Loading

Blue City er fyldt 6 år!

Rosa_boks_nyt_design_fodselsdag_2020_no_cta
Rosa_boks_nyt_design_fodselsdag_2020_no_cta_dk

Det bliver fejret med stærke fødselsdagstilbud

Skal der være fest, så lad der være fest! Blue City åbnede dørene for første gang d. 14 Juli, 2014 og derfor vi fylder 6 år. Det bliver fejret med et væld af stærke tilbud på brugt elektronik med 2 års garanti. Vi inviterer til tilbudsfest i alle vores 8 butikker rundt om i landet, samt her på www.bluecity.dk


Har du været på udkig efter en ny iPhone, Samsung Galaxy eller måske en ny MacBook? Så er det nu du skal slå til – du slipper også for at skulle bladre igennem en lang tilbudsavis, vi har nemlig samlet de bedste tilbud til dig lige her. Alle tilbuddene for vores fødselsdagsfest finder du også i vores butikker.

Hvordan trækkes rabatten fra den almindelige pris?

Bare rolig – vi har gjort det nemt for dig at finde rundt i alle vores fødselsdagstilbud. Vi har nemlig fratrukket prisen for dig, men du kan på de enkelte produkter se hvor stor en procent vi har fratrukket. Gør noget godt for dig selv – og deltag i vores fødselsdagsfest med gode priser. Køb billig elektronik – med god samvittighed.


6 års kamp for miljøet

Blue City har siden 2014, i sammenarbejde med vores fantastiske kunder, sparet kloden for over 25 millioner kg ressourcer! Det svarer faktisk til over 18.461 pølsevogne, eller over 2000 rundetårne! Tyg lige på den, for det er en del. Vi vil derfor gerne takke alle vores fantastiske kunder ved at holde et brag af et udsalg og ikke én tilbudsuge, men hele 14-dages fødselsdagsfest.


Find en af vores 8 butikker – måske der er en nær dig

Vores butikker finder du spredt over Jylland, Fyn og Sjælland. Vores butikker er til at finde i Århus, Vejle, Aalborg, Odense, Slagelse, København, Køge samt i Næstved. Alle vores butikker holder en brag af en fest, og alle er inviterede. Kom ned og besøg en af vores butikker, og få en god snak med vores dygtige kollegaer. Har du ikke mulighed for at deltage i butikkerne? Frygt ej, vi holder selvfølgelig også en brag af en fest her på siden!


Hvorfor købe elektronik hos Blue City?

Hos Blue City kan du købe din favorit telefon, computer eller andet elektronik til en rigtig stærk brugtpris. Vores koncept er bygget op omkring re-cycling, også kaldet e-cycling, hvor vi ser værdien i at give elektronikken nyt liv. I dagens samfund er ”smid-ud”-kulturen i højsædet, hvilket har skabt store problemer for jordens balance. Vores kunder har siden vores start i 2014, sparet jorden for over 25 millioner tons ressourcer og affald. En udvikling vi satser stærkt på at øge – for alle parter. Især for de kommende generationer.


Sælger Blue City andet end iPhones?

Her hos Blue City sælger vi en masse spændende elektronik i stærk kvalitet og med 2 års garanti. Enhver handel hos os er baseret på 2 års garanti. Andre produkter er også tablets fra bl.a. Apple, Samsung, Huawei, HP og Dell, samt smartwatches fra Apple og Samsung. Kig nærmere i vores webshop eller i butikkerne, for at opdage de mange spændende fødselsdagstilbud.Blot skal være opmærksom på, at vi har et begrænset antal varer på lager, og at der derfor er et løbende et skiftende udvalg i webshoppen.


Køb brugt med 2 års garanti og prisgaranti

Vi kører altid prisgaranti, hvis du finder en anden forhandler med samme vare, med 2 års garanti. Dette gælder selvfølgelig også under fødselsdagskampagnen, hvor vi også matcher alle priser og fratrækker yderligere 50 kroner, så du kan gå herfra med et godt tilbud. Hos Blue City kan du altid være klar på kvalitetselektronik til gode priser og en sikker brugt handel.


Rul op til toppen af siden og find dit næste elektronikkøb

Er du klar til at købe nyt elektronik – men med god samvittighed? Så rul op, og udforsk vores vilde fødselsdagstilbud.