Loading

Januar udsalg

Januartilbud - Er du klar til januar udsalg 2021?

Så er vi nået til det igen, pyha endelig! Tiden, hvor det splinternye år står for døren, og ikke mindst, januarudsalget! Meget ligesom den forgangne juletid, så er januar i Danmark altid en måned omspændt af sitren, spænding og undrende spørgsmål som“kommer der gode tilbud til januar udsalg i år?”

Og heldigvis er svaret: Ja, det gør der. Selvfølgelig kommer der også knaldhamrende gode tilbud til dette års januarudsalg. Og her hos Blue City kan du dykke ned i vores gode tilbud, rabatter og weekendtilbud her på siden, løbende i januar måned.

Perioden for dette års januarudsalg hos Blue City:
Du kan i år finde en masse billige og gode tilbud på brugt elektronik i indtil d. 2. februar 2021.

Vi har glædet os meget til det nye års januarudsalg - har du også det?

Er der dags- og weekendtilbud med i januarudsalget?

Ja det er der, der vil være masser af både dags- og weekendtilbud i Blue Citys januarudsalg i år. Du kan se, hvilke dags- og weekendtilbud på brugt elektronik som indgår i årets januarudsalg, lige her på siden. Det er en god idé løbende at holde øje med, hvilke priser, tilbud og rabatter der er på højkant. Men vi kan garantere, at der i de løbende dags- og weekendtilbud på brugt elektronik, vil være skarpe udsalgspriser. Og du finder det hele, både her på siden og rundt omkring i vores Blue City butikker. Men husk at holde øje

Lad mig finde min nærmeste Blue City butik med det vons!

Hvor længe kører januarudsalg i Blue City?

Perioden for januarudsalg skifter lidt år efter år. Dette kan både være på grund af skiftende vejr, forskelligartede leverandører og fordi der nogle gange lige skal slås ekstra mave efter den forgangne juletid.

Ikke desto mindre så afholder vi hos Blue City  indtil d. 2. februar 2021.

Hvordan vil du starte dit (klima) år?

Start året med point på karmakontoen med Blue Citys klimavenlige januartilbud.

Står dit nytårsforsæt også i klimaets navn med planer om at reducere dit personlige klimaaftryk i 2021? Måske er du allerede lidt af en klimatosse, som altid er på jagt efter grønnere alternativer, eller måske er du helt grøn i klimakampen og ved slet ikke, hvor du skal starte i jagten på en mere bæredygtig livsstil? Hos Blue City er der hjælp at hente med vores klimavenlige januartilbud. Hos os kan du nemlig købe brugt elektronik, uden at det koster dig på klimakontoen. Der er op til 15% rabat på populære produkter både online og i butikkerne.

Hvad kan du egentlig gøre for at reducere dit personlige klimaaftryk i 2021?

Som privatperson er der mange gode råd og ting, man kan gøre for at reducere sit personlige klimaaftryk – og du har sikkert hørt det hele før. Man kan spise mindre kød, rejse mindre, rejse med tog i stedet for fly, tage cyklen i stedet for bilen og ikke mindst være en mere bæredygtig forbruger. Men hvad vil det sige at være en bæredygtig forbruger?

At være en bæredygtig forbruger handler først og fremmest om at være en mere velovervejet forbruger. En rigtig stor del af vores personlige klimaaftryk kommer nemlig fra forbrug og indkøb af tøj, møbler, elektronik osv. Derfor er en ændring af dine forbrugsvaner også et godt skridt på vejen mod et reduceret klimaaftryk. En stor del af vores forbrug og indkøb kan ofte undværes eller indkøbes på mere bæredygtig vis. F.eks. ved at købe brugt i stedet for nyt. Gør derfor 2021 til året hvor du ikke køber uden først at spørge dig selv: ”Kan jeg dele, låne eller købe det brugt?”

Køb brugt elektronik med 2 års garanti til gode priser i januar

Hos Blue City gør vi det nemt og fordelagtigt at købe brugt i stedet for nyt. Vi giver nemlig 14 dages returret og 2 års garanti. Står du her i starten af 2021 og har brug for en ny billig iPhone, smartphone, iPad, bærbar computer, Macbook eller anden elektronik kan du derfor med fordel købe det brugt hos Blue City til kanongode januartilbud.