Loading

Blue City's bidrag til sparet ressourceforbrug

Vil du være med til at gøre noget godt for miljøet? Gør som vores kunder, køb brugt elektronik med grøn samvittighed!

Der er ingen hemmelighed, at vi i Danmark er glade for elektronik. Vi er faktisk så vilde med det, at vi i gennemsnit skifter vores telefon ud hver 18 måned.

Vidste du at?

I Europa, bliver der smidt ud for 8,7 mio. tons elektronikaffald hvert eneste år, og alene i Danmark smider vi ud for 140.000 tons. Det svarer ganske enkelt til at hver enkelt forbruger smider 25 kg elektronik ud. Når du køber brugt elektronik, er du med til at mindske dette affaldsforbrug, og samtidig mindske vores miljøforurening.

Tips til at mindske ressourceforbruget

Det er nok de færreste der tænker over, at ens elektronik skaber en hel del affald, og bruger en masse ressourcer når det bliver produceret. Det er hvad der kaldes et skjult ressourceforbrug.

Når der skal produceres en mobiltelefon, kræver det et ressourceforbrug på 26 kg, det vil sige at der bliver brugt 26 kg ressourcer og affald på at producere en smartphone. 

Vi vil gerne hjælpe med at spare på ressourcerne, derfor kommer vi herunder med lidt tips til hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Du kan spare på ressourcerne og købe brugt elektronik på Black Friday samtidig med du sparer penge.

Tænk genbrug og køb brugt

Du kan være med til at gøre en indsats, køb brugt elektronik med grøn samvittighed. Der er tusindvis af kroner at spare ved at købe en brugt telefontablet eller computer hos os. Ikke nok med du kan spare en masse penge når du køber din elektronik brugt, du er også med til at hjælpe miljøet og mindske mængden af elektronikaffald.

Hos Blue City går vi op i kvalitet og i at forlænge produkternes levetid, og derved gøre noget godt for miljøet. Når du handler hos os, får du altid 2 års garanti på dine køb, det er nemt og smart. Jo bedre vi bliver til at genbruge de elektroniske produkter, jo færre ny behøver vi at producere.

Her kan du læse vores anbefalinger til køb af en brugt telefon, frem for en fabriksny.

Lad tingene gå videre og sælg din gamle elektronik

Står du og er ved at skulle skifte din gamle computer, eller mobiltelefon ud? Om det er sidste års model, eller ældre, så kan det være mere værd end du lige går og tror. Besøg en af vores butikker, se hvor vi ligger lige her, og få vurderet din gamle elektronik fremfor lade det samle støv, eller smide det ud.

Her kan du læse mere om det at sælge brugt elektronik til os.

Forlæng levetiden på din mobiltelefon

Du kan også være med til at mindske ressourceforbruget, ved at beskytte din telefon. For et lille beløb, kan du få din mobiltelefon til at holde længere, og derved sørge for at den er mere værd når den skal udskiftes til en ny. Beskyt din mobiltelefon med et godt cover, og undgå ridser og slag. Et cover kan også være med til at give dig et bedre greb på din mobil.

Se vores udvalg af mobilcovers til din smartphone her.

Der er ikke nogen hemmelighed at skærmene på en mobiltelefon kan være skrøbelige. Det kan derfor være en god investering med skærmbeskyttelse på din telefon, så du undgår dyre reparationer. Skærmbeskyttelsen hjælper også med at holde din skærm fri for ridser og hakker.

Se vores udvalg af skærmbeskyttelse til din smartphone her.

Har du været uheldig? Eller har du bare brug for at forlænge din batterilevetid lidt, så kan vi også hjælpe dig! Vi reparerer nemlig også din ødelagte telefon, endda med 2 års garanti.

Se vores priser for reparation af din mobiltelefon lige her.

Kilder:

https://www.altomdata.dk/elektronisk-affald-truer-os-paa-livet

https://mst.dk/affald-jord/affald/saerligt-for-borgere-om-affald/mindre-affald/