Loading

Late Summer Sale

Hos Blue City er vores Late Summer Sale desværre overstået, dog kan du købe en ny iPhone på Black Friday.

 

Late Summer Sale Tilbud hos Blue City

Blue City byder velkommen til stærke priser og spændende tilbud med vores store sensommersalg. Kampagnen kører ude i alle vores elektronik butikker, samt her på siden, så du har rig mulighed for at udnytte alle vores gode tilbud på brugt kvalitets elektronik med 2 års garanti.

Find alle de gode tilbud her – online og i vores butikker

Nu bliver det så nemt som overhovedet muligt, for dig, at finde alle de stærke online tilbud på elektronik. Vi har nemlig samlet alle tilbud på det du mangler til skolestart 2019, til arbejdet eller bare en ny start på elektronikken efter sommeren. Hos os har vi ikke studierabat, men rabatter til alle vores kunder her under Late Summer Sale, da priserne er hevet gevaldigt ned på jorden.

Vores Late Summer Sale er desværre slut, men forbered dig på gode mange gode tilbud til Cyber Monday. Du kan måske finde din næste tablet på Cyber Monday.

Find tilbuddene under kategorierne

Om du søger den nye iPhone XsiPhone 7Samsung GalaxyMacbook eller en ny bærbar PC, så finder du alle produkter med tilbud i de relevante kategorier. Alle tilbuddene for Late Summer Sale 2019 finder du både online i vores webshop eller ude i vores butikker over hele landet.

Hvordan trækkes tilbuddet fra den ordinære pris?

Vi har allerede fratrukket prisen, før du vælger produktet. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvilket produkt du ønsker at vælge og forsøde tilværelsen med. Skal det være en effektiv bærbar fra HP eller Lenovo, en skarp iPhone 8, eller måske en lækker MacBook Air til skolebænken. Valget er helt op til dig! Vi kører ikke med Apple studierabat – Rabatterne gælder alle vores kunder.

Find en Blue City butik i nærheden af dig

Vi har butikker overalt i landet – næsten. Fra Aalborg til Køge og København til Vejle finder du vores store udvalg af brugt elektronik. Du kan selvfølgelig også gøre dig klar til studiestart 2019, eller gøre brug af vores store sommerudsalg på www.bluecity.dk. Køb computer, iPhones, bærbare og meget mere hos os – så skåner du miljøet og pungen på samme tid.

Hvorfor købe elektronik hos Blue City?

 

Vi sørger for at du har mulighed for at købe det nyeste elektronik uden at tømme kontoen. Dette betyder, at du nu kan købe en iPhone X eller en MacBook uden at skulle droppe ferien til næste sommer. Desuden kan du gøre børnene klar til studiestart med vores gode tilbud og tilbud online eller i vores butikker. Gør en god handel med vores gode tilbud under vores Late Summer Sale.

Hvordan henter jeg produktet?

Kom gerne ned til butikken, hvis du ønsker yderligere vejledning ift. At købe brugt hos os. Vores ansatte er skarpe i deres vejledning om, hvilke produkter, der passer præcis til dine behov. Ønsker du at bestille online og tage den digitalt, er dette også muligt. Vi sender tilmed din elektronik af sted i brugt pap, så du er med til at skåne miljøet endnu mere. Fantastisk!

 

Sådan holder du styr på de mange tilbud til skolestart 2019

1. Hvilke produkter søger du?

I så fald anbefaler vi at du grundigt besøger en masse forskellige online webshops og butikker for stærke tilbud.

2. Hvornår slutter de forskellige tilbud?

Hold dig gerne opdateret med vores nyhedsbreve, hvis du ønsker at være på forkant med vores stærke kampagner hele året. I mange tilfælde kan det betale sig at downloade diverse tilbudsapps, så du er helt rustet til at gøre en god handel.

3. Få alle dine favorittilbud ned på en liste

Så har du mulighed for nemmere at filtrere de dårligere tilbud fra. Nemt og hurtigt!

Hvilke produkter forhandler Blue City?

 

Bortset fra diverse tilbehør, er alle vores produkter recycling. Vi giver elektronik nyt liv, så de ikke ender som ren støv i bunden af rodeskuffen. Dette er heldigvis en holdning, som bliver mere og mere udbredt blandt danskerne og resten af verden. Vi har et af danmarks største udvalg af iPhones og Smartphones, såsom iPhone X, iPhone 8 tilbud, iPhone 7s, iPhone 7, iPhone 6 og ældre modeller. Vi forhandler også smartphones såsom Samsung, Huawei, ASUS, BlackBerry, BQ, CAT, Doro, Lenovo, OnePlus, Sony Ericsson og Samsung Galaxy.

 

Sælger Blue City andet end MacBooks og iPhones?

Vi har en masse forskelligt elektronik på lager, såsom iPhones, Smartphones og MacBooks. Dog kan vi også tilbyde lækre højtalere til de skønne toner, effektive bærbare til arbejde eller spilgamer PC’erSmartwatches og tablets. Vi har næsten hvad elektronik-hjertet kan begære. Finde vores mange spændende tilbud på www.bluecity.dk eller i vores butikker, så du eller dine er klar til skolestart 2019, arbejdet, back to school eller bare gode timer med kvalitetselektronik uden at tømme kontoen.

 

Vores kunder elsker os – også efter sommeren

Det kan du læse mere om på Trustpilot. Du kan derfor være sikker på et stærkt køb hos Blue City. Vi tilbyder en sikker service og certificeret datasletning, så du sikkert kan købe eller sælger elektronik til os. Desuden er vi en landsdækkende kæde, og landets største inden for brugt elektronik, så du vores troværdighed og din sikkerhed som kunde er i top.

 


 

Skal barnet have en god start på studiet?

 

Nu står den på skolestart 2019 og studiestart 2019, så det er vigtigt at være rustet til de nye udfordringer. Dog kan dette gøres uden at tømme kontoen hos Blue City, hvor du kan give dine børn en god start med det bedste udstyr. Og tilmed med stærk samvittighed og ekstra penge på lommen. Derfor, er dit barn klar til at være back to school? Så tjek vores store tilbud online og i vores butikker.

 

Hvordan finder man Blue City’s butikker under Late Summer Sale?

Vores 8 butikker er placeret over hele landet, centralt i flere af Danmarks største byer. Find os bl.a. i København, Vejle, Næstved, Køge, Slagelse, Odense, Ålborg, Århus, eller i Sverige i Malmø. Vi gør det derved muligt for dig at købe brugt elektronik til gode priser. Både sikkert hurtigt og nemt – og så med 2 års garanti. Vi giver ydermere 14 dages returret, så du er ligeså godt stillet hos os, som i en almindelig elektronik butik.  

 

Blue City pris- og 2 års garanti

Vi kører altid prisgaranti, hvis du finder en anden forhandler med samme vare, med 2 års garanti. Dette gælder også under kampagnen, hvor vi matcher alle priser og fratrækker yderligere 50 kroner, så du kan gå herfra med et godt tilbud. Hos Blue City kan du altid være klar på kvalitetselektronik til gode priser og en sikker brugthandel.

 

Hvorfor købe elektronik til skolestart 2019?

Skal dit barn starte i skole, skal du selvstarte på universitet eller et nyt job, er det vigtigt at du sikrer dig de bedst mulige startforhold. Dette kan du gøre ved at ruste dig med den nyeste og mest effektive elektronik, så du er klar til at tage imod alle de udfordringer, der måtte dukke op. Man må aldrig gå ned på elektronik i denne situation. Det ville være ærgerligt at komme bagud på grund af manglende elektronik.

 

Hvordan udvælger jeg den rigtige bærbar til mit barn?

Hos Blue City tilbyder vi kvalificeret hjælp til at udvælge elektronik ud fra dine behov. Dette gør vi i alle vores elektronik butikker rundt om i landet, så du kan være sikker på en stærk handel på brugt elektronik til studiestart, skolestart, arbejdet eller bare derhjemme. Vi tilbyder desuden 14 dages returret og 2 års garanti, så du kan være helt sikker på at bruge din hårdt optjente penge hos os. For både dig, kloden og din konto.

 

Hvor længe varer vores sommerudsalg?

Vores sommerudsalg starter d. 15. august og slutter d. 8. september. Dette betyder 3 uger med stærke tilbud, både online og i vores butikker, så du kan gøre en stærk handel på en bærbar PC, iPhone 8, iPhone 7, iPhone X, Samsung Galaxy, Huawei, HP, Lenovo, Apple produkter og gode tilbud på en masse andet kvalitetselektronik. Valget er helt op til dig. Har du brug for hjælp til at udvælge den korrekte elektronik til dine behov, står vi klar til at hjælpe dig med en masse gode råd.

 

Åbningstider i tilbudsperioden

Find de bedste tilbud her i vores online webshop eller i vores butikker. Butikkerne er dog ikke åbne om søndagen, men vores online shop er åben hele perioden.

Vores butikker holder lukket om søndagen, men vores online webshop vil køre begge dage. Dog er vores butik i Århus åben hver første søndag på måneden. Derfor kan du stadig benytte dig af de stærke på tilbud og priser hele perioden, hvis dette skulle være relevant. Igen er dette helt op til dig.

 

Hvorfor er Blue City det rigtige valg til studiestart 2019?

For det første sparer du mange penge ved at købe elektronik hos os. Du får brugt elektronik, der er certificeret datasikret, kvalitetstestet og sikret på alle måder. Elektronikken er renset og klargjort, så det er klar til flere år endnu. Derudover skåner du miljøet ved at købe brugt hos os. I 2018 brugte smed verdens befolkning ud for ca. 54 millioner ressourcer – Eller hvad der svarer til 4500 Eiffeltårne. Skræmmende at tænke på, og noget du og vi kan gøre noget ved i dag.

 

En miljøvenlig historie

Vi kan give dig gode tilbud hele kampagnen og samtidig god samvittighed. Hver gang du køber elektronik hos os, skåner du nemlig kloden for en masse energi, og indtil videre har vores kunder sparet jorden for omkring 24 millioner kg ressourcer og affald. Derfor behøver du ikke studierabat eller studiekort for at tage del i herlighederne – vi har samlet det hele lige her.

En MacBook kræver 400.000 liter vand at producere (bassinet i den lokale svømmehal kræver 700.000 liter – tænk over den). Derudover smider vi mange millioner iPhones og smartphones ud hvert år. Alt dette kan du hjælpe med at rode bod på, ved at købe din elektronik hos Blue City. Du får tilmed 2 års garanti og masser af penge på kontoen oven i hatten. Læs mere om Blue City's bidrag til sparet ressourceforbrug.

Vi ønsker dig en god jagt under vores Late Summer Sale tilbudsfest, og en god start på tiden efter sommeren. Gør livet lidt nemmere med god elektronik hos Blue City – Det kan faktisk betale sig hos os. Helt uden at sprænge kontoen, aflyse ferien til Malaga eller glemme julegaverne. God jagt!