Loading

Forårsdrømme

Foråret og magien er på vej!

Foråret er godt på vej. Hvor er det skønt! Det er en magisk periode, som, især i disse tider, giver ekstra skub på både humør og drømme. Hos Blue City vil vi gerne være med til at skubbe til både humør- og drømmevognen.

I resten af maj måned kører vi med en forårs-godte, nemlig “FORÅRSDRØMME”, som gælder fra onsdag d. 12. maj til fredag d. 4. Juni (kl. 23.59)

Her giver vi 5% på alt elektronik (som i forvejen er billigt) og vi giver 50% på udvalgt tilbehør, herunder skærmbeskyttelse (halv pris på skærmbeskyttelse er for iPhone-brugere med rabatkoden "screenprotection50").

Du kan læse mere om FORÅRSDRØMME her på siden og se om der er nogle elektroniske godter på vores hjemmeside eller i vores butikker, som kan sætte lidt ekstra gang i dit humør og dine drømme.

 

Foråret er magisk (og især i denne tid)

Foråret er magisk og fyldt med godt humør og spirende drømme! Og alle elsker foråret. Det er uden undtagelse, en magisk tid, hvor drømme spirer og gror. Lyset kommer tilbage og temperaturen bliver varmere. Naturen blomstrer op og springer ud. Dyrelivet begynder at kvidre, summe og kvække. Kort sagt, vi begynder alle, natur, mennesker og dyr, at vågne op fra den blege og lettere dvaske vinterhi.

At foråret er magisk, er indiskutabelt. Og at denne magi især er til at se og føle på nu, i denne tid, er også indiskutabelt. For sikke en tid det har været og stadig er. Og her kan vi netop mærke, hvordan foråret som sæson, er tæt forbundet med frihed, og ikke desto mindre, den frihedsfølelse som vi i Danmark både er stolte og bryster os af. Ligesom den lidt blege og dvaske vinterperiode, har vores frihedsfølelse nemlig også været påvirket i den seneste tid. Fordelen ved dette er dog, at vi nu sætter ekstra pris på de muligheder vi har, og de drømme vi kan udtænke og udleve. Store som små.  

 

Friheden til at drømme

Følelsen af frihed rykker nærmere og nærmere for os her i det danske land. Samtidig er solen og foråret kommet helt tæt på os, og hvor er det dog skønt. For foråret ER bare en magisk tid. Jovist, vi er stadig velsignet med et lille regnskyl, et lettere tordenbrag og/eller en bette mini-haglbyge i ny og næ. Men bevares, det er jo Danmark. Tvetydigt vejr er en del af pakken. Og man skal aldrig kimse ad lidt omskifteligt vejr, når vi jo i Danmark har så mange skønne muligheder ved siden af vores ellers lidt tvetydige vejr. Muligheder, som giver os en fantastisk frihed og bevægelighed til at (forårs)drømme.

 

Hvad betyder frihed for dig? 

I Danmark betyder frihed mange ting for os som folkefærd. For os betyder det blandt andet at have muligheden for, at bevæge os frit rundt og gøre, hvad vi har lyst til, og at have frirummet til netop at gøre dette. Frihed kan fx være at tage på café- og restaurantbesøg. At tage til koncerter, events og festivaller. At tage på stadion. At hygge med venner, familie og kærester. At have alenetid. At tage på shoppingture. At gå ture i parker og skove. At rejse rundt i ind- og udland. At gå til sport og fitness. At gøre noget godt for andre. At gøre noget godt for kloden og miljøet. At møde nye mennesker. At date. At synge. 

Kort sagt: At leve.

 

Forårsdrømme hos Blue City 

Hos Blue City kan vi også godt lide at drømme. Vi kan også godt lige at hjælpe med at opfylde andre menneskers drømme.

I resten af maj måned giver vi dig derfor en forårs-godte, nemlig“FORÅRSDRØMME”, som gælder fra onsdag d. 12. maj til fredag d. 4. Juni (kl. 23.59)

Her får du 5% på alt elektronik (som i forvejen er billigt) og vi giver dig også 50% på udvalgt tilbehør.

Så skynd dig at kigge rundt på vores hjemmeside eller besøg én af vores fysiske butikker, og bliv inspireret til dine FORÅRSDRØMME, som kan sætte lidt ekstra gang i dit humør og dine drømme.