Loading

Mors dag

De 10 bedste Mors Dag gaver til kvinden i dit liv

Leder du stadig efter den perfekte gave til Mors Dag? Det kan være noget af en jungle, når den helt perfekte gave skal findes til verdens bedste mutti. Hun har jo fortjent det absolut bedste, ikke? Hos Blue City har du muligheden for at give en gave, der huskes flere år frem, uden at springe kontoen. Vi har tilmed besluttet at gøre det nemmere for dig, ved at samle en række af vores brugte elektronik, som kan glæde enhver kvinde i dit liv.

Beats by Dr. Dre Studio 2.0 Rød

Pris: 1.099,-

Vi starter med denne skønhed af en høretelefon. Uden ledning, med høj komfort og en batterilevetid på op til 12 timer. Denne prisvindende høretelefon giver ikke kun en fantastisk musikoplevelse. Den er muligvis også din genvej til endnu større julegaver og mere af mors lækre mad.

Se vores udvalg af hovedtelefoner her.

Garmin Vivoactive 3, 42 mm Hvid

Pris: 1.299,-

Klæd mor ekstra godt på til træningsturene med dette avancerede sportsur fra Garmin. Så kan hun både holde øje med parametre som distance, hastighed, hjerterytme og kalorieforbrænding. Og så tænker hun på dig, hver gang hun kigger på tiden. What’s not to like?

Se vores udvalg af smartwatches her.

Sudio Tre Hvid/Sølv

Pris: 449,-

Giv mor de bedste oplevelser hver dag, med de sofistikerede Sudio Tre Hvid/Sølv. Så er hun allerede flere skridt foran veninderne, når der skal snakkes shopping indkøb. Giv en gave fyldt med stil, god lyd og utallige timers trådløs musik. Hun vil elske dig for det.

Se vores udvalg af hovedtelefoner her.

Apple iPhone 7 32GB Rose Gold

Pris: Fra 2.199,-

Skal du virkelig forkæle kvinden i dit liv, så har du her muligheden for at forkæle med en gave af høj værdi til en stærk pris. Fra kun 2.199,- kan du give årets overraskelse, så du er helt sikker på ikke at skulle tage opvasken det næste halve år. Og så fås den i alle regnbuens farver – næsten.

Se vores udvalg af iPhones her.

Apple Watches

Pris: Fra 999,-

Giv din kære mor et Apple Watch, der kan personliggøres efter hendes ønsker. Så får hun det præcis som hun vil! Uret har både pulsmåling, GPS, måling af kalorier og in-line mikrofon. Så kan du tage en snak med mutti lige når du lyster.

Se vores udvalg af Apple Watches her.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Pris: 129,-

Denne trimmer er et mirakelværktøj for enhver kvinde. Veet Beauty Styler giver både skånsom og præcis hårfjerning i ansigtet, bikinilinjen og under armene. Den er tilmed nem og blid at bruge, så den kan bruges uden frygt for at skære sig. Så er kvinden i dit liv også klar til sommeren.

Google Pixel XL 32 GB Hvid/Sølv

Pris: Fra 1.499,-

Giv mor et smart værktøj og en elegant mobil på samme tid. Dette er gaven til hende, der elsker at have styr på tingene og alt på samme sted. Med et skarpt 12,3 megapixel kamera og laserfokus er den perfekt til bl.a. optagelse af vigtige dokumenter. Med en knivskarp 5.5’’ AMOLED-skærm er den perfekt til kvinden med trang til Netflix og streaming.

Se vores udvalg af Smartphones her.

Apple iPad mini 2 Wi-Fi 16GB Sort

Pris: 1.149,-

Skal mor forkæles med en mere eksklusiv gave, der stadig er til at betale, er en iPad mini med retina skærm et perfekt valg. Så er der noget til læselysten, serierne og hygge på sofaen. Med en kniv skarp skærm, hurtig processor og trådløs teknologi er dette en sikker vinder, der nok skal give dig en større chance for at få mandlen i år.

Se vores udvalg af Apple iPads her.

Libratone TOO Grå

Pris: 599,-

Med denne mini højtaler kan mor høre alle hendes yndlingstoner, hvor end hun ønsker. Det eneste hun skal gøre, er at forbinde mobilen eller computeren til højtaleren, og den vil fylde hele rummet med lækker musik. Med den kendte 360 Full Room lyd beviser den at små pakker også kan give store oplevelser.

Se vores udvalg af højttalere her.

Samsung Galaxy S6 32GB White Pearl

Pris: 1.299,-

Skal denne skønhed overraske mor på Mors Dag? Med et feminint design, perlemors udseende og en 5.1’’ Super AMOLED Quad HD skærm, kan den gøre enhver kvinde blød i knæene. En smuk og kraftfuld maskine til gode penge – Lige noget for mor!

Se vores udvalg af Samsung Galaxy her.

Nu hvor det har været mor der har været forkælet, så må det være fars tur - her kan du læse mere om fars dag hos Blue City.