huawei m.fl.

Derfor kan vi altid guide dig i den rigtige retning, hvis dette er nødvendigt for at træffe den endelige beslutning.

Shop påsketilbud online

Du kan nemt handle på vores online shop, hvor alle de gode priser også er tilgængelige. Gør en god påskehandel og glæd dig selv, din kæreste, din ven, dine børn eller en helt femte – det bliver hvert fald med god samvittighed og godt påskehumør.

Hvordan henter jeg produktet?

Du kan bestille online og modtage efter nogle dage. Denne service gælder både her i påsken og generelt.

Da vi går stærkt ind for genbrug, hvilket er størstedelen af vores produkter, genbruger vi så vidt muligt pap og pakker der er sendt før. På denne måde sparer vi kloden for endnu mere affald og energi. En tankegang der strømmer gennem hele virksomheden.

Tips til at holde styr på de mange påsketilbud

  1. Hvilke produkter søger du? I så fald anbefaler vi at du grundigt besøger en masse forskellige online webshops for stærke påske tilbud.
  2. Hvornår starter og slutter salget hos de respektive virksomheder? Tilmeld dig deres nyhedsbreve så du nemt kan holde overblik over, hvor der er penge at spare. Du er velkommen til at tilmelde dig vores sociale medier eller vores nyhedsbrev – så er du hvert fald sikker på at gøre en god handel og spare en masse penge.
  3. Lav en liste over dine favoritter. Så kan du altid trimme listen ned efterhånden. På denne måde er du næsten helt sikker på at få det produkt du søger.

Hvilke produkter forhandler Blue City?

Alt vores elektronik, bortset fra eventuelt tilbehør (høretelefoner, covers mm.), er recycling. Dette er en måde at give nyt liv, til elektronik der eller bare var endt i skuffen. En ærgerlig kultur i dagens samfund, som vi forsøger at udbedre.

Vi har et bredt udvalg af iPhones, såsom iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone 8iPhone 7iPhone 6 og ældre modeller. Vi forhandler også smartphones såsom SamsungHuaweiASUSBlackBerryOnePlusog Sony.

Sælger Blue City andet end iPhones?

Her hos Blue City sælger vi en masse spændende elektronik i stærk kvalitet og med 2 års garanti. Enhver handel hos os er baseret på 2 års garanti. Andre produkter er også tablets og iPads fra bl.a. Apple, samt smartwatches fra Apple og Samsung Galaxy. Kig nærmere i vores webshop for at opdage de mange spændende påsketilbud der er her i 2020.

Hvordan trækkes påskerabatten fra den ordinære pris?

Prisen er fratrukket allerede inden du vælger produktet på hjemmesiden. DU kan derfor tage godt for dig af påsketilbuddene hvis du skal forkæle den nærmeste med en gave eller bare forsøde livet med lidt elektronik til gode priser og få en masse stærke point på karmakontoen. 

Vores kunder elsker os - også i påsken

Med en stærk Trustpilot rating på 4,5 ud af 5 stjerner (7.004 anmeldelser) kan vi stille dig stor sikkerhed i, at vi gør alt, hvad vi kan, for at du kan være sikker på et rigtigt kvalitetskøb her i påsken. DU får tilmed 2 års garanti, så du sikrer ikke at købe katten i sækken. Eller kanin i sækken, som man nok bør kalde det i påsken. K