Loading

5 gode grunde til at købe skærmbeskyttelse

 

I dag har de fleste af os en smartphone af en art. Vi bruger dem i mange forskellige sammenhænge, og vi ville sandsynligvis have svært ved at klare os uden dem. Din smartphone bliver brugt til alt lige fra at finde vej til at tjekke busforbindelser, lave indkøbslister og holde dig opdateret på nyheder fra ind- og udland. Vigtigst af alt bruger vi vores smartphones til at holde os i kontakt med omverdenen.

En smartphone kan altså alverdens ting og sager og er blevet et vigtigt redskab for os. Derfor virker det også som noget nær jordens undergang, når du taber din telefon, og skærmen går i stykker.

I takt med at smartphoneskærmene bliver større og større, er de mere udsatte i forhold til at knække og få ridser. Derfor giver det også god mening at passe på din personlige assistent med en form for skærmbeskyttelse. Det er her, screen protection produkter kommer ind i billedet.

Her får du fem gode grunde til at købe skærmbeskyttelse til din smartphone eller anden mobilenhed.  

#1: Der er mindre risiko for en ødelagt skærm

Den vigtigste grund til at købe skærmbeskyttelse er, at det nedbringer risikoen for, at din skærm går i stykker. Produktet kan ikke modstå hvad som helst, og bliver din smartphone eksempelvis tabt fra ekstreme højder, vil både skærm og beskyttelsesglas med største sandsynlighed fortsat gå i stykker. Det gælder imidlertid, at beskyttelsesglasset tager det værste, og i langt de fleste tilfælde vil det altså blot være dette, der går i stykker – ikke din skærm.

Screen protection fungerer altså som et beskyttende lag, der kan sikre din skærm en væsentlig levetidsforlængelse. Afhængigt af hvilken type glasbeskyttelse, du vælger, er der forskel på, hvor modstandsdygtigt glasset er, men alt andet lige vil det altid yde din smartphone ekstra beskyttelse ved uheld.

Vil du sikre din smartphone – og dig selv – imod en ødelagt skærm, gør du således klogt i at investere i skærmbeskyttelse til iPhone 11, eller hvad end du ligger inde med for en smartphone.

#2: Du beskytter din skærm imod ridser

Beskyttelse til iPhone 8 eller en anden smartphone beskytter skærmen imod at blive ødelagt. Derudover lægger den sig som et beskyttende lag, som minimerer mængden af ridser i skærmen. Det betyder altså, at du ligeledes kan sørge for, at din skærm holder sig smuk i lang tid frem ved hjælp af skærmbeskyttelse.

Typisk ligger din smartphone i en lomme eller taske, når du er på farten. Her ligger den sandsynligvis sammen med nøgler, pung og andre ting og sager, du altid har på dig. Især nøgler er hårde for smartphoneskærme og kan give mange ridser. Derfor kan det også godt betale sig at investere i et beskyttelsesglas til din smartphone.  

#3: Det er billigt at udskifte skærmbeskyttelse

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du i tide og utide skal skifte skærmen på din smartphone ud, fordi den går i stykker eller bliver alt for ridset. At skifte dit beskyttelsesglas til iPhone 8 eller en anden smartphone ud koster derimod ikke alverden. Tilmed er det nemt og ligetil at klare monteringen. Alt i alt er det en langt billigere og nemmere løsning end at skulle udskifte selve smartphoneskærmen hver eneste gang, der sker noget med denne.

Du kan finde Skærmbeskyttelse til Huawei P20 Pro og andre smartphones fra mange forskellige brands. Mange udgaver koster blot et par hundrede kroner, og dét er altså penge, der er godt givet ud. Sammenlignet med en komplet udskiftning af skærmen er det en markant billigere løsning at købe skærmbeskyttelse til din iPhone XS, iPad eller LG-telefon brugeroplevelser. 

#4: Skærmbeskyttelse påvirker ikke din brugeroplevelse

Noget af det helt geniale ved glasbeskyttelse er, at det ikke påvirker din brugeroplevelse. Det er fuldkommen gennemsigtigt, så du fortsat kan få det hele med. Dertil kommer, at det ikke nedsætter trykfølsomheden i skærmen, så du kan fortsat bruge touchskærmen akkurat, som du er vant til.

Med skærmbekyttelse til OnePlus, HTC eller en anden smartphone får du altså optimal beskyttelse, uden det påvirker, hvordan du bruger din telefon. Så længe beskyttelsesglasset er monteret korrekt, og der ingen luftbobler er under glasset, kan du benytte din smartphone fuldkommen som normalt. Selvom du har beskyttet din iPhone X, iPhone 7 eller Samsung Galaxy med et lag glas, vil din brugeroplevelse være uændret.

#5: Du kan værne om dit privatliv med screen protection  

Du kan finde skærmbeskyttelse til enhver smartphone på markedet. Om du har en iPhone 7 Plus eller en Sony Xperia, er der udviklet beskyttelse særligt til din telefon. Det vil sige, at det passer helt perfekt på alle leder og kanter. Om du køber glasbeskyttelse til iPhone 6 eller til eksempelvis iPhone XS er ikke helt ligegyldigt, så sørg for at vælge den rette skærmbeskyttelse til netop din telefon.

Udover at du kan finde screen protection til enhver mobilenhed, gælder det, at du i dag kan finde beskyttelsesglas med mange forskellige smarte features. For eksempel er der udviklet et produkt, der giver dig mulighed for let at lukke af for dit frontkamera. I en tid, hvor det bliver vigtigere og vigtigere at værne om sit privatliv, kan det give særdeles god mening at investere i denne type skærmbeskyttelse.

Går du op i netop at værne om dit privatliv, kan du ligeledes få fingrene i screen protection, der gør, at man ikke fra siden af kan se, hvad der foregår på din smartphone. Ser man skærmen fra siden, vil den være mørk, imens du selv fortsat kan benytte skærmen som normalt. Det giver dig optimal beskyttelse, uanset hvor du færdes.

Derfor skal du købe skærmbeskyttelse til dine mobilenheder

Der er nærmest ikke andet end gode grunde til at investere i skærmbeskyttelse. Det er nemlig langt billigere end gang på gang at skulle skifte skærmen på din smartphone – eller anden mobilenhed – ud, når denne går i stykker.

Glasset beskytter ikke din skærm imod hvad som helst, men det kan klare en hel del. Du kan altså forvente væsentligt længere levetid på din skærm, hvis du beskytter den med skærmbeskyttelse. Glasset er hærdet med henblik på at være ekstremt robust, så din smartphone kan være helt tryg inde bagved. Vil du have glæde af din smartphone så længe som muligt, er beskyttelsesglasset vejen frem.

Sådan sætter du et screen protection korrekt på din skærm

1. Start med at slukke din mobil

Det vil gøre det lettere for dig at se snavs eller støv på skærmen, hvis mobilen ikke er tændt. Du får det bedste resultat hvis din skærm er helt ren for snavs, så du undgår pletter eller bobler under beskyttelsesglasset.

2. Åben indpakningen

I pakken finder du 1x beskyttelsesglas, 1x spritklud til rensning inden montering, 1x mikrofiberklud til aftørring af glasset inden montering.

3. Begynd afrensning af skærmen

Start med at afrense skærmen med spritkluden over hele skærmen, også ude i hjørnerne. Bagefter skal du tøre med mikrofiberkluden, således at skærmen er helt tør.

4. Monter glasset

Fjern foliet og placer glasset på skærmen. Du kan med fordel montere glasset vandret med tommelfingrene på den ene side og pegefingrene på den anden side. Sigt efter at fordele glasset lige i alle kanterne.

5. Fjern luftbobler

Ved at skubbe luftbobler ud mod kanterne, får du beskyttelsesglasset til at klæbe godt fast til din skærm.