Loading

Black Weekend

Vilde Black Weekend tilbud hos Blue City

Kom til Black Weekend hos Blue City. Hele weekenden har vi spækket onlineshoppen og vores butikker med gode tilbud på brugt elektronik af høj kvalitet. Gør et kup og køb dig et nyt tv, telefon, smartwatch eller iPad til en helt sort pris.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder hvert år på fredagen efter den amerikanske højtid - Thanksgiving. I USA husker amerikanerne datoen for Thanksgiving ved at den falder den 4. torsdag i november, og at Black Friday altid er dagen efter. I år (2019) er Black Friday den 29 november.

189Days
:
08Hours
:
15Minutes
:
13Seconds

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en dag, hvor du som forbruger kan spare en masse penge på diverse indkøb, både online og i butik. Siden 2005 har denne dag været den travleste shoppingdag i USA. I Danmark begyndte vi først at tage den amerikanske tradition til os i 2013, da nogle danske webshops for første gang indførte Black Friday. Sidenhen har konceptet kun vokset sig større. Til Black Friday kan du gøre nogle gode kup - men vær hurtig! Der er rift om de gode tilbud.

Køb dine julegaver i god tid til en god pris

Black Friday er for mange ensbetydende med starten på det store juleindkøb. Det er en dag, som giver dig mulighed for at købe produkter til en god pris. Så hvorfor ikke få fat i dine kæres ønskelister allerede nu, og se om ikke et TV, en iPhone, iPad eller et andet stykke elektronik skulle være havnet på deres ønskeliste. Køb gaven til Black Weekend hos Blue City, og spar penge. Da vi sælger brugte produkter kan disse ikke byttes, men du får 14 dages fortrydelsesret hvis varen ikke lever op til det forventede, og skulle noget ske med produktet er der 2 års produktgaranti. Så lad julen komme tidligt i år, og overrask med en pakke fra Blue City under juletræet.

Gode råd til Black Friday

  • Hvilke produkter er du på udgik efter? Undersøg webshops og fysiske butikker.
  • Hvornår starter og slutter udsalget. Er der timetilbud, bestemte tilbud i butik m.m. Tilmeld dig nyhedsbreve og følg med på de sociale medier.
  • Lav en liste, både over dine egne indkøb men også over eventuelle julegaveønsker.

Shop tilbud online og i butik

Hos Blue City holder vi Black Weekend, både online og i vores butikker rundt i landet. Der er forskellige tilbud fra butik til butik, da det afhænger af hvilke varer vi har på lager. Er du på udkig efter et bestemt produkt, og ønsker du at vide pris og lagerstatus, så kontakt os i butikken. Du kan nemt og enkelt handle online, hvor du finder et stort udvalg af brugt elektronik til gode priser til Black Weekend.

Hold dig opdateret

Hos Blue City skyder Black Weekend i gang med en masse gode tilbud til dig! Vil du være sikker på ikke at gå glip af noget, så husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være up-to-date på de bedste tilbud!

Blue City Prisgaranti

Hos Blue City kører vi altid prisgaranti, hvis en anden forhandler har samme vare, med 2 års garanti. Dette er ingen undtagelse til Black Weekend, her matcher vi også ALLE priser, og fratrækker yderligere 50 kroner fra denne pris. Hos Blue City kan du altid være klar på en god og sikker brugthandel.

Indtil da kan du udforske vores mest populære produkter

Der er lang tid til Black Friday, men derfor skal du ikke gå glip af nogle gode tilbud - her kan du læse mere om Fars dag hos Blue City