Apple iPhone X 64GB Sølv

Produkt karakter:
100% of 100
1.739,00 DKK
På lager
SKU
40532
 
Kan kun købes i butik. Vis butiksliste.

Vores unikke koncept

bullet24 måneders garanti
bullet14 dages returret
bulletBesøg os i en af vores 11 butikker
bulletAlle produkter er renset for data og klar til brug

Brug for hjælp - Kontakt kundeservice på 78756535

Åben - Mandag-fredag 10-17

Detaljer

iPhone X 64GB Sølv

Er du på jagt efter en solid, kompromisløs og funktionsdygtig iPhone, der kan tage knivskarpe billeder med et af de bedste kameraer på markedet og samtidig levere uafbrudt underholdning i utallige timer? Så er det uden tvivl en iPhone X du skal have fingrene i.

En revolutioneret iPhone

iPhone X blev udviklet for at markere deres 10-års jubilæum siden deres første iPhone. Det var Apple’s mest avancerede og bedste smartphone til dato. Apple havde bevidst gemt deres ”High-end features” til iPhone X’en, der tager denne iPhone til helt nye højder.

iPhone X har den største skærm af alle iPhone telefoner, med sine forbløffende 5.8” Super Retina skærm display, som strækker sig fra kant til kant.  Med den større skærm har det betydet at Apple har fjernet den famøse ”Home-button” for en markant ekstra mængde skærm. iPhone X’s 2046 x 1125 OLED-skærmopløsning med en pixel tæthed på 458 PPI står virkelig skarpt, er utrolig præcis i farven og fantastisk klar i billedet. Den har det mest holdbare glas nogensinde, både front- og bagsiden. Derudover tilbyder iPhone X, QI Wireless opladning og har et IP67 belægning, hvilket beskytter mod skadeligt støv og gør den vandtæt på dybder helt ned på 1 meter, i op til 30 minutter.

iPhone X - detaljer i verdensklasse

Apple har altid leveret gode kameraer, der altid har givet gode resultater. iPhone X kommer pakket med et Dual 12MP kamera. Dette dobbelt kamera er blevet opgraderet til perfektion. Kamerasensoren er blevet lavet helt om, hvilket har gjort kameraet større og hurtigere for bedre struktur og farver. Billederne du tager, er helt igennem forbløffende og med yderst livlige farver. Det gør iPhone X’en perfekt til landskabs billeder. Den tilbyder også 4K Video med ufattelige 60 FPS. Frontsiden er blevet skiftet ud med et True Depth har gjort det muligt at bruge portrætfeaturen gennem et 7MP Selfie Kamera.

True Depth kan analysere mere end 50 forskellige muskelbevægelser som kan spejle dine udtryk i 12 forskellige Animoji. Selvom deres ”Home-button” ikke længere findes på iPhone X, har de introduceret en ny feature, nemlig Face-ID ansigtsgenkendelse. Kombineret med True Depth, har de gjort det muligt at lave ansigtsgenkendelse, selv i et så stort omfang at det kan bruges som password. Face-ID har ingen begrænsninger, selv hvis du bruger briller eller befinder dig i mørke rum.

Performance uden sammenligning

Hvad hastighed angår, viser den sig helt igennem overlegen. Den har en kraftig A11 Bionic chip-processor kombineret med 3GB RAM og et nano sim kort, som gør den til en af de hurtigste telefoner på markedet. Batteriet er rigtig godt, og kan garantere dig uafbrudt underholdning i op til 10 timer. Højtalerne på iPhone X holder Apple’s stærke tendens med at levere ”High-quality speaker” teknologi til deres iPhones. Den kan spille højere og har en renere klang, hvilket også gør den rigtig komfortabel at lytte til uden headphones.

Så hvis du er på jagt efter en fuldført og fuld funktionsdygtig iPhone, der er optimeret på alle punkter, så kan du være sikker på at en brugt iPhone X 64GB med sikkerhed vil leve op til alle dine forventninger.

Køb din iPhone X 64GB sølv lige her til en super favorabel og konkurrencedygtig billig lavpris.

Mere information

Mere information
Produktgruppe Mobiler
Modelnavn iPhone X
Farve Sølv
Harddisk størrelse 64GB
Simkorttype NanoSIM
Wi-Fi Ja
Bluetooth Ja
Producent Apple
MPN (manufacturer_partno) MQAJ2LL/A

Din vare er nu lagt i kurven

Apple iPhone X 64GB Sølv i alt

Det rigtige tilbehør til din Apple iPhone X 64GB Sølv

Tak fordi du valgte Blue City

Relaterede produkter

Andre kiggede også på disse produkter

 1. Product name
  44444
 2. Product name
  44444
 3. Product name
  44444
 4. Product name
  44444
 5. Product name
  44444
Lager i butik
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
 • Store name Se butik
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst
  • Tekst Tekst Tekst