Loading

Januar udsalg

 

Januartilbud

Start året med point på karmakontoen med Blue Citys klimavenlige januartilbud.

Står dit nytårsforsæt også i klimaets navn med planer om at reducere dit personlige klimaaftryk i 2020? Måske er du allerede lidt af en klimatosse, som altid er på jagt efter grønnere alternativer, eller måske er du helt grøn i klimakampen og ved slet ikke, hvor du skal starte i jagten på en mere bæredygtig livsstil? Hos Blue City er der hjælp at hente med vores klimavenlige januartilbud. Hos os kan du nemlig købe brugt elektronik, uden at det koster dig på klimakontoen. Der er op til 15% rabat på populære produkter både online og i butikkerne.

Hvad kan du egentlig gøre for at reducere dit personlige klimaaftryk i 2020?

Som privatperson er der mange gode råd og ting, man kan gøre for at reducere sit personlige klimaaftryk – og du har sikkert hørt det hele før. Man kan spise mindre kød, rejse mindre, rejse med tog i stedet for fly, tage cyklen i stedet for bilen og ikke mindst være en mere bæredygtig forbruger. Men hvad vil det sige at være en bæredygtig forbruger? At være en bæredygtig forbruger handler først og fremmest om at være en mere velovervejet forbruger. En rigtig stor del af vores personlige klimaaftryk kommer nemlig fra forbrug og indkøb af tøj, møbler, elektronik osv. Derfor er en ændring af dine forbrugsvaner også et godt skridt på vejen mod et reduceret klimaaftryk. En stor del af vores forbrug og indkøb kan ofte undværes eller indkøbes på mere bæredygtig vis. F.eks. ved at købe brugt i stedet for nyt. Gør derfor 2020 til året hvor du ikke køber uden først at spørge dig selv: ”Kan jeg dele, låne eller købe det brugt?”

Køb brugt elektronik med 2 års garanti til gode priser i januar

Hos Blue City gør vi det nemt og fordelagtigt at købe brugt i stedet for nyt. Vi giver nemlig 14 dages returret og 2 års garanti. Står du her i starten af 2020 og har brug for en ny billig iPhone, smartphone, iPad, bærbar computer, Macbook eller anden elektronik kan du derfor med fordel købe det brugt hos Blue City til kanongode januartilbud.